NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser River Island

  Det er noen klesmerker som bare ser kule ut med en gang du ser klærne deres. Det er noe man kan godt si om River Island, et merke som kanskje ikke alle kjenner til, men kanskje det er på tide å bli kjent med det? Et merke som har vært i bransjen i veldig mange år nå, og som vet akkurat hva du som kunde behøver. Mote skal jo være noe som er stilig, samtidig som det er moteriktig, og sånn sett treffer River Island godt på sortimentet deres. Vil du lese vår tilbakemelding og ha litt mer erfaring om dette merket så leser du videre på vår kundeanmeldelse. Da får du all relevant informasjon, litt bakgrunn, og hva River Island selger. Høres det bra ut? La oss fortsette!

  Hva du bør vite om River Island

  River Island er et engelsk merke, og har eksistert i over 60 år. Det er gir en jo god tid til å bygge opp et navn, ved å prøve og feile. Men når man endelig har klart å fjerne små irritasjoner, så står man igjen med et produkt som alle vil ha, og det kan man i stor grad si om River Island. Dette er et motemerke som selger for alle, menn, kvinner, jenter og gutter. Har du en familie som du vil kle i de samme typene av klær, så er jo den perfekte butikken for deg sånn sett!

  Noe som er positivt er at de har lave kostnader for deg som vil kjøpe fra Norge når det kommer til frakt, og med tanke på at de har sitt lager i England vil du få varene dine relativt raskt. Mye mer enn det kan man jo ikke be om så det er en mengde gode fordeler ved å handle hos River Island. Da er det jo ikke så mye å tvile på!

  Hva du kan kjøpe hos River Island

  Da dette er på mange måter et klesmerke i luksusklassen så kan du forvente ganske høy kvalitet på det de selger, og en stor variasjon ikke minst. Noe som er en liten overraskelse er at de faktisk har et veldig godt utvalg i alle kategoriene de selger i. Når det for eksempel til barn så har de delt produktene opp etter alder, så det blir lettere for deg å finne frem. De gir deg også gode tips når det kommer til hva du kan ha på deg, avhengig på anledningen. Om det er at du skal ut på byen, trening eller lignende. Så det blir mange fordeler ved å handle fra River Island.

  Det er jo en grunn til at de har vært så suksessfulle i så lang tid. Det gjør at du som kunde kan ha litt mer tillit til dem enn du kanskje ellers ville hatt. Og så er det jo så høy kvalitet og så mye variasjon, at du kommer til å finne noe du liker.

  Har du vært kunde hos River Island før så skriv gjerne til oss og fortell oss om det.

  River Island
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om River Island

  Din rangering

  FAQ

  Er River Island et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om River Island. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr River Island?

  River Island opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til River Island . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!