Strikkia Anmeldelser

: 5
40% Ville handlet her igjen

Mest relevante negative anmeldelse

  2024-03-07
Riddari genser
Jeg kjøpte strikkepakke med riddari genser. Jeg manglet ett nøste hvit, og jeg hadde ett nøste fo...Les mer
Magda Widzgowska

Mest stemmer anmeldelse

  2022-03-28
Strikkepakke
Bestilte garnpakke med oppskrift til genser. Feil i mønster og feil antall garnnøster i to av fir...Les mer
tinafurua@hotmail.com

Anmeldelser (5)

  (0)

 (1)

  (2)

  (1)

  (1)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Riddari genser

  Jeg kjøpte strikkepakke med riddari genser. Jeg manglet ett nøste hvit, og jeg hadde ett nøste for mye av den andre fargen, da jeg ba om å få tilsendt et nøste i riktig farge, fikk jeg dette svare:
  «Hei Magda :)

  Alle strikkepakker skal ha nok garn dersom du følger strikkefasthet og oppgitte mål, men som kjent strikker alle litt forskjellig, og derfor kan man da av og til trenge ekstra garn, men dette er dessverre noe du selv da må etterbestille, grunnen er:

  Når vi setter sammen en strikkepakke går vi utifra anbefalt nøstemengde i strikkeoppskriften, dette er et veiledende antall nøster fra de som laget strikkeoppskriften. Alle strikkepakkene våre er priset etter antall nøster i pakken (og eventuelt kostnad på oppskriften). Vi kan derfor ikke ettersende gratis nøster dessverre. Du kan kjøpe ekstra nøster her:
  ...

  Vi forstår at dette er kjedelig, men slik er det dessverre.»


  For å oppsummere: feilberegnet garn i strikkepakke til 1000 kr er brukerens feil. Jeg vil aldri kjøpe der igjen. Slik er det i Strikkia.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Strikkepakke

  Fikk for lite garn og hadde behov for etter -bestiling. Dette var ikke mulig da de var utsolgt for garnet. Det var heller ikke utsikter til at det kom inn nytt. Anbefaler kun å kjøpe garn til raggsokker herfra, da blir det ikker så mye å rekke opp når du går tom. Kjedelig og rekke opp alt jeg har gjort, nesten ferdig. Månebedodden genseren i beige står fremdeles på nettsia!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Hyttekosgenser

  Holder på å strikke "hyttekosgenser " ser nå at jeg får for lite garn av bunnfagen(sjøgrønn nr.533,partinr.7H3291).Har bestilt utallige garnpakker fra ulike nettbutikker,har aldri opplevd å få for lite garn.Ha prøvd å sende mail.Har lett etter telefonnr.men kan ikke finne.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Strikkepakke

  Angrer på at jeg ikke leste på denne siden før jeg bestilte fra Strikka. De lover å sende fra lager innen 1-3 virkedager. Det er nå 2 uker siden jeg bestilte, og jeg har sendt 5 e-poster og minst like mange henvendelser på facebook siden deres. De er pip stille - får kun automatisk svar om takk for henvendelse. Det er heller ikke mulig å finne telefonnummer dit. Heller ikke til Handels Compagniet som står bak Strikkia. STYR LANGT UNNA!!!!!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Strikkepakke

  Bestilte garnpakke med oppskrift til genser. Feil i mønster og feil antall garnnøster i to av fire farger. Sendte klage, tok 5 dager før jeg fikk svar. Fikk tilbud om ett garnnøste, hvilket ikke hadde vært nok til å rette opp. I tillegg ble leveransefeilen oppklart da genseren nesten var ferdig og jeg forventet å få erstattet hele garnpakken. Strikkia var ikke villig til å møte meg på dette, selv om de erkjente feil i mønster og antall garn. Mye tid og penger gikk tapt. Bestill av noen andre!


Andre så også på