Superdry

Alle kundeanmeldelser

Superdry

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Superdry

Det er ikke ofte man får en nettbutikk dedikert til kun et plagg, i hvert fall ikke om det ikke er for undertøy. Men Superdry er en slik nettbutikk, hvor du kan kjøpe jakker for utendørsbruk. Om du har behov for en jakke er dette butikken du skal rette deg mot. La oss se på den litt nærmere. 

Om Superdry
Superdry er et engelsk merke som har drevet med dette helt siden 2003 og ble startet i den engelske byen Cheltenham. Det som er interessant med Superdry og hvordan de lager sine jakker er at de har vidt forskjellige stiler de appliserer til jakkene sine. Du kan finne visse jakker med amerikansk retrostil og andre med japansk stil og den litt mer klassiske britiske stilen. Superdry er nok langt større enn hva man skulle tro, da det finnes hele 139 Superdrybutikker i Europa alene. Altså butikker som bare selger Superdry og 515 Superdry-utsalg over hele verden. Det er kanskje ikke noe du legger merke til like mye som en Nike-butikk eller et annet populært navn, men de er virkelig store. De har også 21 ulike internasjonale nettsted, hvorav Norge er en av de heldige utvalgte. 

Typer av jakker du får
Det som er bemerkelsesverdig med Superdry er at, til tross for hvor stort selskap det er, så er prisene ganske rimelige i forhold til det du får. I skrivende stund så er den dyreste jakken de selger 4000 kroner, og mens det ikke er akkurat er lite penger, for en vanntett parkasjakke vil vi påstå at det er helt greit. Spesielt om kvaliteten er like god som det som Superdry lover. Det er også ikke slik at du bare får parkasjakker naturligvis. Her har du alle typer av jakker, utenom skinnjakker virker det som. Men så er også skinnjakker en annen type stil enn det Superdry står for, så det er kanskje ikke så overraskende, når man blir kjent med Superdry. Noe som er positivt er det at de har klær i alle størrelser, så det er ikke slik som visse merker som bare går til XL. Her har man enda større størrelser enn det, så Superdry er et merke for alle sånn sett. Superdry selger jakker til både kvinner og menn.

Kundetjenesten fra Superdry
Superdry lover mye, det skal de ha. De vil være best i klassen på produsering, pris, leverandører, material som brukes og til den stilen de bruker. De har et leveringsløfte om å være et av de beste på markedet med en fantastisk kundeservice og problemfri bytterett. Det med bytterett er de lovpålagt, spesielt under norsk lov, så det er ikke så mye de kan gjøre for å komme seg unna akkurat det.

Har du kjøpt hos Superdry?
Om du har kjøpt hos Superdry vil vi høre fra deg om de holder alt de lover. Det gjelder både positive og negative opplevelser, da det er viktig å stille selskap til veggs om de ikke oppfører seg slik de bør overfor sine kunder.


Jakke fra Superdry