NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Tretti.no

  Tretti er en av de hvitevarebutikkene på nett som du kanskje ikke visste om at eksisterte. Men når du får vite om de blir naturligvis interessert i hva de har og til hva slags priser. La oss lære litt om de og se om de er verdt både vår tid og våre penger.

  Tretti - hvitevarer på nett

  Som konsept så er det ganske mye vanlig og forståelig med Tretti. Du kan besøke deres side, se hva de har å tilby, se om det passer deg og ditt hjem, for så å kjøpe det du vil ha. Det er også det de reklamerer med også, billige hvitevarer på nett. Det er jo alltid praktisk med en nettbutikk, da den er åpen hele tiden, så om du blir inspirert midt på natta for å se etter noe som passer i kjøkkenet, ja det er Tretti stedet for deg. Ikke så ulikt fra andre nettbutikker altså, men det er det de skryter av aller mest, de lave prisene deres, noe som det faktum at det er en nettbutikk muliggjør.

  Hva de selger

  Som du sikkert allerde har forstått så selger de hvitevarer, men ikke bare det. De selger også alt du trenger av tilbehør til hjemmet, av varianten personlig pleie, utstyr til kjøkkenet og til hus og rengjøring. Så du finner altså ikke bare vaskemaskiner og ovner her altså. Noe som er bra, at de har utvidet tilbudet sitt såpass mye at du ikke nødvendigvis behøver å besøke en haug av sider for å bestille alt du trenger. Du kan samle alt på et sted, noe som gjør det raskere å få varene hjem, og ikke minst billigere, da behøver å betale frakt kun en gang, for en forsendelse. Igjen, det er kanskje ikke noe som er eksklusivt med Tretti, men når det kommer til akkurat det de selger så er det uansett mye mer praktisk. Noe som blir enda bedre at Tretti har gratis frakt til fortauskanten og at de også tilbyr hjelp med innebæring og montering. De dekker altså de aller fleste behov du kan ha, i tillegg til at de også kan hjelpe deg med pakkeløsninger, som for eksempel når du vil renovere badet eller kjøkkenet ditt. De har også produkter fra de største og mest populære leverandørene, som inkluderer Siemens, Electrolux og LG blant andre.

  En god kundeservice

  Tretti har også en veldig god kundetjeneste og er verifisert for en trygg e-handel. Det kanskje aller beste med Tretti er at de har 365 dagers åpent kjøp, og om du vet hva det betyr så er det gode nyheter. Så om du skulle angre deg for en eller annen årsak så er det ikke noe problem, i motsetning til visse andre nettbutikker som gjør det vanskelig for sine kunder. De driver også med prismatching, så du er garantert billigst pris, så du ikke trenger å gå på sider som sammenligner prisene for deg. Det er i hvert fall det de selv påstår!

  Dine opplevelser

  Fortell oss om dine opplevelser med Tretti.no, viser ser frem til det.


  Hva Tretti tilbyr!

  Tretti.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Hold deg unna

  Hold dere unna.
  kunne jeg gitt null stjerner hadde jeg gjort det. Vaskemaskinen tok kvelden etter ca ett år, tretti.no klarte ikke å sende reperatør på flere uker, kundeservice var også helt forferdelig da der kun var "min saksbehandler" som kunne svare på mine spørsmål. Han var aldri tilgjengelig på telefon og ringte aldri tilbake. Jeg kommer aldri til å handle noe av tretti.no igjen.

  Dør: Andreas28-07-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Tretti.no

  Din rangering

  FAQ

  Er Tretti.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Tretti.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Tretti.no?

  Tretti.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Tretti.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!