NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Triwa

  Har du noen gang vært ute etter å kjøpe en klokke men har funnet at prisen er for høy, eller at luksusen rett og slett er for stor til at det er for deg? Det finnes mange av de merkene og designerne, og det er derfor Triwa eksisterer. De lager enkle og stilrike klokker til en rimelig pris, som ser dyre ut, men er mye rimeligere enn man skulle tro.

  Om Triwa

  Triwa ble grunnlagt av fire venner som rett og slett fant klokkemarkedet til å være litt for eksklusivt og eksluderende for veldig mange. Det finnes klokker i andre nettbtuikker som koster over hundre tusen kroner, og selv om de er naturligvis blant de dyreste, så er det samtidig litt avskrekkende. Når man ser en klokke til den prisen føles det kanskje ikke bra nok med en klokke til et par tusen. Menneskene bak så en industri som var for opptatt av status med klokkene sine, og hvordan de tradisjonelt burde se ut. Selv om visse av klokkene hos Triwa har lignende egenskaper så er de mye enklere og mer strømlinjeformet i sitt design. Noe må de ha klart å oppnå siden det i dag er et suksessfullt selskap i Stockholm med flere titalls medarbeidere.

  Produkter hos Triwa
  Da dette er et eget selskap så kommer du ikke til å finne klokker fra Rolex her. Og det er jo det som er poenget også i det store og det hele. Det du dog kommer til å finne er en masse andre ting rundt klokkeindustrien, hvor klokkene naturligvis står i sentrum. De selger også tilbehør til klokker, som remmer og ulike varianter, med metall og andre typer. Du kan på mange måter personalisere din klokke, noe som ikke veldig mange andre nettbutikker tillater deg å gjøre. Det som du kommer til å legge merke til raskt er de rimelige prisene de har satt på klokkene sine, i tillegg til at designet er enkelt, men veldig elegant, så det kan brukes til ulike typer av anledninger.

  Respons fra Triwa

  Da Triwa er, relativt sett til sine konkurrenter, et ganske lite selskap så er de avhengige av god kundekontakt og opprettholde et forhold til kundene sine som gjør at de kommer tilbake igjen, og at de anbefaler Triwa til sine venner og til andre på nettet. Da betyr kvaliteten på deres produkter veldig mye, fordi selv om tanken bak det Triwa forsøker å gjøre er sjarmerende så hjelper det ikke mye om selve kvaliteten på det er for lav. Noe som er viktig å vite er om du er fornøyd med det de leverer, om solbrillene de også selger gjør det hele til en enda bedre nettbutikk enn man skulle tro. Det er mye man må tenke på når man etablerer en nettbutikk, og vi vil høre dine erfaringer, som kunde, med Triwa. Det er ikke blant de aller mest kjente nettbutikkene, så hvorfor ikke gi det litt eksponering slik at vi kan se hva deres kunder virkelig tenker om de?


  De beste Triwa-klokkene

  Triwa
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Triwa

  Din rangering

  FAQ

  Er Triwa et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Triwa. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Triwa?

  Triwa opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Elektronikk, Reklamemateriell.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Triwa . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!