NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Tieroom

  Folk har forskjellige hobbyer og smaker. Det du liker er ikke nødvendigvis veldig fristende for andre, og på mange måter er det bare positivt. Det er blant annet derfor man finner så mange forskjellige butikker og typer av kunder også. Derfor kan en butikk som Tieroom ha såpass mye suksess, med å selge produkter som ikke alle bruker. De fleste menn bruker vel slips svært sjeldent i sine liv, så står ikke høyt oppe på handlelisten akkurat. Men for visse gjør det jo det, og om du er en av dem anbefaler vi deg å lese vår review av Tieroom. Har du hørt om den før er det jo greit, men om ikke, les videre. Du har vel fem minutter ledig, eller hva?

  Ting å vite om Tieroom

  Tieroom har sitt opphav i Uppsala, og har faktisk eksistert helt siden 2005. Det betyr at uansett hva de har gjort så har de vært suksessrike med sine metoder. Noe som er ganske imponerende, for det er alltid vanskelig å navigere en slik industri. Og det at de har klart det såpass lenge sier mye om kvaliteten på det de tilbyr. Både når det gjelder produktene, men også servicen kundene deres har fått. Vi vil tørre påstå at det hjelper veldig at de har gratis frakt på produktene, uansett hvor billig varen du kjøper er. Det er rett og slett en stor fordel om en butikk har det, da kunder umiddelbart blir mer vennlige innstilte. Du får rask levering i tillegg til at du har returrett på 60 dager. Det gir deg god tid til å vurdere slipset og teste det med andre plagg for å se om det passer. Du trenger ikke å stresse med det akkurat. Tieroom har 4.78 i gjennomsnitt hos Trustpilot, så da får man vel stole på kundene deres?

  Radiointervju med Peder Inge Furseth: Nettbutikker vs fysiske butikker

  Hva du kan kjøpe hos Tieroom

  Hovedfokuset er naturligvis på slips, og de har klassiske slips, smale slips og gutteslips. Utvalget generelt er stort, så du kommer til å finne noe til din smak, og vi synes også at prisene er rimelige. Det er ikke luksusvarer vi snakker om her akkurat. I tillegg til slips selger de også sløyfer, lommetørkler og annet tilbehør som går bra sammen med slike produkter. Med tanke på hva slags butikk det er kan man ikke forvente for mye når det kommer til sortiment. Det er tross alt en ganske spesifikk butikk, men om det er slips og andre slike ting du ser etter er dette en svært god butikk å gjøre handelen hos. Så kan du alltids kontakte dem for å få hjelp og tips i forhold til hvilke slips passer til anledningen. Det er alltids greit å få litt hjelp, tross alt!

  Har du kjøpt hos Tieroom?

  Om svaret er ja på det vil vi at du skriver til oss og forteller om det. Jo mer detaljert det er desto bedre er det for oss og våre lesere. Så nøl ikke med å skrive!


  Hvordan du knyter en Windsor knute

  Tieroom
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Billig kvalitet og farge

  Produktet kjennes billig og fargene matcher ikke med bildene på nett

  Dør: Kim11-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Tieroom

  Din rangering

  FAQ

  Er Tieroom et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Tieroom. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Tieroom?

  Tieroom opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Tieroom . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!