NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Stetson

  Det å ha på seg et fint hodeplagg virker å ha gjort et comeback de siste årene. Det var noe som var spesielt populært i mange år på 1900-tallet, men etter hvert så virket det nesten som det var bare skatere som hadde på seg luer og caps. Nå har man jo gått igjennom en slags hipsterrenessanse, med alt det innebærer, og det har gjort at hatter, i den mer klassiske varianten har blitt mye mer populære. Et godt eksempel hvor man kan se det på er Stetson, som er en butikk som bare selger hodeplagg, i tillegg til visse andre tilbehør som vanter og lignende. Det er ikke akkurat mange lignende butikker, så da er det kanskje betimelig å se litt nærmere på Stetson, deres historie, og hva de tilbyr deg som kunde.

  Informasjon om Stetson

  Sannsynligvis så har du sett navnet Stetson før. Det kan vi si med en viss trygghet fordi dette er et selskap som har eksistert helt siden 1869, altså bare noen få år etter den amerikanske borgerkrigen ble avsluttet. Det sier mye om selskapet, kvaliteten på deres produkter, og hvor godt rykte de har. Som du kanskje forstår så er dette et amerikansk selskap og i begynnelsen så spesialiserte de seg på cowboyhatter, slik du kjenner de fra filmene. Dette er jo så klart noe som har utviklet seg gjennom årene, og i dag selger de både moderne og klassiske typer og varianter av hodeplagg. Faktum at de produserer over 3 millioner hatter i året har nok også mye å si for deres suksess. Men Stetson har, som vi skal se på, blitt mer enn en hatteprodusent, da de har i større grad gått over til å bli et merkevare innen mote, skjønnhet og tilbehør.

  Hva du kan kjøpe hos Stetson

  De har sine klassiske produkter om det er det du er ute etter, men utvalget hos Stetson, når det kommer til produktkategorier, er såpass variert at det er noe der for alle. De selger hatter, capser, luer og de kommer i ulike varianter og stiler, så om du har en spesiell stil som du er ute etter å komplettere, så er nok Stetson et godt startpunkt for akkurat det. Det er som tidligere nevnt ikke alt heller, da de også selger hansker, skjerf og bandanaer. Det er ikke noen tvil om at dette er en stilriktig butikk som du kan få veldig mye glede av om du velger å kjøpe hos de. Dog er det viktig å bemerke her at de er ikke akkurat billige, men husk at kvalitet koster. Med tanke på Stetson har eksistert i 150 år så har de også fortjent den tilliten fra oss som kunder!

  Har du kjøpt hos Stetson?

  Vi ønsker dog å være på den sikre siden, så vi vil oppfordre dere som har kjøpt fra Stetson til å skrive til oss og fortelle om deres opplevelser. uansett om de er negative eller positive, så ønsker vi å lese alle sammen. Skriv inn og hjelp andre!


  Historien om Stetson

  Stetson
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Stetson

  Din rangering

  FAQ

  Er Stetson et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Stetson. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Stetson?

  Stetson opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Stetson . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!