Vova

Alle kundeanmeldelser

Vova

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Vova

Klær må man ha, noen ganger helt uten grunn. Man føler bare for å kjøpe noe, selv om man faktisk kanskje ikke trenger det. Det er rart hvordan hjernen fungerer, og det er heldigvis mange butikker å handle i for å tilfredsstille seg selv. Vova er en av dem, hvor klærne er ekstremt billige, av høy kvalitet og det er en veldig god variasjon. Høres ikke det bare helt perfekt ut? Basert på vår erfaring og tilbakemelding fra deres kunder, så virker det å være en veldig god butikk, men les gjerne vår kundeanmeldelse først, så du får et godt bilde av en. Det er mange butikker som Vova, så det bør jo være noen gode argumenter for at du skal bruke akkurat deres side. Les mer her, så får du vite alt du behøver!

Hva du bør vite om Vova
Dette er en av de butikkene som ikke er så villige til å fortelle altfor mye om seg selv. Sannsynligvis fordi det ikke er så relevant, egentlig. Det er kontaktinformasjon der, både e-post og telefonnummer, og du kan være sikker på at de ikke er basert i Norge. Noe mer enn det trenger man kanskje ikke å vite. For det som er enda mer relevant er det at de har gratis frakt, verden over! Det er det ikke mange som tilbyr, så her er det snakk om et selskap som enten er veldig stort, veldig rikt eller virkelig ønsker å ha fornøyde kunder. Uansett hva slags grunn de måtte ha så er det jo bare bra for meg og deg, og det å kjøpe en genser til en femtilapp, og få den levert helt gratis, ja, det er klart det er fristende! Og det kan jo forklare ganske mye av årsaken til hvorfor dette er en så populær butikk som det er.

Hva du kan kjøpe
Har du vært i slike butikker tidligere så vet du nok allerede hva du kan forvente. Det er mye klær, både til kvinner og menn, og de har også utvidet tilbudet sitt til å inkludere elektronikk, hus og hjem og en egen skjønnhetskategori. Det er mye du kan kjøpe altså, og igjen, at du har gratis frakt gjør det jo utrolig lett å handle der. Du bare velger det du vil ha, uten å tenke på ekstra kostnader og lignende. En ting som også er greit er det at om det skulle vise seg at produktet du har kjøpt ikke er så bra, så er ikke det så farlig, da du ikke har betalt for frakt, og det var billig i utgangspunktet.

Klær er et stort fokus hos Vova, og du kan kjøpe en helt ny garderobe, både for menn og kvinner. Alt det gjør det i det minste verdt å ta en titt på det de har å tilby, som man jo ser er ganske mye. Da tar man seg noen ekstra minutter kanskje?

Om du har handlet der før så skriv til oss og fortell om det, vi vil vite alt!