NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser vidaXL

  Internett har gjort mye for oss, og noe av det største er vel at man kan kjøpe produkter på et og samme sted ved å sitte i godstolen. Før måtte man kjøre hit, før man kjørte dit, og så et annet sted igjen. Men nå er ting samlet på sted, i et lager, noe som gjør det utrolig smidig for oss som kunder. Og det er jo noe som ulike butikker drar nytte av og vidaXL er en av dem. De selger produkter i ulike kategorier som ikke har noenting med hverandre å gjøre, så det er ikke en helhetlig filosofi, utenom at det finnes masse produkter å shoppe. Som de sier selv så har de et overraskende utvalg, som gjør det fristende å sjekke ut hva de selger, og om du finner noe du liker er det vel perfekt?

  Informasjon om vidaXl

  Dette er et nederlandsk selskap, noe som man ikke får så mye av her i Norge. Det som dog har mer å si er at dette er en nettbutikk som ble etablert helt tilbake i 2006, og med 14 års erfaring så er det vel slik at man har en tillit til dem umiddelbart. De har vokst seg såpass store at de selger over hele verden, og har 31 nettbutikker, med salg blant annet i USA og Australia. Noe som er bra med slike butikker er at de må respondere til veldig mange kunder, og ulike krav og ønsker. Det betyr at de må være bevisste på prisene de har på sine produkter, i tillegg til at produktsortimentet må stadig utvides fordi folk vil hele tiden ha det nye. Noe som man ser resultatet av i deres sortiment og hvor varierte produkategoriene deres er.

  vidaXL.com - Live it up for less

  Hva du kan kjøpe hos vidaXL

  Noe som er verdt å bemerke med denne butikken er at de ikke er spesialisert i noe. Det betyr at du ikke behøver å bli overrasket at du kan kjøpe leketøy til din lille på samme sted hvor du kan kjøpe møbler eller jernvare. Og masse annet i tillegg også så klart. Har du et kjæledyr så kan du kjøpe utstyr til det, og de selger til og med en parkeringsbarriere. Dette bør vel gi deg et godt bilde at de har et stort utvalg, og variasjon, noe som gjør det veldig fristende å kjøpe hos dem. Noe annet som gjør det veldig fristende er at de har gratis frakt når du kjøpe noe, i tillegg til rimelige priser generelt sett. Dette er en butikk som kommer til å vise seg som en favoritt ettersom du kommer til å se behovene du har for produktene de selger, og gratis frakt er alltid noe å sette pris på.

  Kjøpt hos vidaXL?

  Om du har det vil vi gjerne vite hva ditt inntrykk var og om du har handlet hos dem igjen. Skriv gjerne så mye i detalj som mulig slik at våre andre lesere som ikke har handlet hos vidaXL får så mye informasjon som mulig.


  Dusjdør hos vidaXL

  vidaXL
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om vidaXL

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er vidaXL et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av vidaXL. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr vidaXL?

  vidaXL opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Handelsvarer, Kontor, Hobby og Fest, Kjæledyr Butikker.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen vidaXL nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!