Yoins

Alle kundeanmeldelser

Yoins

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Yoins

Det er noe med klær som gjør at vi aldri kan få nok av dem. Kanskje det har noe å gjøre med at når vi tar på oss nye klær som føler vi oss på en måte fornyet, at vi forandrer litt på oss selv. Sannsynligvis har det noe med psykologi å gjøre, og det er jo en grunn til at butikker som Yoins åpner opp i hopetall. Yoins er bare en av mange motebutikker for kvinner, og den største oppgaven de har er å stå seg ut i mengden. Fordi om kvinner kjenner til butikken deres så er mye gjort allerede, men det å gjøre seg bemerket er mye vanskeligere. Så er det da noe spesielt med Yoins som vi bør snakke om, eller som du bør vite? Vel, la oss ta en nærmere titt og se, og uansett om det ikke er det, så kan det faktisk hende at deres klær er såpass fine og gode at du bør kjøpe de uansett. 

Informasjon om Yoins
Dette er en motebutikk som ble etablert i 2014, noe som gjør den relativt erfaren i bransjen, da det ikke er mulig å overleve så lenge uten å ha kunnskap om det du driver med. Om du har vært inne på en slik motebutikk tidligere så vet du nok hva du kan forvente deg, og det er helt greit egentlig. Det er en enkel og oversiktelig side, og butikken er basert i Hong Kong. Noe som gjør at man får ganske billige priser for produkter som kjoler og ting som ellers kan være ganske dyre. Det er like greit å poengtere ut det nå, at dette er ikke en luksusbutikk i det hele tatt, men produktene de selger er såpass fine at de har noe for de aller fleste typer av kvinner, også plus size!

Sortimentet hos Yoins
Det er egentlig ganske tradisjonelt det man finner hos Yoins, med den vrien at de har delt opp kategoriene sine litt ulikt enn det man kanskje er vant med. Her kan man finne produktene etter spesifikke mønster eller farger, material eller stil, noe som gjør det litt lettere å finne frem til det man vil ha. De selger kjoler og egentlig alt det man forventer av en slik butikk, og det i plus size altså. Det betyr at de ikke eksluderer noen på bakgrunn av deres størrelse, noe som må applauderes, da det er langt i fra nok butikker som gjør det. Om du ønsker å kjøpe noe til mannen din kan du også det, men der er utvalget mye mindre enn det er for kvinner. Det er tross alt ikke der fokuset ligger.

Erfaringer med Yoins
Som alltid vil vi oppfordre alle som leser dette, og har kjøpt fra Yoins, til å skrive til oss og fortelle om deres erfaringer og opplevelser. Vi vil vite om kjøpsprosessen gikk bra og om kvaliteten var god nok til at man kan vente på det til det kommer fra Hong Kong. Skriv til oss og fortell!


Undertøy fra Yoins