NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Stylewe

  Stilige klær, og til en billig penge? Nå snakker vi! Mote har komt så langt de siste årene, og forandrer seg stadig. Akkurat når vi har vendt oss til en ny trend eller stil, i neste minutt virker det som det nesten alltid dukker opp noe nytt som vi bare må ha. Det sier seg selv at det kan raskt bli dyrt å være en trendsetter eller fashionista i dag. Da er det stor hjelp i selskaper som tilbyr et rimelig alternativ! Bli catwalk klar uten å måtte kjøpe designer merker! Stylewe har en mange nydelige og ikke minst stilige klær og antrekk, og det beste av alt - til en skikkelig god pris! Her kan du finne ut mer om selskapet og lese tilbakemeldinger fra andre.

  Om Stylewe

  Selskapet var opprettet 2016 i Hong Kong, er en nettbasert internasjonal moteforhandler. De har tilsynelatende et stort utvalg av klær og stiler å velge mellom, til alle aldre. Deres design ser ut som om de hører hjemme på catwalken - på en god måte! Stylewe har tilsynelatende en rekke stilige og veldig moderne plagg til en veldig rimelig pris. Målet til selskapet er å gjøre moderne og stilige klær tilgjengelig for alle.

  Produkter og Tjenester hos Stylewe

  Stylewe tilbyr et stort og variert utvalg av klær til en rekke anledninger, med mange inspirerende motiv å velge mellom til rimelige priser. Kunder kan finne detaljert liste over land på deres konto når de velger adresse. Bestillingen blir klargjørt for levering på to til tre dager. Leveringstid varierer fra land til land, men kan ta fra 12 til 15 dager, og kostnader varierer og kommer også an på vekt, og inkluderer andre avgifter som varierer fra land til land. Kunder kan i tillegg spore bestillinger. Stylewe har kundeservice som er åpent 24/7, og varer kan returneres innen 15 dager. De tar ikke imot siste salgsvarer og badetøy, men badetøy kan returneres om de har feil, som kunder må dokumentere ved å ta bilde av feilen.De har mange aksepterte betalingsmetoder listet på nettsiden og inkluderer blant annet Visa, Mastercard, American express, Pay Pal, Apple Pay. Nettsiden kunne vært oppdatert til å bli mer oversiktelig for internasjonale kunder, men er relativt brukervennlig.Dessverre er det ikke enkelt å finne informasjon om leveringskostnader, eller hvilke land de faktisk leverer til.

  Komplimenter, Klager og Tips til Stylewe

  Vi trenger alle å ha klær til enhver anledning, men det kan enkelte ganger være lettere sagt enn godt! Med så mange klær og selskaper å velge mellom går ting lett i surr, og det er ikke alltid vi vet hva vi bestiller, før vi har fått det levert på døra. Det er en stor hjelp å kunne søke dem opp og lese hva andre kunder synes om selskapet. Har du erfaring med selskapet og levde de opp til dine forventninger? Har de nok utvalg til forskjellige anledninger? Hadde de god kunderservicer? Er klærne av god kvalitet? Skrive en kort kundeanmeldelse hos oss om din opplevelse med Stylewe, og hjelp andre å finne ut om dette er selskapet de trenger, med din tilbakemelding.

  Stylewe
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Stylewe

  Din rangering

  FAQ

  Er Stylewe et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Stylewe. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Stylewe?

  Stylewe opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Stylewe . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!