NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Urbanstar

  De fleste av oss ønsker å være trendy og moteriktige. Det er noe de fleste av oss akter etter, men da er det faktisk viktig å vite hvor man skal kjøpe, og ikke minst å vite hva som er moteriktig for tiden. Det gjelder i stor grad å holde tritt, og det er ikke alltid like lett. Men kjenner du for eksempel til en butikk som Urbanstar så blir det fort litt enklere. Det sier vi fordi dette er en butikk som selger moteriktige klær, og uansett hva du kjøper der så kommer du til å legge igjen et inntrykk. Det er vanskeligere enn du skulle tro, så kanskje verdt å ta en titt? Ved å lese vår kundeanmeldelse får du all viktig informasjon som du trenger, samtidig som du får nødvendig tilbakemelding angående Urbanstar. Så les gjerne videre!

  Hva du bør vite om Urbanstar

  Med et navn som Urbanstar ville du kanskje antatt at dette er en amerikansk butikk, men det er den faktisk ikke. Den har base i Roma, og når du først besøker den så må du bytte om til engelsk, fordi den er på italiensk. Så dette er altså italiensk mote vi snakker om her, og da er det kanskje rettferdig å si at forventningene øker? For alle som har erfaring med italienske klær og mote vil si at dette er noe av det beste du får i verden!

  Noe som er positivt med at det er en italiensk butikk er at du ikke trenger å tenke på toll og avgifter, da det er innen EØS. Det kunne vært et større problem om du handlet i en amerikansk butikk. Men du må betale for frakten, og det kan du ta en titt på når du sjekker ut, så får du vite om alle vilkårene når du kjøper hos Urbanstar.

  Hva du kan kjøpe

  På mange måter er det litt meningsløst å nevne det du kan kjøpe som sådan, fordi du kan kjøpe alt du trenger av klær og tøy. Uansett til hvilken anledning du trenger et plagg, så har Urbanstar det du behøver, og det gjelder både for menn og kvinner. Du kan kjøpe sko og tilbehør også, så det er ikke noe problem når det gjelder utvalget og sortimentet deres. Vil du kle deg elegant en kveld, eller kanskje du er ute etter et plagg til jobben? Det finner du her, og det er en stor styrke.

  Du kan også velge mellom flere forskjellige merker og designere, noe mer velkjente enn andre. De har blant annet produkter fra Nike, men også Tocco, som kanskje ikke alle har hørt om. Og prisene er deretter også, ved at jo mer eksklusivt merket er, desto mer koster det!

  Om målet ditt er å kle deg fint så kommer Urbanstar til å hjelpe deg med alt du behøver. Derfor oppfordrer vi også de av dere som har handlet der til å fortelle oss om det, og si hva dere følte om butikken. Det hjelper både oss, og våre andre lesere!

  Urbanstar
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Urbanstar

  Din rangering

  FAQ

  Er Urbanstar et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Urbanstar. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Urbanstar?

  Urbanstar opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Urbanstar . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!