NorskeAnmeldelser

    Anmeldelser vidaXL

    Internett har gjort mye for oss, og noe av det største er vel at man kan kjøpe produkter på et og samme sted ved å sitte i godstolen. Før måtte man kjøre hit, før man kjørte dit, og så et annet sted igjen. Men nå er ting samlet på sted, i et lager, noe som gjør det utrolig smidig for oss som kunder. Og det er jo noe som ulike butikker drar nytte av og vidaXL er en av dem. De selger produkter i ulike kategorier som ikke har noenting med hverandre å gjøre, så det er ikke en helhetlig filosofi, utenom at det finnes masse produkter å shoppe. Som de sier selv så har de et overraskende utvalg, som gjør det fristende å sjekke ut hva de selger, og om du finner noe du liker er det vel perfekt?

    Informasjon om vidaXl

    Dette er et nederlandsk selskap, noe som man ikke får så mye av her i Norge. Det som dog har mer å si er at dette er en nettbutikk som ble etablert helt tilbake i 2006, og med 14 års erfaring så er det vel slik at man har en tillit til dem umiddelbart. De har vokst seg såpass store at de selger over hele verden, og har 31 nettbutikker, med salg blant annet i USA og Australia. Noe som er bra med slike butikker er at de må respondere til veldig mange kunder, og ulike krav og ønsker. Det betyr at de må være bevisste på prisene de har på sine produkter, i tillegg til at produktsortimentet må stadig utvides fordi folk vil hele tiden ha det nye. Noe som man ser resultatet av i deres sortiment og hvor varierte produkategoriene deres er.

    vidaXL.com - Live it up for less

    Hva du kan kjøpe hos vidaXL

    Noe som er verdt å bemerke med denne butikken er at de ikke er spesialisert i noe. Det betyr at du ikke behøver å bli overrasket at du kan kjøpe leketøy til din lille på samme sted hvor du kan kjøpe møbler eller jernvare. Og masse annet i tillegg også så klart. Har du et kjæledyr så kan du kjøpe utstyr til det, og de selger til og med en parkeringsbarriere. Dette bør vel gi deg et godt bilde at de har et stort utvalg, og variasjon, noe som gjør det veldig fristende å kjøpe hos dem. Noe annet som gjør det veldig fristende er at de har gratis frakt når du kjøpe noe, i tillegg til rimelige priser generelt sett. Dette er en butikk som kommer til å vise seg som en favoritt ettersom du kommer til å se behovene du har for produktene de selger, og gratis frakt er alltid noe å sette pris på.

    Kjøpt hos vidaXL?

    Om du har det vil vi gjerne vite hva ditt inntrykk var og om du har handlet hos dem igjen. Skriv gjerne så mye i detalj som mulig slik at våre andre lesere som ikke har handlet hos vidaXL får så mye informasjon som mulig.


    Dusjdør hos vidaXL

    vidaXL
    Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (13)

    3.4
    8% Ville handlet her igjen!
    Å bestille
    rating
    4.8
    Service
    rating
    2.2
    Prisnivå
    rating
    3.2
    Levering
    rating
    3.2

    Alle kundeanmeldelser

    Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

    Bordplate

    Kanskje den verste handleopplevelsen jeg har hatt noensinne. Leveransen tok flere uker; ba vidaXL kansellere bestillingen da jeg etter noen uker var lei av å vente. Den kommunikasjonen var som å operere i en parallell verden. Da varen til slutt ble levert, var den umulig å sammenstille og bruke. Noen av delene til bordplaten var så bulkete at de må ha ligget i vann over tid.
    Glad jeg handlet på kredittkort, dette tenker jeg ikke å betale.

    Dør: Gerd-Turid 15-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Ubrukelig produkt og uakseptabel kundeservice

    Bestilte putekasse, den passet ikke beskrivelsen - er totalt ubrukelig, tett der det ikke skal være tett og omvendt. Har klaget og nå sendt min ellevte mail. De tilbyr en latterlig sum for å kompansere, 415 kr og jeg betalte 2769 for putekassen. De ordnet med bring for å hente produktet, de kom - men Vidaxl har oppgitt feil sporingsnummer og ingne hentelapp så posten kunne ikke ta med seg produktet. Dette er kun svindel. Styr unna denne siden

    Dør: Charlotte Solberg 10-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Dårlig kundebehandling.

    Ordrenummer: 79440597 (ticket id 1417094)
    Reklamerte på to solsenger hvor sitte og ryggputer løsnet fra stålramma etter to helgers bruk. I tillegg så rant det rustvann ut fra skruehullene. Ba om retur med full refusjon, men fikk til svar at de kunne refundere ca 25% av kjøpsprisen eller bestille nye deler som ikke ville løse rustproblemer. Klagde på denne avgjørelsen og etter det ble det stille fra kundeservice.

    Dør: Are Visjø09-06-2021
    Are Visjø12-06-2021

    Får ikke svar på det jeg foreslår som løsning. De bare parerer med nye spørsmål. I tillegg så er det ny saksbehandler i vært svar. Her er det bare å styre unna. Aldrig opplevd så dårlig kundebehandling.

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    dårlig produkt

    uttrekkbar levegg har rustet og totalt ubrukelig. etter å ha sendt mail og klaget så fikk jeg tilbud om 300kr tilbakebetalt, men ved videre klage fikk jeg til slutt link til og bestille reservedeler på reklamasjon. har nå bestilt reserve deler 3 ganger bare dette året og har enda ikke fått noe fra dem.
    STYR UNNA

    Dør: tommy07-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2
    rating

    Fraråder solseng

    Solseng i furu, med lite sidebord, ser fin ut på bilde, men treverket er tilnærmet lik en katastrofe. Det har mye kvist, er fuktig og ujevnt smurt inn med tykk grønn trykkimregnering som ligner mugg. Produktet kommer i mange små deler som må forbores før det skrues sammen. Skruene som følger med er for lange til bordet og må klippes med tang. Det trengs en drill, knipetang, sandpapir til å pusse bort store grønne flekker og en god oljebeis til slutt for å få et noenlunde resultat. Det er utrolig at det går an å sende fra seg et slikt produkt. Ikke kjøp!

    Dør: Birgithe05-06-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    5
    rating

    Ikke handle herfra

    Dårlig produkt. Dårlig info om retur. Får ikke svar fra kundeservice. Det koster 300.kr å returnere vare. Det lå ikke med adresse/returportolapp i leveringen.

    Dør: Karoline29-05-2021
    Gl31-05-2021

    Ingen kontakt med kundeservice kun chatbot. Varer ikke levert eller sporbare etter 5 dager

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    2.5
    rating

    Levegg

    Dårligkvalitet, stolpene som følger med klarer så vidt å holde veggen oppe. Stolpene bøyer seg da veggen blir festet på. Også alt for lite skruer. Hadde jeg visst om dette hadde vi unnlatt å gi over 3000kr for en vegg til sommeren. Jeg vil også benytte anledningen til å si at kundeservicen ikke er på topp. Jeg har bedt om at noen ringer meg, men får bare skrevet på chat, og telefon er da ikke mulig. Hold dere langt unna denne siden

    Dør: Nina Karlsen22-05-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4
    rating

    Styr unna denne leverandøren. De snakker ikke med kundene!

    Ikke bestill noe som helst fra denne leverandøren
    Styr unna denne leverandøren! Det fungerer kun hvis du ikke har behov for annet enn å sende en bestilling og motta varen. Er noe feil, eller det skjer noe som gjør at du må kontakte dem, er det ikke mulig å kommunisere med dem. De har automatisert kundeservice. Du kan kun sende melding til dem ut i fra forhåndsdefinerte saker/setninger. Jeg fant ingenting som passet for mitt tilfelle, for de leverer kanskje aldri feil vare?
    Forsøker fortsatt å kommunisere med dem for å få tilbake pengene jeg betalte for feil produkt. Jeg må vise kvittering for at jeg har returnert ( for de sier at de ikke har mottatt noe) Etter tre e-poster forstår de fortsatt ikke at de må klikke på kvitteringslenken i e-postene for å se kvitteringen fra Bring Norway. Dette er helt elendig - ikke bestill noe fra dem. Grunnen til at de fikk en stjerne er at jeg måtte velge det for å skrive denne anmeldelsen.

    Dør: Lisbeth Pettersen20-05-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4.5
    rating

    Automatisk (fraværende) "kundeservice"

    Bestilte en polyrotting putekasse til en grei pris.
    Oppdaget ved mottakelse at størrelsen var kun halvparten av det som sto oppgitt i annonsen, og som var oppgitt i faktura. Jeg la ved kopi av faktura som bilde av kassen med mål, men intet svar etter to henvendelser til oppgitt e-post adresse.
    Fylte deretter ut returskjema og sendte til vedkommende e-post adresse. Detter mengder med e-poster, hvor de hele tiden spør om opplysninger som allerede er oppgitt (ordrenr, adresse, kontaktinfo etc.). Oppgi passende tidspunkt for henting, men hele tiden svar om å vennligst oppgi et tidspunkt. Svarte på ett av to alternativer, ingen kom, svar i ettertid om at det dessverre ikke passet. Nye spørsmål om tidspunkt. Siste svar var ganske kryptisk: "Dessverre beklager vi at vi må informere deg om at den tilgjengelige tidsplanen for henting er 6,7,10,11,12 og kun 13. Velg mellom datoene slik at vi kan arrangere en tidsplan."
    Antar at disse e-postene, som alltid kommer i løpet av natten, er automatisk generert. De inneholder bare svada med «....er vår hovedprioritet», «forstår at dette er en ulempe, og at du oppriktig godtar våre unnskyldninger». Svarer ikke på spørsmål jeg stiller, om de har tenkt å levere det jeg faktisk har bestilt?
    En kikk på andres vurderinger gjør meg ikke beroliget, og jeg vil nå ikke ta sjansen på å sende fra meg kassen i håp om å få tilbake penger.
    FIRMAET VIRKER USERIØST – STYR UNNA!!!

    Dør: Harald Eriksen06-05-2021
    John Lindebotten27-05-2021

    customer no: 20004505127 Ang. kjøp av kompostbinge 830 liter for pris kr. 759,-. Kompostbingen ble levert ca. 20. mai 2021. På deleoversikten som fulgte med, er det oppgitt to stenger, som ikke var å finne i pakken. Vi ber om at stengene ettersendes så snart som mulig. Vennlig hilsen John Lindebotten Gosen 14 52553 Sandsli Tlf 995 23 092

    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    5.5
    rating

    Dårlig kvalitet og høy pris

    Produktet som jeg har kjøpt er elendig kvalitet! Prisen var høy så jeg anta at det blir hyggelig kvalitets produkt. Jeg kjøpte trimmebord til hund med hydraulisk pedal. Den er så ustabilt og kom med ødelagt skrue 😐 aldri mer, anbefaler absolut ingen å handle hos vida xl! Burde se kundeomtaler først!!!! Veldig sur!!!!

    Dør: Karolina28-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    3
    rating

    Worst quality of product and service, ever!!

    I ordered a shelf with drawers, and it looks very nice on picture. The quality i received with "million" pieces was so bad quality that it was almost impossible to mount. When I complained, they offered me a minor refund (of/off customer service chat at they left and returned with different people..) - or return the package. I will return and never order from vidaXL again.

    Dør: Laila16-04-2021
    Å bestille
    rating
    Service
    rating
    Prisnivå
    rating
    Levering
    rating
    Ville handlet her igjen
    Nei
    4.5
    rating

    Skriv din egen anmeldelse om vidaXL

    Din rangering

    FAQ

    Er vidaXL et pålitelig selskap?

    Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om vidaXL. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.4/10, hvorav 8% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

    Hvilke tjenester og produkter tilbyr vidaXL?

    vidaXL opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Handelsvarer, Kontor, Hobby og Fest, Kjæledyr Butikker.

    Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

    Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til vidaXL . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!