NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Timarco

  Her skal vi se litt på Timarco, en butikk som spesialiserer seg på å selge undertøy til både kvinner og menn, men med et større fokus på kvinner. Du finner også andre typer av klær her også, så det er en butikk som dekker et stort marked sånn sett. La oss se litt nærmere på Timarco.

  Om Timarco

  Timarco er et norsk selskap som selger klær av alle typer. Selv om de gjør det, så er altså hovedfokuset på undertøy. Og vi prater ikke nødvendigvis om sexy undertøy som du får fra Victoria's Secret, men heller slike man trenger til hverdagen og som er komfortable å ha på seg. Timarco ble etablert i 1997, så det er eldre enn det man kanskje skulle tro, og var blant de første som åpnet en onlinebutikk på den tiden. Det i seg selv er ganske imponerende, at de hadde den visjonen til å gjøre akkurat det. De har også vokst seg så store at de leverer 250 000 pakker i året, noe som tilsier at det lykkes svært godt med det de har prøvd på. Det å ha hverdagslige klær, kombinert med et større fokus på undertøy fungerer veldig bra. Det de reklamerer for når du går inn på siden deres er jo også "Undertøy og Sports-BH på nettet", så det er tydelig hva de er ute etter å gjøre.

  Ting du kan kjøpe på Timarco

  Vi har allerede dekket dette til en viss grad, men det er samtidig klart at Timarco tilbyr deg veldig mange valgmuligheter i forhold til hva du kan kjøpe på andre sider. De har bikinier, de selger sko, både komfortable sko, men også finsko. De selger til og med treningsklær og arbeidsklær, så selv om de har et hovedfokus, så har det fokuset blitt utvidet med årene. Det er jo en grunn til at de selv sier at de ønsker å være det beste selskapet for shopping av undertøy i Europa. Noe som ikke er en snau ambisjon akkurat. Og de selger produkter fra kjente merkevarer også altså, som Björn Borg og Boss, så det er ikke annenklasses produkter man får på Timarco, noe som er viktig å poengtere egentlig. Det er klart, du finner sexy undertøy der også, om det er det du er ute etter!

  Påliteligheten til Timarco

  Timarco har et veldig godt rykte, de er underlagt norsk lov, så det er ikke akkurat mye rom de har til å drive med lureri før de blir "arrestert" for det. Det er også verdt å nevne at siden de ønsker å bli en av de beste og største i Europa så er kunderelasjonene noe av det viktigste for de. Det gjør at de behandler sine kunder på en veldig god måte, med gode tilbud, og med en god respons til ulike, aktuelle problemer som måtte oppkomme.

  Dine erfaringer

  Det er derfor vi ønsker å høre fra deg og vite dine erfaringer. Folk har ulike erfaringer rundt de samme tingene, og vi vil vite både de gode og de dårlige!


  Omtale av Timarco

  Timarco
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (5)

  3.8
  40% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  6.4
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  4.4
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Anbefales ikke

  Varene blir ikke levert. Dårlige svar på e-post.

  Dør: Mona15-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4.5
  rating

  Fraværende levering av kjøpt vare som ble bestilt 22.02.21.

  Har ikke mottatt vare, har heller ikke fått noen bekreftelse på at varen er sendt. Dette holder ikke mål! Dårlig service som tilsier at kjøpet vil heves hvis ikke begrunnelse gis og vare blir levert.

  Dør: Lise Sofie Eriksen03-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Manglende leveranse.

  Bestilte varer 26/8. Disse er fortsatt ikke levert 16/8. Hva slags nettbutikk er dette? For dårlig service.

  Dør: tone16-08-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  4
  rating

  Ikke holdbart!

  Endelig i dag et manuelt svar på mine tre henvendelser, i løpet av nesten tre uker fra jeg gjorde min bikini bestilling.
  Likevel er svaret nesten identisk med autosvarene; mye å gjøre, jobber på spreng, akkurat (!) nå tar det litt lengre tid enn normalt osv.
  Jeg ønsker klar beskjed om forventet leveringstid ellers vil kjøpet bli hevet.
  Første og siste gang.
  Hvorfor har de ikke en kundeservice telefon, eller en fungerende chat? E-post til support fungerer tydeligvis ikke.
  Hva slags bedrift er dette?
  Hvor ligger nettbutikken og lageret ?

  Dør: Anita13-08-2020
  Liv Roald Page12-03-2021

  Etter utallige uker. Ingen varer forsinket leveranse. Hvordan er det mulig å ha varer ute på nettet som ikke kan sendes! Tror jeg har ventet 8 uker! Siste gang!!!

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Dårlig kundeservice

  Det er over 2 uker siden jeg la inn ordre, fikk melding med en gang at ordren er registrert og at jeg skulle få beskjed når den ble sendt, men har fremdeles ikke fått bekreftet at varene er pakket og sendt.

  Dør: Benedicte06-08-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  4
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Timarco

  Din rangering

  FAQ

  Er Timarco et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Timarco. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.8/10, hvorav 40% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Timarco?

  Timarco opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Timarco . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!