Waterstones

Alle kundeanmeldelser

Waterstones

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo ComputerSalg
ComputerSalg
1 Anmeldelser

Det å ha en elektronikkbutikk som selger bortimot alt du kan tenke deg til hjemmet har sine fordeler, og om du besøker ComputerSalg s&...

Logo Xplora
Xplora
1 Anmeldelser

Det er alltid vanskelig å vite hva man skal kjøpe noen til jul eller til bursdag, med mindre de spesifikt ønsker seg noe. Da m&...

Logo ExpressVPN
ExpressVPN
1 Anmeldelser

VPN ExpressVPN leverer Virtuelt Privat Nettverk, VPN, som gjør at du kan surfe trygt og anonymt på internett, uten at du trenger &arin...

Logo Voidu
Voidu
1 Anmeldelser

Det er mye en kan satse på som kanskje blir en suksess eller ei. En ting som er sikkert er at spill selger som aldri før, og...

Waterstones

Liker du å lese? Hvis svaret ditt er et klart "ja", er sjansen stor for at du har hørt om Waterstones. Dette er nemlig en av de mest kjende bokforhandlerene, med flere fysiske butikker rundt om i verden, men hvordan er egentlig denne butikken? Kan du stole på Waterstones? Hva slags type bøker selger de? Passer denne butikken for deg og dine behov? Hva synes kundene om Waterstones? Dette kan du få svar på her, på Norskeanmeldelser.no. På denne måten kan du ta en bedre informert avgjørelse.

Om Waterstones
Waterstones er den siste gjenværende kjeden av spesialbokhandlere i hovedgaten i London. De har også butikker i Liverpool, Leicester og Amsterdam. På grunn av populariteten til andre måter å lese på, som e-bøker og internett, føler de seg utfordret til å gjøre butikkene sine så attraktive, innbydende og interessante som mulig. Denne utfordringen gjelder også deres kundeservice, som ifølge dem burde være enestående. De tror ikke på one-size-fits all, så alle butikker er skreddersydd for bygningen de befinner seg i og det lokale markedet de ønsker å nå. Hver Waterstones-butikk er unik og ingen av dem ser like ut. Waterstones selger alle slags bøker som varierer fra skjønnlitteratur til sakprosa, informative bøker, barnelitteratur, tegneserier, hus- og hagebøker, bøker for oppmerksomhet, poesi og antologier og mange flere. De selger også stasjonærsaker, brettspill, kontorrekvisita, notatbøker, fargebøker, gaver osv. Det er en Waterstones Book Club som velger ut et par bøker fra forskjellige sjangere hver uke. Der kan du også stemme på månedens bok. På den måten ønsker de å reklamere for mindre kjente bøker samt lesing generelt. Men det er også en Cafe W, hvor du kan lese en bok og møte venner eller lese gjennom e-poster, skrive eller få unnagjort annet arbeid ved å bruke gratis Wi-Fi. Mens du jobber kan du nyte en drink eller en matbit som er levert av lokale leverandører og produsenter. Vil du bestille college- eller studiebøkene dine hos Waterstones? Waterstones tilbyr studentrabatt for alle som har studentbevis. Du kan melde deg på i butikken eller via en app som du får på nettsiden. 

Tjenester av Waterstones
Du kan nå Waterstones via nummeret på nettsiden deres. Waterstones tilbyr også gratis levering i Storbritannia av kjøp over £25. De kan levere hjem til deg, men også til en Waterstones-butikk, om du heller ønsker å hente boken din der. Bestillinger blir gjort gjennom nettsiden deres, der du finner et stort utvalg bøker. De leverer i Storbritannia, men også andre land. De leverer ikke alle produkter til andre land enn Storbritannia. På nettsiden deres kan du finne en liste over land de leverer til.

Erfaringer med Waterstones
Har du noen gang handlet noe hos Waterstones? Hva synes du om selskapet? Vi vil gjerne høre om din erfaring i en kundeanmeldelse. Har du besøkt en Waterstones-butikk eller bestilt noe på nett på Waterstones nettside. Hvordan var opplevelsen din? Var de kundevennlige? Er du fornøyd med kjøpet ditt? Ville du kjøpt noe hos Waterstones igjen? Er det bedre alternativer der ute? Har du en klage eller var det noe du ikke likte? Ved å legge igjen en tilbakemelding her på NorskeAnmeldelser kan du hjelpe potensielle kunder finne ut om dette er en butikk de ønsker å handle hos og om det er et selskap de burde stole på. Din tilbakemelding blir satt pris på. Takk for din tid!