Sparnet Anmeldelser

: 3
67% Ville handlet her igjen

I fokus: Hva sier kundene våre?
Skriv en anmeldelse

E
Elisabeth de vreede
Bestillte fra Sparnet 30 april 2020, men visste ikke at jeg måtte betale moms og fortolling i tillegg. Var ikke klar over at det ble sendt fra Sverige. Avbestillte derfor produktet og ville oppheve...Les mer
R
Randi Granbo
Bestilte flere refleksvester for 10 dager siden. Varene ble belastet min konto umiddelbart. Har fortsatt ikke mottatt leveringsbekreftelse. Har purret to ganger uten at det har ført til levering av...Les mer
J
Jan Fosse
Kjøpte 4 pakker med barberblader som skulle passe til Gilette høvel. Disse er ubrukelige, og kundeservice svarer ikke på mitt ønske om å returnere varene. Styr unna dette firma. Ren svindel Les mer

Anmeldelser (3)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Var positiv overasket av kundeservice

  Bestillte fra Sparnet 30 april 2020, men visste ikke at jeg måtte betale moms og fortolling i tillegg. Var ikke klar over at det ble sendt fra Sverige. Avbestillte derfor produktet og ville oppheve kjøpet. Ble kontaktet av kundebehandler Patrik som beklagde min opplevelse og sørget for at produktet ble sendt med Bring (de har akkurat fått en ny avtale med de) uten ekstra kostnaden. Ble akkurat levert. Kjempefornøyd.

  Bestilte 10stk refleksbånd 3.desember som skal være julegaver. Konto ble belastet dagen etter, Har ikke fått ordrebekreftelse på mail og sliter med å finne noe kontaktinfo. Mener det var opplyst om at det var fraktfritt over en viss sum. Toll??

  Bestilte og betalte 4 refleksvester 12. desember. Ikke mottatt noe ennå 20.12.
  Får kun noen mailer i ny og ne hvor det står at min ordre er på vei uten at det skjer noe mer.
  Dette er useriøst. Jeg vil heve ordren og ha pengene tilbake.

  Jeg bestilte sokker 29.08 har ikke fått ordrebekreftelse og ikke hørt noe,dette tar for lang tid!!!!!!!!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  kjøp av refleksvester

  Bestilte flere refleksvester for 10 dager siden. Varene ble belastet min konto umiddelbart. Har fortsatt ikke mottatt leveringsbekreftelse. Har purret to ganger uten at det har ført til levering av varen.

  Har ikke mottatt varene men faktura er forfalt. Elendig kundeserviceside som ikke oppgir epostadresse eller tlfnr.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Elendige barberblader

  Kjøpte 4 pakker med barberblader som skulle passe til Gilette høvel. Disse er ubrukelige, og kundeservice svarer ikke på mitt ønske om å returnere varene.
  Styr unna dette firma. Ren svindel


Andre så også på