NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bubbleroom

  Bubbleroom

  er en butikk for deg som ofte er på fest, og som liker å ha på deg noe nytt nesten vær gang. Her får du alt mulig til festkvelden og med tanke på trendene de siste årene er det ikke rart at en slik butikk har mye suksess. Og om du ikke har forstått det allerede så er dette en butikk rettet mot kvinner, hvor du får kjoler, bryllupskjoler, skjørt og masse annet. Du kan også kjøpe plagg til hverdagslig bruk også på Bubbleroom, så det er et ganske godt alternativ for deg som erute etter en butikk som selger slike ting. La oss ta en nærmere titt på denne nettbutikken.

  Om Bubbleroom
  Bubbleroom er en nettbutikk som leverer kun til norske adresser, så man får en slags eksklusivitet når man handler hos de, spesielt da de fleste nettbutikker som finnes i Norge også er i Sverige. Man legger også merke til at dette er en butikk som vet hva de driver med, når det kommer til hele presentasjonen av seg selv, og hvor selvsikre de er. Så opererer de jo også i et stort marked, hvor det alltid kommer til å finnes kunder. Og sokulle du ha noe du lurer på så har de en ledig og villig kundetjeneste som er åpen for å hjelpe deg med alle problemer du skulle ha, selv om de håper på at du ikke skal treffe på noen mens du handler der.

  Hva du får hos Bubbleroom

  Om den store dagen nærmer seg, og du enda ikke har funnet den rette kjolen, så kan Bubbleroom være et godt sted å lete. Det beste med Bubbleroom er at selv om de selger i teorien ganske dyre klær, så får du rimelige priser på det aller meste i sortimentet deres. De gir deg en slags luksus uten at du blir fattig av det. Noe som må sies å være en ganske god kombinasjon. Og for deg som kvinne så har de et veldig stort utvalg også, hvor de selger treningstøy, undertøy, klær til hverdagen og til fest. Du kan få en good look ved å bruke Bubbleroom, og de har produkter fra noen av de mest kjente merkevarene som finnes. Det må vel sies å være en ganske god kombinasjon når det kommer til stykket. De selger også sko, tilbehør og vesker så alt du måtte være ute etter kan du potensielt sett finne hos Bubbleroom. Det er i hvert fall verdt en titt.

  Inntrykk av Bubbleroom

  Da erblir det viktig at de av dere som har brukt Bubbleroom forteller oss om hva dere syntes om den, og om dere ville anbefalt den til venner og familie. Det er slik ryktet til en butikk sprer seg, så vi vil veldig gjerne vite hva slags inntrykk og erfaringer dere har av denne butikken.

  Så skriv gjerne inn til oss med deres opplevelser slik at andre kan vite mer. Vær ærlige, uansett om det er positivt eller negativt. Vi vil vite alt!


  Mote og stil hos Bubbleroom

  Bubbleroom
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (5)

  6.4
  60% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  8.8
  Service
  rating
  4.4
  Prisnivå
  rating
  6
  Levering
  rating
  6.4

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Min yndlingsbutikk innen klær på nettet 😊

  Jeg har handlet hos Bubbleroom i flere år allerede og jeg handler aldri klær andre steder på nettet. De har alt.. Merker som ikke andre norske og nordiske klesbutikker selger og klærne er feminine, vakre og har klær for både små og store størrelser. Alt jeg har kjøpt der har passet perfekt og blitt slitt ut etter mye bruk. De har ikke grå,kjedelige og lite feminine klær som de fleste andre klesbutikkene på nettet har. Jeg nevner i fleng merker som Happy Holly, Chiara Forthi, Bubbleroom, Moments New York, Pieces, John Zack, Make Way, Object, Jaqueline de Yong m/ flere. Et sinnsykt stort utvalg, lave priser , bare vakre og feminine klær i de herligste farger. Jeg er bare super enfornøyd og her kommer jeg til. å efortsette å handle 💖 Kan eg si annet enn at denne nettbutikken er den beste og får rangeringen 10/10 selvfølgelig 😊 Servicen er topp og leveringen har gått super raskt hver e butikkeneneste gang jeg har handlet der 😊 Sjekk ut denne butikken dere 💖

  Dør: Mette Stensås30-01-2021
  ofiiduzwkn11-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Dårlig service

  Bestile ulike varer og fikk de på tiden. Valgte å betale med faktura. Fikk min første faktura i januar, betalte den og fikk ikke noe regninger etter det. I midten av mars måneden fikk jeg plutselig purregebyr + to renter osv. Kontaktet kundeservice og fikk beskjed jeg hadde fått det og bør sjekke søppelposten. Jeg sjekker mailen min og spam/søppelboks hver dag, så har ikke fått noe regninger fra de. Informerte dette til henne og at jeg ikke kommer til å betale det når jeg ikke har fått regning på det. Fikk dette svaret fra dem: kan så klart la være å betale gebyrer og renter, men vær da obs på at det vil gå ut flere renter og gebyrer som til slutt vil bli overført til inkasso.

  Dør: Anonym 16-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  7
  rating

  Dårlig service

  Kjøpte en skjørte som var alt for stor. Byttet for en størrelse mindre. Måte betale 2 ganger frakt, og retur. 69nok første frakt pluss 143nok en faktura har fått nå av frakt og retur for den bytting. Kommer ikke til å handle der mer.

  Dør: Rosana Moreno15-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  4.5
  rating

  Service, Pris, Bytte.

  Bra service, bestille varer går greit.
  Verre er det dersom man må bytte vare. Syntes at det er alt for mye gebyrer, varene ofte mye dyrere enn andre butikker, særlig fysiske. Det må kjøpes for over kr.1300.-for å få fri vakt der andre beregner over kr.499.- kr.499.-
  Dårlig service dersom man må bytte vare. Bubbleroom beregner ny avgift på kr. 29.- selv om det er byttet grunnet feil ved vare eller feil størrelse. Dette er neppe kundens feil og bør belastes firmaet. Det hender også at de ved feil sendes feil pris eller at man ikke får tilbudsprisen som ved første vare. Kunden må hele tiden være på vakt for å få riktig pris e.t.c.

  Dør: Elin L. Fjermeros25-01-2021
  qonqbbxtil11-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  7
  rating

  Tar veldig lang tid å motta varer

  Bestilte for 10 dager siden, fortsatt ikke mottatt varer. Prøvd å ringe og sende mail, men de har tydeligvis for mye å gjøre til å ordne opp!

  Dør: ida Engeset06-02-2020
  jzkegibiqo11-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Bubbleroom

  Din rangering

  FAQ

  Er Bubbleroom et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bubbleroom. I gjennomsnitt har de fått en rating på 6.4/10, hvorav 60% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bubbleroom?

  Bubbleroom opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bubbleroom . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!