Varmepumpeshopen

Alle kundeanmeldelser

Varmepumpeshopen

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Babyshop
Babyshop
1 Anmeldelser

Nå er snart Black Friday her, og som alltid så er det stor spenning knyttet til hva som kommer til å komme på tilbud som vi...

Logo Kjell & Co
Kjell & Co
1 Anmeldelser

Selskapet Kjell & Co er nok mer kjent i Sverige enn i Norge, men det faktum at en slik butikk har spredt seg helt til våre grenser viser ...

Varmepumpeshopen

Med tanke på de ganske drastiske klimaforandringene vi har sett de siste årene så er det kanskje smart å foreta noe for å gjøre temperaturen så behagelig som mulig hjemme. For det er klart, vintrene er ikke som de var før, og sommerne er mye varmere enn tidligere. Da kan en varmepumpe fra Varmepumpeshopen være et godt alternativ. En varmepumpe holder temperaturen i hjemmet på et stabilt nivå, så du ikke føler det som skjer utenfor veggene. Høres ganske optimalt ut i våre øre, men er Varmepumpeshopen riktig sted for deg å handle da?

Om Varmepumpeshopen
Varmepumpeshopen er eid av et selskap som heter Zave, som har eksistert siden 1988. De har jobbet med varmepumper for både kunder og bedrifter helt siden da, og det de ønsker å gjøre er å tilby helhetsløsninger til sine kunder, slik at du får alle dine behov dekket på et og samme sted. Det betyr også at de kan hjelpe deg, helt fra du kjøper produktet, til leveranse og endelig helt frem til installasjon og kundeservice etter at du har brukt produktet. Med tanke på at de har blitt kåret til den mest pålitelige butikken for varmepumper i Norge på Trustpilot tilsier det at de har ekspertise i det de gjør, og at man i det minste ikke bør være bekymret for å kjøpe fra de. 

Produkter på Varmepumpeshopen
Da varmepumper er et ganske spesifikt produkt så er det best at du ser selv hva de selger, så du kan også finne ut om de selger produkter som passer for deg og ditt behov. Det finnes jo ulike modeller, som luft til luft, og det eneste du trenger å gjøre er egentlig å finne den modellen du vil ha, og om du har et merke du foretrekker. Pris er jo også en naturlig faktor i hva du kan velge, fordi det finnes visse som koster over 20 000 kroner, mens andre igjen er halvparten av den prisen. Noe annet du må vurdere er strømforbruket fordi noen av disse modellene bruker mye strøm, noe som gjør det til enda en faktor å ta med i beregningen. De har mange varmepumper å velge mellom, så det er bare opp til deg å se hvem som passer aller best.

Erfaringer med Varmepumpeshopen
Dette er noe som vi på en måte dekket ovenfor, fordi Varmepumpeshopen ble kåret til den beste og mest pålitelige butikken for Varmepumper i Norge. Det vil si at Trustpilot har allerede spurt mange om deres meninger angående denne butikken. Men vi mistenker at det er noen av dere som ikke har svart på undersøkelsene og ønsker kanskje å si deres mening nå?

Og det ønsker vi å oppfordre til, fordi vi vil at så mange som mulig skal få si sin mening, og at andre får muligheten til å lese den. Det behøver egentlig ikke å være kritikk heller, om du har hatt positive opplevelser vil vi at også du skal skrive til oss. På den måten gir vi det beste bildet av Varmepumpeshopen!


Hvordan varmepumper fungerer