NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Rosegal

  Det er noe ganske uvanlig med Rosegal i at selv om det er en nettbutikk for klær og mote, så er det at de også spesialiserer i klær for plus-size. Det er det langt i fra alle butikker som gjør, og noe som naturligvis gjør det veldig greit å besøke butikken for å se hva de selger. Da det er mange butikker som kan gi en dårlig samvittighet på grunn av ens størrelse, så er det på en måte en trøst at en butikk som Rosegal eksisterer. Men det er dog viktig at deres produkter, priser og generelle kvalitet lever opp til forventningene, så vi kommer til å oppfordre alle som har kjøpt fra Rosegal til å skrive inn til oss. Det er mange andre nettbutikker for mote, så da er det greit å finne ut litt om denne også!

  Informasjon om Rosegal

  Det er kanskje ikke så overraskende å lese at dette er en butikk som er startet av mennesker som har hatt behov for de produktene de selger. Det er som sagt mange motebutikker som har begrenset med størrelser, noe som gjør det vanskelig å shoppe. Det betyr ikke at de ikke selger klær til slankere mennesker altså, da det ville vært ganske kontraproduktivt for selskapet. Men heller at de har utvidet og ekspandert, for det er noe trist over å finne en kjole som man virkelig liker bare for å se at de ikke har den i din størrelse. Og om du tenker over det, så er det oftest de største størrelsene som alltid er solgt ut, noe som betyr at enten så har de få plagg i den størrelsen, eller at det faktisk er mange plus-size som faktisk kjøper. Noe som setter opp en masse spørsmål om driften av visse butikker.

  Hva du kan kjøpe hos Rosegal

  Ikke overraskende så er utvalget hos Rosegal veldig stort, noe som innebærer en mengde ulike kategorier. Først og fremst så er det jo en motebutikk, så klær, både for menn, kvinner og barn, finner du der. Og naturligvis i alle størrelser du skulle trenge. De selger også svømmetøy med fokus på kvinner, men de har også andre produktkategorier. Som blant annet en hjemmekategori, sko og vesker, og til slutt en tilbehørskategori. Er du ute etter en fin og fargerik parykk kan du faktisk kjøpe også det hos Rosegal, så de har alt du skulle trenge for en skikkelig shoppingrunde. Ofte så har de også salg hvor du kan finne produkter som allerede er billige til enda mer nedsatte priser. Med gratis frakt for bestillinger over 50 dollar så er det i det minste verdt å gi en sjanse, spesielt om du begynner å bli sliten av å ikke finne noe som passer deg. Rosegal er for alle mennesker, noe som er verdt å prøve.

  Erfaringer med Rosegal

  Som vi nevnte ovenfor så ønsker vi at dere som leser, og som har kjøpt fra Rosegal, skriver til oss og forteller om deres opplevelser, gode eller dårlige. Hjelp andre med dine erfaringer.


  Anmeldelse av Rosegal

  Rosegal
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Rosegal

  Din rangering

  FAQ

  Er Rosegal et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Rosegal. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Rosegal?

  Rosegal opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Rosegal . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!