YESSTYLE

Alle kundeanmeldelser

YESSTYLE

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

YESSTYLE

Leter du etter inspirasjon, ny mote eller et nytt antrekk? Mote har vokst til å bli ett av verdens mest populære og største tema i dag. Mote handler så klart om hva som er trendi, det vil si hva som er populært akkurat nå. Hva er den siste trenden? Hva er inspirasjonen? Hva er det sannsynlige neste steget? Mote gjelder da interiør og dekor, hus og hjem, tilbehør og smykker, hår og kosmetikk, men størst av alt er kanskje klær. Mote omtaler så mye. Det har vokst i populæritet og vokst som en kunstretning. Kanskje de har med hvor travel hverdagen har blitt. Kanskje det har med at vi har blitt enda mer sosiale enn tidligere. Flere bor i byer, og land har generelt vokst noe helt enormt siden de først begynte. Takket være den industrielle revolusjon, har alle varer blitt enklere å produsere, og tilgjengelig for alle. Mote er intet unntak! Yesstyle er et av de mange klesleverandørene og nettbutikkene vi har i dag. Les mer for å lære mer. 

Om Yesstyle
Yesstyle er en leverandør av klær, kosmetikk og mote på nett som er inspirert av en rekke utenlandske trender og moter.  Yesstyle eies og drives av YesAsia Holdings Limited, og er et kinesisk e-handel selskap. Målet til selskapet er å gjøre asiatiske produkter tilgjengelig for alle. 

Produkter og Tjenester hos Yesstyle
Yesstyle tilbyr motebevisste klær til en rimelig pris til han og henne. Av klær til kvinner tilbyr de treningsklær, jakker og kåper, cosplay og kostymer, danseklær, kjoler, jeans, jumpsuits, lingerie, graviditetsklær, pyjamas, bukser, kortbukser, skjørt, sokker og strømper, badetøy, og topper som bluser, skjørter, camisoles, hettegensere, t-skjorter, samt bukser av forskjellige stiler, strikkeklær som topper, gensere og bester. Man får også kjoler av forskjellige stiler og jakker som blazere, kåper, jakker, og shackets. I tillegg senlger de tilbehør, vesker og skotøy til kvinner. Til menn tilbyr de mye av det samme, inkludert dress, capri bukser, samt belter og caps. Yesstyle selger også skjønnhet- og kosmetiske-produkter som sminke, kroppspleie, hudpleie, verktøy og koster, hårpleie og solpleie. Man finner også livsstil produkter som kunst og håndtverks-produkter, elektronikk, hjemmeartikler, koreannsk underholdning, livsstil enheter, utendørs-tilbehør, tilbehør til kjæledyr, sportstilbehør, kontorutstyr, reisetilbehør, samt elektronisk tilbehør, dekorasjoner og mer. 

Levering og internasjonal levering tilbys av Yesstyle med en enkel kalkulator på deres nettside der man fyller inn sitt land og kalkulatoren forteller deg hva levering koster, hva din gratis leveringsgrense er, og hva de forskjellige fraktmetodene er og hvor mye de koster, samt også leveringstid. Yesstyle aksepterer de vanlige metodene som betaling inkludert debet- og kredittkort, og PayPal. Yesstyle har en grei nettside, men det er veldig mye informasjon å komme seg gjennom så brukervennlighet kunne optimaliseres. 

Komplimenter, Klager og Tips til Yesstyle
Yesstyle har et stort utvalg av klær, hudpleie og skjønnhetsprodukter fra Asia. Om du har erfaring med selskapet tidligere setter vi stor pris på din tilbakemelding. Hos oss kan du skive en kundeanmeldelse om hva dine oppfattninger er, som for eksempel kvalitet, pris, utvalg, eller annet du mener andre burde vite.