Simply Dresses

Alle kundeanmeldelser

Simply Dresses

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Simply Dresses

Klær kan forvandle alle og enhver sitt utseende og skape forundring og beundring. Mye av utseendet vårt  handler om hvordan man bærer seg, og dette inkluderer klærne man bærer på seg! Klær trenger ikke å være ekstremt dyre, og man trenger i virkeligheten ikke merkeklær. Til syvende og sist gjelder klær om å se sitt beste ut, og føle seg bra ut. Klær har potensiale til å transformere deg som person. Vil man fremstå som selvsikker eller gi andre inntrykk av at man er erfaren innen et spesielt yrke så er klær det første steget i denne prosessen. Førsteinntrykk blir skapt innen bare tre sekunder, som betyr at dette er sjansen man har for å beundre og gi andre inntrykk av at vi vet hva vi driver med. Simply Dresses leverer en her rekke forskjellige kjoler til forskjellige anledninger uansett hva intrykk man vil skape, eller mote man vil følge. Mer informasjon er tilgjengelig nedenfor om du vil vite mer. 

Om Simply Dresses
Simply Dresses opprettet i 1998 og er eid av Occasion Brands LLC. De tilbyr de mest stilige kjolene av den beste kvaliteten. 

Produkter og Tjenester hos Simply Dresses
Simply Dresses tilbyr et stort utvalg av kjoler til enhver anledning fra hverdagslige uformelle antrekk til spesielle festantrekk, som formelle kjoler, ballkjoler, bryllupsfest kjoler, eksamensfest kjoler, cocktail kjoler, semi-formelle kjoler, festkjoler, og militæreballkjoler. De har en rekke stiler som little black dress, havfrue-kjoler, slanke kjoler, mønstrede kjoler, hverdagskjoler, A-line kjoler, av-skulderen kjoler, og little white dress. Man kan også velge mellom lengder som lang, kort og mediums lengde i farger som svart, nøytral, blå, rosa, rød, hvit, gull, sølv, grønn, lilla og gul. Simply Dresses har også egen plus size kolleksjon med like stort utvalg. I tillegg selger de sko og tilbehør til kjolen som sko med lukket-tå, åpen-tå, høye heler, peep-toe-pumps, korte heler og flate sko som kan kjøpes i farger som svart, hvitt, sølv, gull, eller gjennomsiktig. Av tilbehør tilbyr de vesker, smykker, lingerie og sjall. Priser på varer inkludert kjoler, varierer med plagget, men er relativt rimelig priset. 

Simply Dresses aksepterer betalingsmetoder som Visa, Mastercard, Amex, Discover, postanvisning, etterbetaling, PayPal og Simply Dresses kreditt. Levering i USA for det første produktet er gratis med standard levering med 5 USD ekstra per vare og tar 4-6 dager, eller 12,95 USD for tre-dagers levering eller 32,95 USD for hurtiglevering. Gratis levering i USA er tilgjengelig ved bestillinger over 149 USD. Internasjonal levering koster 45 USD for den første varen, og 8 USD per ekstra vare, og tar mellom 2-7 dager. Retur er tilgjengelig innen 7 dager etter mottatt vare. 

Komplimenter, Klager og Tips til Simply Dresses
Fortsatt på leting etter den perfekte kjolen? Simply Dresses har et stort utvalg av vakre kjoler av høy kvalitet og stort utvalg. Har du allerede erfaring med selskapet? Da setter vi stor pris på om du kan skrive en liten tilbakemelding om din opplevelse. Hvordan er utvalget? Er plaggene av høy kvalitet slik de påstår? Hvordan er prisene sammenlignet med andre lignende selskapet? Hvordan er kundeservicen? Gi oss en kort kundeanmeldelse i dag.