NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Superdry

  Det er ikke ofte man får en nettbutikk dedikert til kun et plagg, i hvert fall ikke om det ikke er for undertøy. Men Superdry er en slik nettbutikk, hvor du kan kjøpe jakker for utendørsbruk. Om du har behov for en jakke er dette butikken du skal rette deg mot. La oss se på den litt nærmere.

  Om Superdry

  Superdry er et engelsk merke som har drevet med dette helt siden 2003 og ble startet i den engelske byen Cheltenham. Det som er interessant med Superdry og hvordan de lager sine jakker er at de har vidt forskjellige stiler de appliserer til jakkene sine. Du kan finne visse jakker med amerikansk retrostil og andre med japansk stil og den litt mer klassiske britiske stilen. Superdry er nok langt større enn hva man skulle tro, da det finnes hele 139 Superdrybutikker i Europa alene. Altså butikker som bare selger Superdry og 515 Superdry-utsalg over hele verden. Det er kanskje ikke noe du legger merke til like mye som en Nike-butikk eller et annet populært navn, men de er virkelig store. De har også 21 ulike internasjonale nettsted, hvorav Norge er en av de heldige utvalgte.

  Typer av jakker du får

  Det som er bemerkelsesverdig med Superdry er at, til tross for hvor stort selskap det er, så er prisene ganske rimelige i forhold til det du får. I skrivende stund så er den dyreste jakken de selger 4000 kroner, og mens det ikke er akkurat er lite penger, for en vanntett parkasjakke vil vi påstå at det er helt greit. Spesielt om kvaliteten er like god som det som Superdry lover. Det er også ikke slik at du bare får parkasjakker naturligvis. Her har du alle typer av jakker, utenom skinnjakker virker det som. Men så er også skinnjakker en annen type stil enn det Superdry står for, så det er kanskje ikke så overraskende, når man blir kjent med Superdry. Noe som er positivt er det at de har klær i alle størrelser, så det er ikke slik som visse merker som bare går til XL. Her har man enda større størrelser enn det, så Superdry er et merke for alle sånn sett. Superdry selger jakker til både kvinner og menn.

  Kundetjenesten fra Superdry
  Superdry lover mye, det skal de ha. De vil være best i klassen på produsering, pris, leverandører, material som brukes og til den stilen de bruker. De har et leveringsløfte om å være et av de beste på markedet med en fantastisk kundeservice og problemfri bytterett. Det med bytterett er de lovpålagt, spesielt under norsk lov, så det er ikke så mye de kan gjøre for å komme seg unna akkurat det.

  Har du kjøpt hos Superdry?

  Om du har kjøpt hos Superdry vil vi høre fra deg om de holder alt de lover. Det gjelder både positive og negative opplevelser, da det er viktig å stille selskap til veggs om de ikke oppfører seg slik de bør overfor sine kunder.


  Jakke fra Superdry

  Superdry
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Superdry

  Din rangering

  FAQ

  Er Superdry et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Superdry. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Superdry?

  Superdry opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Superdry . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!