Rosegal

Alle kundeanmeldelser

Rosegal

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Rosegal

Det er noe ganske uvanlig med Rosegal i at selv om det er en nettbutikk for klær og mote, så er det at de også spesialiserer i klær for plus-size. Det er det langt i fra alle butikker som gjør, og noe som naturligvis gjør det veldig greit å besøke butikken for å se hva de selger. Da det er mange butikker som kan gi en dårlig samvittighet på grunn av ens størrelse, så er det på en måte en trøst at en butikk som Rosegal eksisterer. Men det er dog viktig at deres produkter, priser og generelle kvalitet lever opp til forventningene, så vi kommer til å oppfordre alle som har kjøpt fra Rosegal til å skrive inn til oss. Det er mange andre nettbutikker for mote, så da er det greit å finne ut litt om denne også!

Informasjon om Rosegal
Det er kanskje ikke så overraskende å lese at dette er en butikk som er startet av mennesker som har hatt behov for de produktene de selger. Det er som sagt mange motebutikker som har begrenset med størrelser, noe som gjør det vanskelig å shoppe. Det betyr ikke at de ikke selger klær til slankere mennesker altså, da det ville vært ganske kontraproduktivt for selskapet. Men heller at de har utvidet og ekspandert, for det er noe trist over å finne en kjole som man virkelig liker bare for å se at de ikke har den i din størrelse. Og om du tenker over det, så er det oftest de største størrelsene som alltid er solgt ut, noe som betyr at enten så har de få plagg i den størrelsen, eller at det faktisk er mange plus-size som faktisk kjøper. Noe som setter opp en masse spørsmål om driften av visse butikker. 

Hva du kan kjøpe hos Rosegal
Ikke overraskende så er utvalget hos Rosegal veldig stort, noe som innebærer en mengde ulike kategorier. Først og fremst så er det jo en motebutikk, så klær, både for menn, kvinner og barn, finner du der. Og naturligvis i alle størrelser du skulle trenge. De selger også svømmetøy med fokus på kvinner, men de har også andre produktkategorier. Som blant annet en hjemmekategori, sko og vesker, og til slutt en tilbehørskategori. Er du ute etter en fin og fargerik parykk kan du faktisk kjøpe også det hos Rosegal, så de har alt du skulle trenge for en skikkelig shoppingrunde. Ofte så har de også salg hvor du kan finne produkter som allerede er billige til enda mer nedsatte priser. Med gratis frakt for bestillinger over 50 dollar så er det i det minste verdt å gi en sjanse, spesielt om du begynner å bli sliten av å ikke finne noe som passer deg. Rosegal er for alle mennesker, noe som er verdt å prøve.

Erfaringer med Rosegal
Som vi nevnte ovenfor så ønsker vi at dere som leser, og som har kjøpt fra Rosegal, skriver til oss og forteller om deres opplevelser, gode eller dårlige. Hjelp andre med dine erfaringer.


Anmeldelse av Rosegal