NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Weekday

  Om Weekday

  Weekday er en svensk klesbutikk som startet i 2002, de operere i 19 land og har butikker i 12 land. De er en del av H&M gruppen og retter seg mot å selge mote til ung ungdom, som elsker jeans, demin og er opptatt av mote. De har et stort sortiment til både menn og kvinner, og selger også et utvalg av kjente merkevarere som Timberland, Fila og Chap Monday. For de som vil sjekke ut butikken, finnes Weekdays i Oslo, Trondheim og Bergen.

  Weekday workshop

  Med Weekday workshop kan du designe din egen T-skjorte. Det koster 200 kroner for t-skjorte og 400kr for genser. Inne på menyen er det forskjellige grafikk og slogans å velge i mellom. Disse kan redigeres og plasseres der du vil på t-skjorten eller genseren. Det er et utvalg slogans tilgjengelig der farge og skrift kan redigeres, mens grafikken er fast og kan kun endres i størrelse. T-Skjortene er en størrelse for kvinne og en størrelse for men, målene for t-skjortene står skrevet, sjekk at t-skjorten kan passe deg. Det beste med workshopen er at frakten er gratis.

  Weekday miljø og resirkulering

  Weekday er opptatt av miljø og er opptatt av å gi nytt liv til resirkulert materialer. De har badetøykolleksjon som er laget på resirkulert materialer. 90 % av jeans som selges av Weekday er laget på organisk bomull eller resirkulert bomull. De har som mål at alle deres produkter skal lages av organisk bomull. De vil redusere bruk av unødvendig plastikk og bare bruker resirkulert plast. Ved å handle på Weekday er du med på bedre miljø positivt. Ved å levere inn gammelt tøy du ikke bruker får du 10 % rabatt på det du kjøper.

  Kundeservice

  For å bestille på Weekday må du være over 18 år. Alle prisene på nett er inklusiv merverdiavgift. De har to betalingsalternativer enten med visa eller debetkort og betaling med faktura via Klarna Finans. De har gratis frakt for varebestilling på over 500 kroner. Ellers er frakten 30 kroner for levering til ditt lokale postkontor og 45 kroner for hjemlevering. Leveringstiden er fra 4-6 dager etter mottatt ordrebekreftelse. Kundeservice kan kontaktes via facebook, telefon og e-post, merk at telefon kun snakker engelsk.

  Retur og reklamasjon

  Weekday har 30 dagers returrett etter mottatt vare. Retur er gratis for kunden, Weekdas betaler for returfrakten. Varen må være ubrukt, ikke vasket og ha alle merkelapper på. Av hygieniske årsaker kan ikke undertøy, badetøy og øreringer returneres. Så sant de fremdeles er i forseglet forpakning eller at varen er skadet, da gjelder reklamasjonsretten. Klær bestilt fra Weekday workshop kan ikke returneres så sant varen ikke er skadet. Varere som er kjøpt på nett kan ikke returneres til en lokal Weekday butikk. Når du mottar varen vil returseddel og fraktseddel ligge sammen med pakken. For å returnere fylle ut returseddelen, pakk varen i emballasje og klistre på fraktseddelen. Deretter levere varen til ditt nærmeste postkontor. Hvis du har mistet fraktseddelen for retur, er det bare å kontakte kundeservice.

  Konklusjon

  For ungdommer som elsker mote, jeans og denim er Weekday en butikk for deg. For deg som er opptatt av miljø har Weekday høyt miljøfokus. De resirkulerer tøy, selger det som kan selges på nytt og er med på å lager bærekraftig mote. Weekday ønsker å bringe kreativitet til sine kunder og gjennom Weekday workshop er det mulig å designe din unike t-skjorte eller genser. Weekday har fri frakt på ordre over 500 kroner og ellers lave fraktkostnader i tillegg har de 30 dagers åpent kjøp og gratis retur.

  Weekday
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Forferdelig

  Alle mine ordre ble kansellert uten grunn

  Dør: Emil06-03-2020
  cecilie06-03-2020

  Mine ordre ble kansellert, fikk ikke pengene tilbake

  Abi20-11-2020

  Jeg returnerte en pakke, har ikke fått penger tilbake

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Weekday

  Din rangering

  FAQ

  Er Weekday et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Weekday. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Weekday?

  Weekday opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Weekday . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!