Weekday

Alle kundeanmeldelser

Weekday

0% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

E
Emil
Alle mine ordre ble kansellert uten grunnLes mer

Alle kundeanmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Forferdelig

  Alle mine ordre ble kansellert uten grunn

  Mine ordre ble kansellert, fikk ikke pengene tilbake

  Jeg returnerte en pakke, har ikke fått penger tilbake

  hs=9965cffe32a171329a2317f3e7c55b5c<div style="display:none;">


Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Weekday

Om Weekday
Weekday er en svensk klesbutikk som startet i 2002, de operere i 19 land og har butikker i 12 land. De er en del av H&M gruppen og retter seg mot å selge mote til ung ungdom, som elsker jeans, demin og er opptatt av mote. De har et stort sortiment til både menn og kvinner, og selger også et utvalg av kjente merkevarere som Timberland, Fila og Chap Monday. For de som vil sjekke ut butikken, finnes Weekdays i Oslo, Trondheim og Bergen.

 

Weekday workshop
Med Weekday workshop kan du designe din egen T-skjorte. Det koster 200 kroner for t-skjorte og 400kr for genser. Inne på menyen er det forskjellige grafikk og slogans å velge i mellom. Disse kan redigeres og plasseres der du vil på t-skjorten eller genseren. Det er et utvalg slogans tilgjengelig der farge og skrift kan redigeres, mens grafikken er fast og kan kun endres i størrelse. T-Skjortene er en størrelse for kvinne og en størrelse for men, målene for t-skjortene står skrevet, sjekk at t-skjorten kan passe deg. Det beste med workshopen er at frakten er gratis.

 

Weekday miljø og resirkulering
Weekday er opptatt av miljø og er opptatt av å gi nytt liv til resirkulert materialer. De har badetøykolleksjon som er laget på resirkulert materialer. 90 % av jeans som selges av Weekday er laget på organisk bomull eller resirkulert bomull. De har som mål at alle deres produkter skal lages av organisk bomull. De vil redusere bruk av unødvendig plastikk og bare bruker resirkulert plast. Ved å handle på Weekday er du med på bedre miljø positivt. Ved å levere inn gammelt tøy du ikke bruker får du 10 % rabatt på det du kjøper.

 

 

 

Kundeservice
For å bestille på Weekday må du være over 18 år. Alle prisene på nett er inklusiv merverdiavgift. De har to betalingsalternativer enten med visa eller debetkort og betaling med faktura via Klarna Finans. De har gratis frakt for varebestilling på over 500 kroner. Ellers er frakten 30 kroner for levering til ditt lokale postkontor og 45 kroner for hjemlevering. Leveringstiden er fra 4-6 dager etter mottatt ordrebekreftelse. Kundeservice kan kontaktes via facebook, telefon og e-post, merk at telefon kun snakker engelsk.

 

Retur og reklamasjon
Weekday har 30 dagers returrett etter mottatt vare. Retur er gratis for kunden, Weekdas betaler for returfrakten. Varen må være ubrukt, ikke vasket og ha alle merkelapper på. Av hygieniske årsaker kan ikke undertøy, badetøy og øreringer returneres. Så sant de fremdeles er i forseglet forpakning eller at varen er skadet, da gjelder reklamasjonsretten. Klær bestilt fra Weekday workshop kan ikke returneres så sant varen ikke er skadet. Varere som er kjøpt på nett kan ikke returneres til en lokal Weekday butikk. Når du mottar varen vil returseddel og fraktseddel ligge sammen med pakken. For å returnere fylle ut returseddelen, pakk varen i emballasje og klistre på fraktseddelen. Deretter levere varen til ditt nærmeste postkontor. Hvis du har mistet fraktseddelen for retur, er det bare å kontakte kundeservice.

 

Konklusjon
For ungdommer som elsker mote, jeans og denim er Weekday en butikk for deg. For deg som er opptatt av miljø har Weekday høyt miljøfokus. De resirkulerer tøy, selger det som kan selges på nytt og er med på å lager bærekraftig mote. Weekday ønsker å bringe kreativitet til sine kunder og gjennom Weekday workshop er det mulig å designe din unike t-skjorte eller genser. Weekday har fri frakt på ordre over 500 kroner og ellers lave fraktkostnader i tillegg har de 30 dagers åpent kjøp og gratis retur.