NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Urban Outfitters

  Nå for tiden kan du finne mote og kule klær i en håndvending. Alt du trenger å gjøre er å sette deg ned med den bærbare PC-en din og finne frem en nettbutikk som selger klær. Og de er det mange av. Nye nettbutikker for mote popper opp på nettet daglig, og noen klarer seg godt, andre kanskje ikke like bra. Urban Outfitters er en av disse, og det gjenstår å se hvor godt de kommer til å gjøre det framover. Svært mange av nettbutikkene har også fysiske butikker rundt i verden, og nettbutikkene har kommet i ettertid for å nå flere kunder. Det er også tilfellet med Urban Outfitters. De tilbyr også mote for menn, og det er kanskje meget velkomment her til lands, da undersøkelser viser at norske menn er blant som er mest interesserte i klær og mote blant menn i 15 land.

  Hvem og hva er Urban Outfitters?

  Urban Outfitters har et navn som er preget av ungdommelighet, men selskapet har en lang historie. De startet opp i 1970 i Pennsylvania, USA. Da startet de opp i et lite lokale og i dag har de over 200 butikker totalt i USA, Canada og Europa. De inspirerer kundene gjennom en unik kombinasjon av produkt, kreativitet og kulturell forståelse. De spesialiserer seg på en mix av trendy mote for både menn og kvinner, og utvalget består av kjoler, denim, sko, hatter, vesker og til og med undertøy og håndplukkede vintage klær. Ikke nok med det, men du kan også kjøpe alt du trenger for å dekorere rommet ditt eller leiligheten din: sengetøy, tapet, matter og møbler. Nå trodde du kanskje at det var alt, men det stopper ikke der. De har også en musikk-kolleksjon med vinyl og tech accessoirer.

  Urban Outfitters har unge mennesker som en viktig målgruppe, det ser du lett når du går inn på deres egen side for studenter: Student Hub. Her kan studenter finne alt de trenger til student-tilværelsen. De har også en sjekk-liste med alt en student behøver, pluss tips til hvordan du kan få det aller viktigste til svært liten pris.

  Det er vanskelig å finne noe som Urban Outfitters ikke har. Bare på kvinneavdelingen i nettbutikken finnes 2400 produkter. Her er klær for enhver anledning, smykker, klokker, belter og ansiktsmasker bare for å nevne noe. Herreavdelingen har også et stort og variert utvalg både med klær, sko og annet tilbehør. Om du er ute etter å innrede og dekorere hjemmet ditt, kan du finne både lys, planter, bøker, møbler, sengetøy og mye mer.

  Urban Outfitters har et eget team som jobber med gjenbruk og vintage. De gjenskaper brukte klær for å unngå at det blir kastet.

  Vilkår og levering

  Det er gratis frakt for ordrer over 30 euro. Aksepterte betalingsmåter er blant annet Visa, Mastercard, American Express og PayPal. Etter at forsendelsen din er sendt, kan du spore pakken via Metapack.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Har du bestilt noe fra Urban Outfitters? Da kan du hjelpe andre med å skrive en kundeanmeldelse her hos oss.

  Urban Outfitters
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Urban Outfitters

  Din rangering

  FAQ

  Er Urban Outfitters et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Urban Outfitters. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Urban Outfitters?

  Urban Outfitters opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Urban Outfitters . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!