NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Timarco

  Her skal vi se litt på Timarco, en butikk som spesialiserer seg på å selge undertøy til både kvinner og menn, men med et større fokus på kvinner. Du finner også andre typer av klær her også, så det er en butikk som dekker et stort marked sånn sett. La oss se litt nærmere på Timarco.

  Om Timarco

  Timarco er et norsk selskap som selger klær av alle typer. Selv om de gjør det, så er altså hovedfokuset på undertøy. Og vi prater ikke nødvendigvis om sexy undertøy som du får fra Victoria's Secret, men heller slike man trenger til hverdagen og som er komfortable å ha på seg. Timarco ble etablert i 1997, så det er eldre enn det man kanskje skulle tro, og var blant de første som åpnet en onlinebutikk på den tiden. Det i seg selv er ganske imponerende, at de hadde den visjonen til å gjøre akkurat det. De har også vokst seg så store at de leverer 250 000 pakker i året, noe som tilsier at det lykkes svært godt med det de har prøvd på. Det å ha hverdagslige klær, kombinert med et større fokus på undertøy fungerer veldig bra. Det de reklamerer for når du går inn på siden deres er jo også "Undertøy og Sports-BH på nettet", så det er tydelig hva de er ute etter å gjøre.

  Ting du kan kjøpe på Timarco

  Vi har allerede dekket dette til en viss grad, men det er samtidig klart at Timarco tilbyr deg veldig mange valgmuligheter i forhold til hva du kan kjøpe på andre sider. De har bikinier, de selger sko, både komfortable sko, men også finsko. De selger til og med treningsklær og arbeidsklær, så selv om de har et hovedfokus, så har det fokuset blitt utvidet med årene. Det er jo en grunn til at de selv sier at de ønsker å være det beste selskapet for shopping av undertøy i Europa. Noe som ikke er en snau ambisjon akkurat. Og de selger produkter fra kjente merkevarer også altså, som Björn Borg og Boss, så det er ikke annenklasses produkter man får på Timarco, noe som er viktig å poengtere egentlig. Det er klart, du finner sexy undertøy der også, om det er det du er ute etter!

  Påliteligheten til Timarco

  Timarco har et veldig godt rykte, de er underlagt norsk lov, så det er ikke akkurat mye rom de har til å drive med lureri før de blir "arrestert" for det. Det er også verdt å nevne at siden de ønsker å bli en av de beste og største i Europa så er kunderelasjonene noe av det viktigste for de. Det gjør at de behandler sine kunder på en veldig god måte, med gode tilbud, og med en god respons til ulike, aktuelle problemer som måtte oppkomme.

  Dine erfaringer

  Det er derfor vi ønsker å høre fra deg og vite dine erfaringer. Folk har ulike erfaringer rundt de samme tingene, og vi vil vite både de gode og de dårlige!


  Omtale av Timarco

  Timarco
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

  Skriv din egen anmeldelse om Timarco

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Timarco et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Timarco. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Timarco?

  Timarco opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Timarco nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!