NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Sparnet

  Det å kjøpe på nettet kan ofte føles som veldig overveldende, spesielt fordi det finnes så mange ulike butikker som selger veldig lignende produkter. Noe som da gjør det vanskelig for deg som kunde å sile ut de gode butikkene fra de dårligere. Men det er en av grunnene til at vi eksisterer, og når det er snakk om en butikk som Sparnet så er det verdt å ta en ekstra nærmere titt. Dette er en butikk som selger mye ulikt og variert, men som ikke spesialiserer seg på noe. Det gjør det kanskje vanskelig å få tak i hva slags butikk det er, men det er tydelig at de selger massevis av praktiske produkter for hjemmet, til rimelige priser. Så bør du kjøpe der? La oss se!

  Om Sparnet

  Sparnet reklamerer seg selv som en fritidsbutikk, men når en ser på hva de selger så er det ikke veldig lett å forstå hvorfor de sier det. Ikke at de ikke selger produkter som faller innen den kategorien, men det er ikke noe som virker å være et stort fokus, sett utenfra i det minste. Dette er dog en veldig populær butikk, som er en av de største i Norden, så noe riktig må de nødvendigvis ha gjort. Det man kan si er at de hjelper deg med å gjøre hverdagen litt enklere og litt mer praktisk anlagt, noe som er veldig verdifullt, spesielt i en hektisk og stressende hverdag som den vi lever i dag er. Om det er noe for deg er individuelt, men en slik butikk har alltids noe du kunne ha behov for.

  Hva du kan kjøpe hos Sparnet

  Utvalget deres er ganske stort, som vi var inne på ovenfor, og det at de selger varer i en mengde ulike produkter gjør at du kan kjøpe mye på et sted. Hva med å ha et sted hvor du kan kjøpe barberingsblad på samme sted hvor du får belysning eller moteklær? Eller en robotstøvsuger og aktivitetsarmbånd? Sparnet selger kanskje ikke kjente merkevarer, men produktene de selger kan som sagt hjelpe deg litt i din hverdag, og gjøre den bitte litte mer komfortabel. Og bare det er noe som gjør at man bør være mer positiv til Sparnet enn til andre butikker. Det er ikke det at det er få slike butikker på nettet, men mer at det handler om å finne den riktige for deg, både når det kommer til produkter og pris. Så besøk Sparnet og se hva de har å tilby.

  Få innspill fra andre

  Noe som kan være avgjørende for hvorvidt du vil besøke og kjøpe fra en slik side er når du leser om andres erfaringer. Så derfor ønsker vi å oppfordre dere som har kjøpt fra Sparnet til å skrive til oss og dele opplevelser og erfaringer dere har hatt med denne butikken. Det vil hjelpe oss og våre lesere med å bestemme seg om de også bør kjøpe der. Noen få ord, eller et langt avsnitt, det er helt opp til deg!


  Hva med en refleksvest fra Sparnet?

  Sparnet
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (11)

  3.2
  18% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  3.6
  Service
  rating
  3
  Prisnivå
  rating
  3
  Levering
  rating
  3

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Var positiv overasket av kundeservice

  Bestillte fra Sparnet 30 april 2020, men visste ikke at jeg måtte betale moms og fortolling i tillegg. Var ikke klar over at det ble sendt fra Sverige. Avbestillte derfor produktet og ville oppheve kjøpet. Ble kontaktet av kundebehandler Patrik som beklagde min opplevelse og sørget for at produktet ble sendt med Bring (de har akkurat fått en ny avtale med de) uten ekstra kostnaden. Ble akkurat levert. Kjempefornøyd.

  Dør: Elisabeth de vreede15-05-2020
  Ann-Ingvill Tødenes14-12-2020

  Bestilte 10stk refleksbånd 3.desember som skal være julegaver. Konto ble belastet dagen etter, Har ikke fått ordrebekreftelse på mail og sliter med å finne noe kontaktinfo. Mener det var opplyst om at det var fraktfritt over en viss sum. Toll??

  Karen Prydz21-12-2020

  Bestilte og betalte 4 refleksvester 12. desember. Ikke mottatt noe ennå 20.12. Får kun noen mailer i ny og ne hvor det står at min ordre er på vei uten at det skjer noe mer. Dette er useriøst. Jeg vil heve ordren og ha pengene tilbake.

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  SVINDEL

  Styr unna! Helt utrolig at nettsider kan svindle folk sånn uten konsekvenser!

  Dør: Kari28-07-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Kjøpt Wireless WiFi Repeater

  Jeg kjøpte en WiFi Repeater for en stund siden,etter en stund så kan jeg ikke logge meg på med det passordet som jeg satte første gangen.Når jeg prøver og gå inn på deres IP adr.samt mailadr.som ble oppgitt i inst.manualen kommer jeg ikke inn på disse heller.Jeg gikk nok på en"smell" her når jeg handlet her.

  Dør: Jakob Hatmosøy09-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Svindel

  Sparnet er ikke verdt 1 stjerne engang!

  Dør: Kathrine Bjørke04-01-2021
  Kathrine 04-01-2021

  Jeg har meldt siden til Forbrukerrådet.

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Useriøst

  Kundeservice-siden inneholder ikke e-post eller tlf nr.
  Ikke mulig å ta kontakt, ikke mulig å klage. Helt useriøst

  Dør: Geir20-11-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  kjøp av refleksvester

  Bestilte flere refleksvester for 10 dager siden. Varene ble belastet min konto umiddelbart. Har fortsatt ikke mottatt leveringsbekreftelse. Har purret to ganger uten at det har ført til levering av varen.

  Dør: Randi Granbo19-11-2020
  Lisbeth Edvardsen22-11-2020

  Har ikke mottatt varene men faktura er forfalt. Elendig kundeserviceside som ikke oppgir epostadresse eller tlfnr.

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  4
  rating

  Elendige barberblader

  Kjøpte 4 pakker med barberblader som skulle passe til Gilette høvel. Disse er ubrukelige, og kundeservice svarer ikke på mitt ønske om å returnere varene.
  Styr unna dette firma. Ren svindel

  Dør: Jan Fosse14-07-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4.5
  rating

  Svindel

  Synd jeg ikke leste anmeldelsene først.. endt opp med å betale tolk på 249 for en badedrakt til 399

  Dør: Maria03-06-2020
  Linda Ausdal 10-07-2020

  Fikk bestilt feil størrelse i comford bra.. Ordrenummer er3211523.. Må ha den i s/m

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Svindel

  Selger samme varer som Wish, men til 5 dobbelt av prisen som Wish operere med

  Dør: Gro19-05-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Lureri, løgn og svindel! Styr unna !

  Kjøpte tre varer i begynnelsen av mars:

  To av dem (SleepHeadset og Posture Ryggstøtte) var noenlunde ok. Den siste (Bærbar varmer ) fungerer ikke. Samtlige er laget i Kina. Så begynner elendige problemer med Sparnet. Totalt skulle jeg betale 1097 NOK inkl porto. Ikke noe annet var nevnt ett eneste sted. Valgte Klarna til betaling og det var bra, for da følger med kjøpsbeskyttelse som jeg kommer til å få bruk for.

  Til min store overraskelse har jeg ved mottak blitt avkrevd av Posten mva på 274 kr og fortollingsgebyr på 149 kr, totalt 423,60 kr. Posten informerte meg at varene var mva pliktige siden de kom fra Sverige. Sparnet sine kjøpsbetingelser lydet "Priser og betaling.
  Hvert produkt er oppført med pris inklusive moms. I handlekurven kan du se totalprisen inklusive alle avgifter, MVA, frakt og betaling forvaltet av Stores For You AB, heretter kalt Sparnet betalingsmegler". På deres nettsider skrev de også at de er en norsk butikk. Ikke i en eneste plass har de skrevet at varer sendes fra Sverige og at jeg må betale både mva og fortollingsgebyr ved mottak. Jeg hadde ikke foretatt bestillingen om denne informasjonen var gitt meg.

  Jeg skrev en klage til dem i epost 13 mars med utdrag av deres kjøpsbetingelser. Den 17 mars mottok jeg et svar fra en saksbehandler (Hannes E.) hvor hun bekrefter: "Ingenstans på vår hemsida står det att vi har vårt säte i Sverige! Med det sagt så ska du som kund inte betala tull ändå, det måste ha skett ett misstag hos vår logistikpartner. VI kan börja med att klargöra om du har hämtat ut ditt paket eller ej?". Jeg forstår godt svensk og de skrev jo selv at ingensted på deres side står det at de har deres hovedkontor i Sverige. De skrev også selv til meg at jeg som kunde ikke skal betale tull og at det må ha skjedd en feil hos deres logistikkpartner. Så spør de meg om jeg har hentet ut pakken, noe jeg har bekreftet. Den 19 mars skrev igjen en annen kundebehandler (Patrik) og ba om å få kvittering på det jeg har måttet betale av toll/moms og gebyr. Jeg sendte dette inn til dere 19 mars men har ikke fått noen svar på dette tross purring fra meg 30 mars. Alt dette er dokumenter skriftlig. Så kommer parodien av kundeservice.

  Den 6 april skriver samme saksbehandler (Hanne) "Det framgår på vår hemsida att det kan förekomma tullavgifter då vi skickar ut ifrån Norrköping, Sverige.". Etter at jeg sjekket deres side så ser jeg at de har BYTTET kjøpsbetingelser og link. Begge to er i skrivende stund per 9 april fortsatt ute tilgjengelig på nettet, men linken til de gamle betingelser er fjernet fra deres side. Jeg har tatt skjermbilde og print for sikkerhetsskyld. Den 6 april påpeker jeg ovenfor "Hanne" igjen at det de holder på med er svært useriøst og jeg krever å få tilbakebetalt det jeg måtte betale med for å få pakken i toll og momsgebyr. Som arrogant svar får jeg den 8 april "m sagt, det framgår tydligt på vår hemsida. Vi räknar med att kunden tar sitt ansvar och läser på hemsidan om våra villkor och kostnader innan köp fullbordas.". I dag den 9 april kom det siste stikk fra samme dama "Givetvis går vi inte vidare till IT-avdelningen för att ändra vår hemsida. Du har 1. valt att godkänna våra köpvilkor när du accepterat köpet. 2. Så har du aktivt valt att betala tullavgiften när ditt paket har levererats. Så jag förstår inte varför du anser dig ha blivit lurad.". Jeg har bevis svart på hvit at denne butikken driver med ulovliv praksis med å bytte og endre vilkår og deretter nekte for det og til og med påstå at det er kunden som er dum og ikke kan handle.

  STYR UNNA. Butikker er anmeldt til Forbrukermyndighetene.  

  Dør: Georg O.09-04-2020
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  svindelbutikk

  Har ikke noen andre ord om Sparnett SVINDELBUTIK!

  Dør: Jan-otto Kristiansen06-03-2020
  Gro19-05-2020

  Selger samme varer som Wish, men til 5 dobbelt av prisen til Wisj

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Sparnet

  Din rangering

  FAQ

  Er Sparnet et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Sparnet. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.2/10, hvorav 18% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Sparnet?

  Sparnet opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Reklamemateriell.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Sparnet . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!