NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Newchic

  Alle ønsker å få en livsstil som er tilpsaset deres personlighet og hvordan de ser på seg selv. Det er noe som er enkelt å si, men vanskelig å oppnå. Det finnes jo butikker som selger livsstil, men om man er litt usikker på seg selv kn det være vanskelig å vite hva man skal kjøpe. Da lønner det seg jo å lete så mye som mulig til man finner det riktige. Newchic kan være midt i blinken for mange da de ikke bare selger klær, men også produkter for hjemmet, noe som kan komplettere den stilen du er ute etter. Det er ikke akkurat vanskelig å finne en motebutikk, men en som også selger ting til kjøkkenet og hjemmet generelt, er litt vanskeligere. Noe som naturligvis har stor betydelse for suksessen som Newchic opplever. Men er den rett for deg? La oss se litt nærmere på det.

  Hva du behøver å vite om Newchic

  Dette er en butikk som er relativt ung, da den ble etablert i 2015. Men på de siste fem årene har den gjort store avtrykk i bransjen den opererer i, noe som er relativt imponerende. Vi prater jo om livsstil, og det er det denne på mange måter selger, selv om det kan være vanskelig å finne noe som kan kalles for personlig stil. Masseforbruket har gjort det personlige til et markedsføringsknep, mer enn noe annet. Men hos Newchic kan du i det minste få produkter som ellers er vanskelige å kjøpe i Norge. Noe som betyr at blant de du kjenner så er det sannsynlig at det er bare du som har produkter fra Newchic. Det er i det minste noe å skryte av! Det hjelper som sagt at merkene man kjøper hos Newchic ikke finnes i fysiske butikker i Norge, i hvert fall ikke mange av dem.

  Newchic Review ♥ Expectation vs Reality ♥

  Hva du kan kjøpe hos Newchic

  Vi har jo pratet litt om dette, men Newchic er først og fremst en motebutikk. Så hovedfokuset ligger på klær, både for kvinner og menn, og de selger også plus size. I tillegg har de produktkategorier som dekker sortiment som vesker, smykker og annet tilbehør. En kategori du bør kanskje ta en titt på heter "african print dress", hvor du får klær inspirert av afrikansk stil og kultur. Det gir et visst særpreg som er ellers vanskelig å finne. En annen kategori er "home and garden", og her er det for det meste snakk om tilbehør til kjøkken, bad og til hagen. Det er ikek slik at du kan bestille en sofa fra Newchic akkurat. Men ved å kjøpe noen få, fine innredningsdetaljer kan du gi hjemmet ditt en oppfriskning det kanskje behøver.

  Har du kjøpt hos Newchic?
  Da dette er en av veldig mange slike butikker så ønsker vi å vite hva deres kunder sier, og om de ser noen forskjell hos Newchic sammenlignet med andre butikker. På den måten hjelper dere også andre som lurer på om de bør gjøre kleshandelen hos Newchic. Så skriv gjerne inn.


  Anmeldelse av Newchic

  Newchic
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (1)

  2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  2

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Ikke mottatt "Knit Elastic Flat Sneakers"

  Hvor har de bestilte skoene blitt av. Er oppgitt et sporingsnummer som ikke fungerer på vanlig sporing: RH172095178TR, og SKUD85085. Det er oppgitt at de er beregnet levert den 21 august 2021, men er altså ikke kommet.

  Dør: Randi Siv Johnsen30-08-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Newchic

  Din rangering

  FAQ

  Er Newchic et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Newchic. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Newchic?

  Newchic opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Newchic . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!