Floryday

Alle kundeanmeldelser

Floryday

23% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

I fokus: Hva sier kundene våre?

V
Veronica Sætre-Gjendal
Bestilte kjole. Tok ca 2 uker å få varen. Var dessverre for stor i størrelsen. Men kjolen var i nydelig stoff og kvalitet. Så skal bestille på nytt i mindre str. Enkelt å få kontakt med kund...Les mer
M
Marianne
Jeg bestilte 1 par sko og 4 bluser. Det tok litt tid, men med en pandemi i tankene har jeg forståelse for ventet tid. Det eneste måtte være at jeg fikk en størrelse større enn det som ble bestilt, ...Les mer
R
Rita Hamlin 7048 Tr.heim
Det eneste positive er at de sender varen ganske kjapt. Fikk en genser som ikke samsvarer med illustrasjonsbildet. Skulle sende tilbake varen...og... det er helt umulig. Saken sendes til tv2 hjelp...Les mer
A
Aina Granhaug
Dette er svindel fra ende til helv..... umulig å returnere, umulig å få kontakt å deres adresse i Oslo: Sandakerveien 121 er det ingen i denne drittbdriften. Hold dere unna så slipper du å blir svi...Les mer
Åse Marie Schrøen
Både kjolene og skoene var helt forferdelige. Stoffene var så elektriske at de hang fast på kroppen???? skoene var helt noe annet enn beskrevet. Ett par som skulle være str.39 var str 29. jeg vente...Les mer

Alle kundeanmeldelser (56)

 • Ingen anmeldelser ennå!

  Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Anmeldelse

  Bestilte kjole.
  Tok ca 2 uker å få varen.
  Var dessverre for stor i størrelsen.
  Men kjolen var i nydelig stoff og kvalitet. Så skal bestille på nytt i mindre str.
  Enkelt å få kontakt med kundeservice.
  De svarte meg dagen etter. Kunne velge å beholde varene og bare betale frakten eller returnere ,men må da betale retur og det blir dyrere.
  Alt i alt en god opplevelse med Floryday. De ordnet opp på en grei måte når jeg ikke kunne ha produktet.

  Har kjøpt 2 kjoler og 1 genser i str. M da jeg hentet varene var str for stor. Må sendes u retur ????

  Etterlyser pakkene som er sendt i retur da de skulle vært sendt med Post Nord, håper dere kan ordne opp feiladressen dere har brukt.

  FLORYDAY HAGLER INN PÅ MIN MAIL. JEG HAR SVART GADD VITE HVOR MANGE GANGER JEG HAR PRØVD Å BLI KVITT SØPPELET. NOEN DER UTE SOM HAR KLART DET?

  De er nogle Svindler, jeg købte en silke skjorte, samt 1 par støvler, som gik i stykker, i lynlåsen efter at jeg ville prøve dem, det eneste de ville gøre for mig, var at give mig 40 % ved næste køb, jeg ønskede kun mine penge tilbage, eller et par nye støvler, men nej jeg kunne få 40 %ved næste køb, men jeg har ikke lyst til at handle hos Floryday mere, plus at det tog 3 måneder før varen kom, jeg mistede 500 kr ved dette køb, så jeg vil ikke anbefale nogen at handle hos Floryday, ????

  De er nogle Svindler, jeg købte en silke skjorte, samt 1 par støvler, som gik i stykker, i lynlåsen efter at jeg ville prøve dem, det eneste de ville gøre for mig, var at give mig 40 % ved næste køb, jeg ønskede kun mine penge tilbage, eller et par nye støvler, men nej jeg kunne få 40 %ved næste køb, men jeg har ikke lyst til at handle hos Floryday mere, plus at det tog 3 måneder før varen kom, jeg mistede 500 kr ved dette køb, så jeg vil ikke anbefale nogen at handle hos Floryday, ????


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Ingenting å klage på

  Jeg bestilte 1 par sko og 4 bluser. Det tok litt tid, men med en pandemi i tankene har jeg forståelse for ventet tid. Det eneste måtte være at jeg fikk en størrelse større enn det som ble bestilt, og noe av det hadde et annet stoff. Men varene var kjempefine uansett. Jeg bestiller gladelig igjen

  Bruk Pay Pal så slipper dere å tape pengen

  Har også blitt svindlet. Ikke noe returadresse eller returlapp :( Nå skriver de at retur må være innen 14 dager på å returnere varen. Hvordan i h.... kan det forgå. GRR.....

  Jeg har bestilt og gjort noen bommerter innimellom og mottatt mye rart.Denne gangen har jeg ventet en stund på bestillingen ,som ser ut til å havarert ett eller annet sted under jordomseiling.Prøvde å spore opp pakken. Fikk en tirade på kinesisk til svar,et språk jeg ikke akkurat er mest stødig i!

  Sen levering,ingen info i pakken -dårlige varer -vanskelig å returnere - har betalt - handler aldri igjen.Det var den erfaringen.

  Ingen info i pakken, bare to av tre plagg kom, håpløs fasong på kjolene og helt umulig å få returnert. Handler ALDRI fra FloryDay mer!!

  Helt umulig å få returnert kjolen jeg bestilte. Her sitter jeg med en altfor liten kjole, men en erfaring rikere. ????
  Ikke mer Floryday for min del.

  Har gitt opp.Får kjoler i ballong størrelse med barbiedukke midje.Ellers bare ræl!

  Pakken min meldt savnet ble returnert får ikke kontakt med de for å få igjen pengene mine????gått snart 2 mnd

  Bestilte en bluse, ventet 1 måned før jeg fikk den. Alt for stor i størrelsen, feil farge og mønster. Fikk avslag på 80 kroner. Aldri igjen, umulig å returnere.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Styr unna

  Det eneste positive er at de sender varen ganske kjapt. Fikk en genser som ikke samsvarer med illustrasjonsbildet. Skulle sende tilbake varen...og... det er helt umulig.
  Saken sendes til tv2 hjelper deg.
  Dette er svindel

  Hei,
  jeg har bestilt 2 par sko mer enn 2 månader siden men har ikke fått de enda, jeg lurer på når kan jeg få de.
  Håper at jeg få svar.
  Mvh
  Yamna Elhammani

  Jeg bestillte varer 14 januar og har enda ikke fått dem, eller hørt noe fra dem, pr 20 mars.

  Jeg er blitt svindlet.
  Jeg la inn bestilling på en genser og betalte samtidig med visakort. Først fikk Jeg en mail med at ordren var mottatt og betalte. med ordrenr.
  Like etterpå kom en mail om at kjøpet var kansellert pga manglende betaling. Jeg har kvittering i nettbanken på at betalingen gikk I gjennom.
  Og dessuten er det umulig å komme frem til seriøs kundeservice.

  Har bestilt. Fikk det jeg bestilte etter lang ventetid. Passet ikke, må returnere. Problemer, er ikke med noen returlapp. Ikke en eneste lapp lå i pakken. Ikke klarer jeg å finne noe på kontakt oss, prøvde med Mail, kunne ikke levere. Fant en elektronisk retur. Fylte ut, fikk ikke sendt den videre. Hva gjør dere som har fått returnert. Ikke finner jeg tlf nr heller. Aldri mer floryday for meg

  Fikk raskt vare,men helt umulig å sende i retur.Ikke mulig å fylle ut elektronisk skjema.E-post kommer i retur.Kan ikke leveres... Kommer ikke til å handle igjen!

  Bestilte 2 topper og ett par sko. Betalte, alt var ok. Så fikk jeg beskjed 1 topp har vi ikke. Sender pengene i retur. Har ikke fått pengene eller de andre varene. Snakk om svindel butikk. Kanskje en sak for TV2. Får vente litt å se. Står at pakken er sendt ????? Det blir bare en gang ikke mere Floriday

  Varene sendt til feil postadr.til en annen by.Varene vle retunert av posten,ikke fått pengene tilbake,og umulig å få kontakt med noen,kjøp aldri noe hos Florydayl,totalt useriøst!

  Svindel, har fått en del som liksom skulle være en kant klipper, ikke kan den festes til eksisterende kantklipper som vi har, det mangler det deler til som står avbildet utenpå esken men var ikke med. Har ikke betalt, valgte Klarna som betalings løsning så kommer å kontakte de og gi beskjed, så her blir ikke betalt en krone for sånt lureri.

  Aldri, aldri mer Floryday! Masse positive tilbakemeldinger når man vil returnere, uten at de holder hva de har lovet. Mye penger ut uten å ha et eneste brukbart plagg igjen for det. ????

  Aldri mer Floryday pakken meldt savnet sendt i retur får ikke tak i de eller pengene igjen ????styr unna de ????????????

  Opplever akkurat det samme. Helt umulig å få returnert. Får helt utrolige svar. Føler at dette er svindel.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Svindel

  Dette er svindel fra ende til helv..... umulig å returnere, umulig å få kontakt å deres adresse i Oslo: Sandakerveien 121 er det ingen i denne drittbdriften. Hold dere unna så slipper du å blir svindlet

  Håpløst å komme i kontakt med, fikk ikke ordrebekreftelse på Mail, men banken var belastet. Stoppet den, men håpløst firma.????????

  Bestilte varer før jul har betalt men ikke fått varene.

  Bestilte varer i januar,fikk faktura,har betalt...men har ikke fått varene!!!!svindel de lux!!styr unna denne nettsiden!!!!!????

  Bestilte 6 varer. Så på måleskjemaet og tilpasset str. Ingenting passet; 3-4 str. for stort. På en kjole var det lappet sammen i midjen; sikkert i mangel av stoff. Rask levering; men hold dere unna. Dette var 1500 kroner rett i søpla.

  Bestilte varer i størrelse Small, kjolene er større enn XXL, Brukte måleskjema, ingenting passet. Ingen returlapp og kommer ikke i kontakt med Floryday for å returnere varene. Bare svindel!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kjoler og sko

  Både kjolene og skoene var helt forferdelige. Stoffene var så elektriske at de hang fast på kroppen???? skoene var helt noe annet enn beskrevet. Ett par som skulle være str.39 var str 29. jeg ventet i flere uker på at kjøpet skulle bli registrert som mottatt slik at jeg kunne returnere. Med veldig liten skrift fant jeg til slutt en mailadr. Hadde prøvd med chatt med bare svada svar.
  Fikk da et svar at for å spare miljøet ville de tilby meg å beholde varene og få igjen 50%. Jeg betalte totalt kr 1842.- med alle fratrekk tilbyr de meg kr 698,40. Det vil ta ca 30 dager ,kanskje mer å overføre pengene. Tror aldri de blir tilbakebetalt. Nå sitter jeg med kjoler og sko som ikke kan brukes. Miljøvennlig????

  Har kjøpt 3 kjøler og ikke samme som det reklamere på nett.. ganske tynn stoff og ugly.
  Har prøv å returnere men forferdelig, det går ikke å returnere dem.. alle epost adresse er fake.
  Sterk anbefaler!!! ikke bestilt!!! det først og frem dette er SKAMMMMMM!!!!!


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Det er så dårligt, at handle hos Floryday

  Jeg bor i Danmark, jeg bestilte en skjorte, samt et par støvler ???? ????, som gik itu, i lynlåsen efter at jeg kun havde prøvet dem, jeg skrev til dem, men det eneste de ville gøre for mig, var at give mig 40 % på mit næste køb, jeg kunne slet ikke få dem til at forstå at jeg faktisk ønskede mine penge tilbage, eller 1 par nye støvler, da jeg ikke ønskede at handle hos dem igen, fik jeg ikke noget ud af de 40 % på mit næste køb, jeg anbefaler ikke at handle hos Floryday ????Aldrig mere skal jeg handle hos dem, og det tog næsten 3 måneder før jeg fik mine varer, som ikke var de 500 kr, værd.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Elendig

  Hold dere borte fra Flotyday, dette er svindel. De har t.o.m oppgitt telefonnummer til et seriemsterskap firma. Skal du ringe FloryDay så kommer du feil. Humbug dette er en sak for TV 2 hjelper deg

  Ser at noen vil skrike til TV.2 hjelper deg.Jeg for min del tåler en større støyt!

  Takk for din kommentar. Jeg var på tur til å bestille, men ser her at det er mange som fraråder oss andre til å bestille.

  Før jeg fikk hentet varene etter sporing ble opplysningen plutselig borte så hva gjør jeg da?!

  Reagerer på at jeg må skrive passordet på mailen min. Så ingen bestilling her.
  Mye negativ omtale også


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Anbefales

  Bestilte en rød strikkejakke med hvite hjerter.
  Lekker jakke, som stemte i størrelse.
  Fra jeg bestilte, til jeg fikk pakken, tok det 16 dager.
  Handler gjerne her igjen. ????

  Bestilt og betalt vare. Ikke fått mail eller bekreftelse. Og det i seg selv virker lite seriøst.


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Kvalitet til lavpris

  Lettvindt bestilling, fikk det jeg bestilte før oppgitt tid og varene var av god kvalitet og rett størrelse. Svært fornøyd. Og ingen toll!

  Jobber du der??? For det kan umulig stemme det du skriver!

  Dårlig kvalitet og ingen retur adresse


 • Å bestille

  Service

  Prisnivå

  Levering

  Ville handlet her igjen
  Totalt

  Bikini

  Kjempefornøyd

  Har prøvd og få returnert varer ser ikke ut til at det går . Det har tatt flere uker og få pakkene. Når jeg ber om retur får jeg ingen svar. Varene tilsvarer ikke hverken kvalitet eller størrelse. Kommer ikke til og handle her igjen.

  Prøver å finne tlf nr ang retur av 2 varer, enige med ovvenevnte kunde, bare 2 av 6 plagg stemte med størrelsen, men send tlf Deres please!!!!

  Jeg har sendt i retur pakken for over en mnd siden men klarna sender meg regning på pakken.Dette er ett svindel firma jeg kommer aldri til og handle mere fra dette firmaet.Måtte kave lenge for og få noe retur adresse og de har ikke gitt beskjed til klarna at de har fått pakken i retur????????????

  Jeg er lite fornøyd med Floryday????????de mangler telefonnr,og er vanskelig å nå????????har noen enkle spørsmål ang retur,men det eneste som kommer opp er ny bestilling????????????????????

  Elendig! Skygg unna! Fikk feile varer, og helt Skygg unna! Elendig! Fikk feile varer og feile størrelser. Umulig å få kontakt for retur!!!! ????????????

  Helt på trynet ????????Har sendt varer i retur og får null respons . Bare en link det ikke går an å åpne . Verste jeg har opplevd ????????????????

  Er en så dårlig nett butikk..har gått flere uker å ikke fått varen..prøver å få kontakt men bare hode bry..ikke bet.på forhånd ..en vet ikke om en for varen..denne butikken bør legges ned..styr unna dette..????????

  Har nettopp lest anmeldelsene her og er forbauset. Min egen erfaring med Floryday er helt annerledes. Jeg har aldri handlet klær på nett før, men pandemirestriksjonene i sommer koplet med Floryday's fristende annonser gjorde at jeg bestilte hele 5 lekre kjoler. Etter en stund fikk jeg prisen for den ene refundert, da de ikke hadde den på lager. det tok sin tid innen pakken kom, men flere meldinger underveis i prosessen fikk meg til å stole på at den ville komme. Det gjorde den, og 3 av de 4 kjolene var minst like fine som på bildene. Den fjerde viste seg å ha et stoff som jeg mislikte kvaliteten på. MEN, det negative var at de ikke passet. Alle var i størrelse 'small', men to (inkludert den jeg ikke likte) var i største laget, mens de andre to var til min store skuffelse for trange. Jeg bestemte meg for å beholde den ene selv om den var litt stor, men å returnere de andre. Jeg leste instruksene for retur nøye og fulgte dem, og i dag mottok jeg en epost om at jeg ville bli refundert kr 844, - 10 kroner mindre enn prisen for de 3 jeg returnerte, men det kan være en slurvefeil. Når jeg underveis har sendt forespørsler til kundeservice, har jeg raskt fått positivt og hjelpsomt svar, så på tross av skuffelsen over at kjolene ikke passet, har jeg fått tillit til selskapet. Og skulle noen nå tro at jeg må vare betalt for å skrive denne anmeldelsen - som er i strid med de fleste andre her - forsikrer jeg at så ikke er tilfelle. Jeg er simpelthen en kunde som har hatt en annerledes erfaring med Floryday.

  Elendige varer når de endelig kom..håpløst å få til retur selv om de skriver at det skal være enkelt!!Er ganske så fortvilt.Bestill aldri fra dette firmaet!!Bare billige kopier fra Kina som overhodet ikke stemmer med bildene!!!Hvordan i all verden kommer jeg til siden der de skriver at jeg kan ta kontakt og få tilsendt returskjema??Noen som kan hjelpe??Jeg vil ha igjen pengene mine!!!!

  Fant ut av captcha...men nå når jeg skal skrive den inn for å få tilsendt returskjema,står det plutselig at jeg IKKE har noen ordre hos dem,går jeg på ordrehistorikk,er alt borte!!Og igjen står det at jeg ikke har noen ordrehistorikk hos dem,går derfor ikke an å fylle inn ordrenummer heller !!Hva ER dette???Skygg unna folkens!!Jeg VIL ha igjen mine 746kr

  Jeg prøver å få retunert plommerøde skoletter i str 39, de er små. Holder ikke str din. Ønsker å få bytte de i dtr 40 men finner ingen andre steder å skrive dette.
  Håper på svar!!!

  STYR UNNA, DETTE ER SVINDEL!! ???????? Har i månedsvis prøvd å returnere klær som var feil, hverken klærene eller størrelsene var som jeg har bestilt og betalt for!! Har sendt varene i retur, og betalt porto selv. Men firmaet svarer ikke på mail, og når de endelig gjør det så sender de en standardmail, som ikke svarer på NOE av det jeg spør om . De påstår de skal tilbakebetale i løpet av 14 dager, men det er 3 måneder siden!! De trenerer saken med vilje, og håper man går lei. Jeg har tipset både «TV2 hjelper deg» og politiet om dette svindelfirmaet, og oppfordrer dere andre til å gjøre det samme!! Ser at alle ratingene her går på de samme tingene.

  Skal ALDRI handle på Floryday mer :-( Har gjort det ett par ganger tidligere, men med dårlige erfaringer. Skulle gi de en sjanse igjen. Men nei, det sto ikke til forventningene nå heller. Når varene kommer er det en helt rar str. Enten for stort eller for lite. Ikke noe stemmer med det som er avbildet heller. Klærne ligner ikke på det som kommer i posten. Jeg har kastet de klærne jeg har handlet. Og aldri prøvd å sende retur da jeg egentlig har skjønt at dette er en useriøs forhandler. :-(

  Det er vanskelig, umulig å returnere en vare ! Ingen vaskeanvisningen på plagget eller hva det er laget av! Virker som de satser på at vi bare betaler til slutt!
  Aldri mer!

  Som flera skriver, går inte att returnera varan. Hemsidan bara skickar runt en.. Önskar att jag läst recsensionerna här innan jag beställde. Klänningen var inte i bomull utan i någt hemskt syntetmaterial

  Grusomt skuffende når varene kommer, langt ifra sånn de ser ut på bildene????

  Fikk ikke det jeg hadde bestilt men betalt for. Fikk noe jeg ikke hadde bestilt til en lavere pris. Er også håpløs og få kontakt med. Følgeseddel må også være med. Så styr unna dette firmaet????

  Jeg bestilte 3 topper. Det gikk raskt få levering. Alle varene tilsvarte måletabellen. Middels kvalitet til bra priser.


Andre så også på

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Cellbes

Cellbes

2 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...