Timarco

Alle kundeanmeldelser

Timarco

40% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

I fokus: Hva sier kundene våre?

M
Mona
Varene blir ikke levert. Dårlige svar på e-post.Les mer
L
Lise Sofie Eriksen
Har ikke mottatt vare, har heller ikke fått noen bekreftelse på at varen er sendt. Dette holder ikke mål! Dårlig service som tilsier at kjøpet vil heves hvis ikke begrunnelse gis og vare blir levert. Les mer
T
tone
Bestilte varer 26/8. Disse er fortsatt ikke levert 16/8. Hva slags nettbutikk er dette? For dårlig service.Les mer
A
Anita
Endelig i dag et manuelt svar på mine tre henvendelser, i løpet av nesten tre uker fra jeg gjorde min bikini bestilling. Likevel er svaret nesten identisk med autosvarene; mye å gjøre, jobber på s...Les mer
B
Benedicte
Det er over 2 uker siden jeg la inn ordre, fikk melding med en gang at ordren er registrert og at jeg skulle få beskjed når den ble sendt, men har fremdeles ikke fått bekreftet at varene er pakket...Les mer

Alle kundeanmeldelser (5)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Anbefales ikke

  Varene blir ikke levert. Dårlige svar på e-post.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Fraværende levering av kjøpt vare som ble bestilt 22.02.21.

  Har ikke mottatt vare, har heller ikke fått noen bekreftelse på at varen er sendt. Dette holder ikke mål! Dårlig service som tilsier at kjøpet vil heves hvis ikke begrunnelse gis og vare blir levert.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Manglende leveranse.

  Bestilte varer 26/8. Disse er fortsatt ikke levert 16/8. Hva slags nettbutikk er dette? For dårlig service.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Ikke holdbart!

  Endelig i dag et manuelt svar på mine tre henvendelser, i løpet av nesten tre uker fra jeg gjorde min bikini bestilling.
  Likevel er svaret nesten identisk med autosvarene; mye å gjøre, jobber på spreng, akkurat (!) nå tar det litt lengre tid enn normalt osv.
  Jeg ønsker klar beskjed om forventet leveringstid ellers vil kjøpet bli hevet.
  Første og siste gang.
  Hvorfor har de ikke en kundeservice telefon, eller en fungerende chat? E-post til support fungerer tydeligvis ikke.
  Hva slags bedrift er dette?
  Hvor ligger nettbutikken og lageret ?

  Etter utallige uker. Ingen varer forsinket leveranse. Hvordan er det mulig å ha varer ute på nettet som ikke kan sendes! Tror jeg har ventet 8 uker! Siste gang!!!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Dårlig kundeservice

  Det er over 2 uker siden jeg la inn ordre, fikk melding med en gang at ordren er registrert og at jeg skulle få beskjed når den ble sendt, men har fremdeles ikke fått bekreftet at varene er pakket og sendt.


Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Timarco

Her skal vi se litt på Timarco, en butikk som spesialiserer seg på å selge undertøy til både kvinner og menn, men med et større fokus på kvinner. Du finner også andre typer av klær her også, så det er en butikk som dekker et stort marked sånn sett. La oss se litt nærmere på Timarco.

Om Timarco
Timarco er et norsk selskap som selger klær av alle typer. Selv om de gjør det, så er altså hovedfokuset på undertøy. Og vi prater ikke nødvendigvis om sexy undertøy som du får fra Victoria's Secret, men heller slike man trenger til hverdagen og som er komfortable å ha på seg. Timarco ble etablert i 1997, så det er eldre enn det man kanskje skulle tro, og var blant de første som åpnet en onlinebutikk på den tiden. Det i seg selv er ganske imponerende, at de hadde den visjonen til å gjøre akkurat det. De har også vokst seg så store at de leverer 250 000 pakker i året, noe som tilsier at det lykkes svært godt med det de har prøvd på. Det å ha hverdagslige klær, kombinert med et større fokus på undertøy fungerer veldig bra. Det de reklamerer for når du går inn på siden deres er jo også "Undertøy og Sports-BH på nettet", så det er tydelig hva de er ute etter å gjøre.

Ting du kan kjøpe på Timarco
Vi har allerede dekket dette til en viss grad, men det er samtidig klart at Timarco tilbyr deg veldig mange valgmuligheter i forhold til hva du kan kjøpe på andre sider. De har bikinier, de selger sko, både komfortable sko, men også finsko. De selger til og med treningsklær og arbeidsklær, så selv om de har et hovedfokus, så har det fokuset blitt utvidet med årene. Det er jo en grunn til at de selv sier at de ønsker å være det beste selskapet for shopping av undertøy i Europa. Noe som ikke er en snau ambisjon akkurat. Og de selger produkter fra kjente merkevarer også altså, som Björn Borg og Boss, så det er ikke annenklasses produkter man får på Timarco, noe som er viktig å poengtere egentlig. Det er klart, du finner sexy undertøy der også, om det er det du er ute etter!

Påliteligheten til Timarco
Timarco har et veldig godt rykte, de er underlagt norsk lov, så det er ikke akkurat mye rom de har til å drive med lureri før de blir "arrestert" for det. Det er også verdt å nevne at siden de ønsker å bli en av de beste og største i Europa så er kunderelasjonene noe av det viktigste for de. Det gjør at de behandler sine kunder på en veldig god måte, med gode tilbud, og med en god respons til ulike, aktuelle problemer som måtte oppkomme.

Dine erfaringer
Det er derfor vi ønsker å høre fra deg og vite dine erfaringer. Folk har ulike erfaringer rundt de samme tingene, og vi vil vite både de gode og de dårlige!


Omtale av Timarco