Triwa

Alle kundeanmeldelser

Triwa

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Triwa

Har du noen gang vært ute etter å kjøpe en klokke men har funnet at prisen er for høy, eller at luksusen rett og slett er for stor til at det er for deg? Det finnes mange av de merkene og designerne, og det er derfor Triwa eksisterer. De lager enkle og stilrike klokker til en rimelig pris, som ser dyre ut, men er mye rimeligere enn man skulle tro.

Om Triwa
Triwa ble grunnlagt av fire venner som rett og slett fant klokkemarkedet til å være litt for eksklusivt og eksluderende for veldig mange. Det finnes klokker i andre nettbtuikker som koster over hundre tusen kroner, og selv om de er naturligvis blant de dyreste, så er det samtidig litt avskrekkende. Når man ser en klokke til den prisen føles det kanskje ikke bra nok med en klokke til et par tusen. Menneskene bak så en industri som var for opptatt av status med klokkene sine, og hvordan de tradisjonelt burde se ut. Selv om visse av klokkene hos Triwa har lignende egenskaper så er de mye enklere og mer strømlinjeformet i sitt design. Noe må de ha klart å oppnå siden det i dag er et suksessfullt selskap i Stockholm med flere titalls medarbeidere.

Produkter hos Triwa
Da dette er et eget selskap så kommer du ikke til å finne klokker fra Rolex her. Og det er jo det som er poenget også i det store og det hele. Det du dog kommer til å finne er en masse andre ting rundt klokkeindustrien, hvor klokkene naturligvis står i sentrum. De selger også tilbehør til klokker, som remmer og ulike varianter, med metall og andre typer. Du kan på mange måter personalisere din klokke, noe som ikke veldig mange andre nettbutikker tillater deg å gjøre. Det som du kommer til å legge merke til raskt er de rimelige prisene de har satt på klokkene sine, i tillegg til at designet er enkelt, men veldig elegant, så det kan brukes til ulike typer av anledninger. 

Respons fra Triwa
Da Triwa er, relativt sett til sine konkurrenter, et ganske lite selskap så er de avhengige av god kundekontakt og opprettholde et forhold til kundene sine som gjør at de kommer tilbake igjen, og at de anbefaler Triwa til sine venner og til andre på nettet. Da betyr kvaliteten på deres produkter veldig mye, fordi selv om tanken bak det Triwa forsøker å gjøre er sjarmerende så hjelper det ikke mye om selve kvaliteten på det er for lav. Noe som er viktig å vite er om du er fornøyd med det de leverer, om solbrillene de også selger gjør det hele til en enda bedre nettbutikk enn man skulle tro. Det er mye man må tenke på når man etablerer en nettbutikk, og vi vil høre dine erfaringer, som kunde, med Triwa. Det er ikke blant de aller mest kjente nettbutikkene, så hvorfor ikke gi det litt eksponering slik at vi kan se hva deres kunder virkelig tenker om de?


De beste Triwa-klokkene