NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Floryday

  Klær er noe som får oss til å føle oss bedre, og penere, i tillegg til at man faktisk behøver klær. Kanskje ikke så mye til å fylle et helt garderobeskap, men man vil jo gjerne ha et godt utvalg i klesskapet. Så derfor eksisterer det så mange butikker å kjøpe fra, da det er en milliardindustri. Butikker som Floryday finnes det mange av egentlig, så det kan være vanskelig å stå ut i mengden av slike butikker. Det skal vi se litt nærmere på, fordi man kan se på prisen og utvalget, da det forteller mye om hva en kan forvente. Vi har sett på mange motebutikker her på NorskeAnmeldelser, så vi vet hva som er viktig og hva som ikke er, så la oss se litt nærmere på Floryday.

  Informasjon om Floryday

  Floryday er basert i Hong Kong, noe som kanskje forteller deg mye om hva du kan forvente, ikke minst når det er snakk om pris på produktene. Ikke at det er noe negativt med det altså, fordi klær er klær, og om man kan få det litt billigere så bør jo ikke det være noe problem. Noe som er godt å vite er at de har utenlandske lager, så når du bestiller så kommer ikke varen helt fra Hong Kong. Ikke at det ville vært farlig på noen måte, bare at det ville tatt lenger tid for leveransen å komme frem helt til Norge. Faktum er også at de har kunder i over hundre land verden over, noe som er bra gjort med tanke på at dette er en motebutikk kun for kvinner. Det er ikke akkurat en mangelvare av dem, så Floryday gjør noe riktig kan man si.

  I Spent $200 On Floryday | IS IT A SCAM?!

  Hva du kan kjøpe hos Floryday

  Da dette er en motebutikk bare for kvinner betyr det også at de virkelig kan kjøpe inn varer som spesialiserer i kvinners behov. Det betyr at man har plus size, sexy undertøy, kjoler og spesielle badeklær. I tillegg selger de tilbehær som smykker, vesker og annet. Alt dette i tillegg til at de har det vanlige sortimentet av klær, som jeans, t-skjorter, jakker og gensere. Det er en fin opplevelse å handle hos dem, noe som er veldig viktig for hva slags inntrykk man får. Det er dog litt rotete når du går inn på siden, da de føler et stort behov for å reklamere alt mulig de har å tilby. Fordelen ved det er at du får sett klart og tydelig tilbudene deres og salgene. Og da prisene allerede er ganske lave, så blir de enda mer tiltrekkende når man legger til salgsrabatten på der igjen.

  Erfaringer med Floryday

  Har du handlet hos Floryday så vil vi gjerne ha dine innspill om hvordan du ville beskrevet din opplevelse og om du ville handlet der igjen. Uansett om det er positivt eller negativt vil vi høre om det, da det hjelper våre andre lesere bestemme seg om de bør kjøpe der. Så hjelp andre med noen få setninger, det er vel ikke for mye å kreve?


  Anmeldelse av Floryday

  Floryday
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (55)

  4.2
  24% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  5
  Service
  rating
  3.2
  Prisnivå
  rating
  5.2
  Levering
  rating
  3.4

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Anmeldelse

  Bestilte kjole.
  Tok ca 2 uker å få varen.
  Var dessverre for stor i størrelsen.
  Men kjolen var i nydelig stoff og kvalitet. Så skal bestille på nytt i mindre str.
  Enkelt å få kontakt med kundeservice.
  De svarte meg dagen etter. Kunne velge å beholde varene og bare betale frakten eller returnere ,men må da betale retur og det blir dyrere.
  Alt i alt en god opplevelse med Floryday. De ordnet opp på en grei måte når jeg ikke kunne ha produktet.

  Dør: Veronica Sætre-Gjendal11-07-2021
  Gunn Iren24-07-2021

  Har kjøpt 2 kjoler og 1 genser i str. M da jeg hentet varene var str for stor. Må sendes u retur 😔

  Marit Rye29-07-2021

  Etterlyser pakkene som er sendt i retur da de skulle vært sendt med Post Nord, håper dere kan ordne opp feiladressen dere har brukt.

  Bente Moa12-09-2021

  FLORYDAY HAGLER INN PÅ MIN MAIL. JEG HAR SVART GADD VITE HVOR MANGE GANGER JEG HAR PRØVD Å BLI KVITT SØPPELET. NOEN DER UTE SOM HAR KLART DET?

  Lone Dyrby Larsen18-09-2021

  De er nogle Svindler, jeg købte en silke skjorte, samt 1 par støvler, som gik i stykker, i lynlåsen efter at jeg ville prøve dem, det eneste de ville gøre for mig, var at give mig 40 % ved næste køb, jeg ønskede kun mine penge tilbage, eller et par nye støvler, men nej jeg kunne få 40 %ved næste køb, men jeg har ikke lyst til at handle hos Floryday mere, plus at det tog 3 måneder før varen kom, jeg mistede 500 kr ved dette køb, så jeg vil ikke anbefale nogen at handle hos Floryday, 👎

  Lone Dyrby Larsen18-09-2021

  De er nogle Svindler, jeg købte en silke skjorte, samt 1 par støvler, som gik i stykker, i lynlåsen efter at jeg ville prøve dem, det eneste de ville gøre for mig, var at give mig 40 % ved næste køb, jeg ønskede kun mine penge tilbage, eller et par nye støvler, men nej jeg kunne få 40 %ved næste køb, men jeg har ikke lyst til at handle hos Floryday mere, plus at det tog 3 måneder før varen kom, jeg mistede 500 kr ved dette køb, så jeg vil ikke anbefale nogen at handle hos Floryday, 👎

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  8.5
  rating

  Ingenting å klage på

  Jeg bestilte 1 par sko og 4 bluser. Det tok litt tid, men med en pandemi i tankene har jeg forståelse for ventet tid. Det eneste måtte være at jeg fikk en størrelse større enn det som ble bestilt, og noe av det hadde et annet stoff. Men varene var kjempefine uansett. Jeg bestiller gladelig igjen

  Dør: Marianne14-05-2021
  Lillian21-05-2021

  Bruk Pay Pal så slipper dere å tape pengen

  Wenche23-05-2021

  Har også blitt svindlet. Ikke noe returadresse eller returlapp :( Nå skriver de at retur må være innen 14 dager på å returnere varen. Hvordan i h.... kan det forgå. GRR.....

  Bente Moa28-05-2021

  Jeg har bestilt og gjort noen bommerter innimellom og mottatt mye rart.Denne gangen har jeg ventet en stund på bestillingen ,som ser ut til å havarert ett eller annet sted under jordomseiling.Prøvde å spore opp pakken. Fikk en tirade på kinesisk til svar,et språk jeg ikke akkurat er mest stødig i!

  Anne Beth Lid18-06-2021

  Sen levering,ingen info i pakken -dårlige varer -vanskelig å returnere - har betalt - handler aldri igjen.Det var den erfaringen.

  Bente Moen05-07-2021

  Ingen info i pakken, bare to av tre plagg kom, håpløs fasong på kjolene og helt umulig å få returnert. Handler ALDRI fra FloryDay mer!!

  Lisbeth Mikalsen08-07-2021

  Helt umulig å få returnert kjolen jeg bestilte. Her sitter jeg med en altfor liten kjole, men en erfaring rikere. 😡 Ikke mer Floryday for min del.

  Bente Moa13-08-2021

  Har gitt opp.Får kjoler i ballong størrelse med barbiedukke midje.Ellers bare ræl!

  Sonja gundersen09-09-2021

  Pakken min meldt savnet ble returnert får ikke kontakt med de for å få igjen pengene mine😡gått snart 2 mnd

  Ranveig Trotter11-09-2021

  Bestilte en bluse, ventet 1 måned før jeg fikk den. Alt for stor i størrelsen, feil farge og mønster. Fikk avslag på 80 kroner. Aldri igjen, umulig å returnere.

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  8.5
  rating

  Styr unna

  Det eneste positive er at de sender varen ganske kjapt. Fikk en genser som ikke samsvarer med illustrasjonsbildet. Skulle sende tilbake varen...og... det er helt umulig.
  Saken sendes til tv2 hjelper deg.
  Dette er svindel

  Dør: Rita Hamlin 7048 Tr.heim05-02-2021
  Yamna Elhammani05-03-2021

  Hei, jeg har bestilt 2 par sko mer enn 2 månader siden men har ikke fått de enda, jeg lurer på når kan jeg få de. Håper at jeg få svar. Mvh Yamna Elhammani

  Gunn annie22-03-2021

  Jeg bestillte varer 14 januar og har enda ikke fått dem, eller hørt noe fra dem, pr 20 mars.

  Laila Nordli25-03-2021

  Jeg er blitt svindlet. Jeg la inn bestilling på en genser og betalte samtidig med visakort. Først fikk Jeg en mail med at ordren var mottatt og betalte. med ordrenr. Like etterpå kom en mail om at kjøpet var kansellert pga manglende betaling. Jeg har kvittering i nettbanken på at betalingen gikk I gjennom. Og dessuten er det umulig å komme frem til seriøs kundeservice.

  Sølvi bårdseng01-04-2021

  Har bestilt. Fikk det jeg bestilte etter lang ventetid. Passet ikke, må returnere. Problemer, er ikke med noen returlapp. Ikke en eneste lapp lå i pakken. Ikke klarer jeg å finne noe på kontakt oss, prøvde med Mail, kunne ikke levere. Fant en elektronisk retur. Fylte ut, fikk ikke sendt den videre. Hva gjør dere som har fått returnert. Ikke finner jeg tlf nr heller. Aldri mer floryday for meg

  Heidi05-05-2021

  Fikk raskt vare,men helt umulig å sende i retur.Ikke mulig å fylle ut elektronisk skjema.E-post kommer i retur.Kan ikke leveres... Kommer ikke til å handle igjen!

  Unni Brandtzæg06-05-2021

  Bestilte 2 topper og ett par sko. Betalte, alt var ok. Så fikk jeg beskjed 1 topp har vi ikke. Sender pengene i retur. Har ikke fått pengene eller de andre varene. Snakk om svindel butikk. Kanskje en sak for TV2. Får vente litt å se. Står at pakken er sendt ????? Det blir bare en gang ikke mere Floriday

  Har kjøpt en tunika i fjor, og det tok litt tid før den kom, men den passet utmerket og så akkurat ut som på bildet.28-05-2021

  Tar litt for lang tid før varene kommer.

  Vigdis Carlsen07-06-2021

  Varene sendt til feil postadr.til en annen by.Varene vle retunert av posten,ikke fått pengene tilbake,og umulig å få kontakt med noen,kjøp aldri noe hos Florydayl,totalt useriøst!

  Wigdis Færø26-06-2021

  Svindel, har fått en del som liksom skulle være en kant klipper, ikke kan den festes til eksisterende kantklipper som vi har, det mangler det deler til som står avbildet utenpå esken men var ikke med. Har ikke betalt, valgte Klarna som betalings løsning så kommer å kontakte de og gi beskjed, så her blir ikke betalt en krone for sånt lureri.

  Unni Sandøy23-08-2021

  Aldri, aldri mer Floryday! Masse positive tilbakemeldinger når man vil returnere, uten at de holder hva de har lovet. Mye penger ut uten å ha et eneste brukbart plagg igjen for det. 😡

  Sonja gundersen09-09-2021

  Aldri mer Floryday pakken meldt savnet sendt i retur får ikke tak i de eller pengene igjen 😡styr unna de 😡😡😡

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  7.5
  rating

  Svindel

  Dette er svindel fra ende til helv..... umulig å returnere, umulig å få kontakt å deres adresse i Oslo: Sandakerveien 121 er det ingen i denne drittbdriften. Hold dere unna så slipper du å blir svindlet

  Dør: Aina Granhaug 02-03-2021
  Inger Lind Jacobsen22-03-2021

  Håpløst å komme i kontakt med, fikk ikke ordrebekreftelse på Mail, men banken var belastet. Stoppet den, men håpløst firma.👎🏼

  Trine Henriksen22-04-2021

  Bestilte varer før jul har betalt men ikke fått varene.

  lise mellan30-04-2021

  Bestilte varer i januar,fikk faktura,har betalt...men har ikke fått varene!!!!svindel de lux!!styr unna denne nettsiden!!!!!😠

  Har altså kjøpt en kjole i str xl Passer til xxs.. Fikk i dag i posten ei dongeribukse alt for stor str og helt ulik 😪Dette blir siste gang. 07-05-2021

  Har altså kjøpt en kjole i str xl Passer til xxs.

  Eva07-05-2021

  Bestilte 6 varer. Så på måleskjemaet og tilpasset str. Ingenting passet; 3-4 str. for stort. På en kjole var det lappet sammen i midjen; sikkert i mangel av stoff. Rask levering; men hold dere unna. Dette var 1500 kroner rett i søpla.

  Else30-06-2021

  Bestilte varer i størrelse Small, kjolene er større enn XXL, Brukte måleskjema, ingenting passet. Ingen returlapp og kommer ikke i kontakt med Floryday for å returnere varene. Bare svindel!

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  10
  rating

  Det er så dårligt, at handle hos Floryday

  Jeg bor i Danmark, jeg bestilte en skjorte, samt et par støvler 👢 👢, som gik itu, i lynlåsen efter at jeg kun havde prøvet dem, jeg skrev til dem, men det eneste de ville gøre for mig, var at give mig 40 % på mit næste køb, jeg kunne slet ikke få dem til at forstå at jeg faktisk ønskede mine penge tilbage, eller 1 par nye støvler, da jeg ikke ønskede at handle hos dem igen, fik jeg ikke noget ud af de 40 % på mit næste køb, jeg anbefaler ikke at handle hos Floryday 👎Aldrig mere skal jeg handle hos dem, og det tog næsten 3 måneder før jeg fik mine varer, som ikke var de 500 kr, værd.

  Dør: Lone Dyrby Larsen18-09-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  4.5
  rating

  Omnia Kokebok fra iCaravan

  Bestilte Koke - og bakebok til Omnia ovn via Caravan.no. Den kostet 240 kr og med porto kom den på 344 kr. Stor var overraskelsen da det dukket opp et bitte lite hefte på 21 x 15 cm med 22 oppskrifter. Bare til å le av!!! Eller gråte???? Ringte for å høre om dette stemte, og det gjorde det!!

  Min oppfordring: Styr unna Caravan.no og
  kjøp originalboken til Omniaovn 132 sider, til 195 kr + 59 kr i porto på sparelys.no

  Dør: Hanne - Berit Hamre Østby12-08-2021
  Bente Moa12-08-2021

  Floryday. reklame hagler inn på nettet Blir ikke kvitt de.Noen som har oppskriften?

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4.5
  rating

  Elendig

  Hold dere borte fra Flotyday, dette er svindel. De har t.o.m oppgitt telefonnummer til et seriemsterskap firma. Skal du ringe FloryDay så kommer du feil. Humbug dette er en sak for TV 2 hjelper deg

  Dør: Aina Granhaug 04-03-2021
  b10-03-2021

  Ser at noen vil skrike til TV.2 hjelper deg.Jeg for min del tåler en større støyt!

  Lena Eide15-03-2021

  Takk for din kommentar. Jeg var på tur til å bestille, men ser her at det er mange som fraråder oss andre til å bestille.

  Bjørg sundseth25-03-2021

  Før jeg fikk hentet varene etter sporing ble opplysningen plutselig borte så hva gjør jeg da?!

  wenche Anita Christoffersen10-04-2021

  Reagerer på at jeg må skrive passordet på mailen min. Så ingen bestilling her. Mye negativ omtale også

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  8.5
  rating

  Anbefales

  Bestilte en rød strikkejakke med hvite hjerter.
  Lekker jakke, som stemte i størrelse.
  Fra jeg bestilte, til jeg fikk pakken, tok det 16 dager.
  Handler gjerne her igjen. 👍

  Dør: Elin Bjerke Halvorsen01-05-2021
  Tonje Løvaas03-05-2021

  Bestilt og betalt vare. Ikke fått mail eller bekreftelse. Og det i seg selv virker lite seriøst.

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  10
  rating

  Kvalitet til lavpris

  Lettvindt bestilling, fikk det jeg bestilte før oppgitt tid og varene var av god kvalitet og rett størrelse. Svært fornøyd. Og ingen toll!

  Dør: G.R.15-02-2021
  Aina25-04-2021

  Jobber du der??? For det kan umulig stemme det du skriver!

  V.Larsen20-06-2021

  Dårlig kvalitet og ingen retur adresse

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  9.5
  rating

  Bikini

  Kjempefornøyd

  Dør: Else Berit Solevågseide16-07-2020
  Bjørg amundsen20-07-2020

  Har prøvd og få returnert varer ser ikke ut til at det går . Det har tatt flere uker og få pakkene. Når jeg ber om retur får jeg ingen svar. Varene tilsvarer ikke hverken kvalitet eller størrelse. Kommer ikke til og handle her igjen.

  Siv Eli Bång Knutsen04-08-2020

  Prøver å finne tlf nr ang retur av 2 varer, enige med ovvenevnte kunde, bare 2 av 6 plagg stemte med størrelsen, men send tlf Deres please!!!!

  Linn-mariell furuseth13-08-2020

  Jeg har sendt i retur pakken for over en mnd siden men klarna sender meg regning på pakken.Dette er ett svindel firma jeg kommer aldri til og handle mere fra dette firmaet.Måtte kave lenge for og få noe retur adresse og de har ikke gitt beskjed til klarna at de har fått pakken i retur🤬🤬🤬

  Anne Mari Sneve Grøtting26-08-2020

  Jeg er lite fornøyd med Floryday😡😡de mangler telefonnr,og er vanskelig å nå😡😡har noen enkle spørsmål ang retur,men det eneste som kommer opp er ny bestilling😡😡😡😡😡

  Har kjøpt og betalt varer, men når di kom i posten fikk jeg også en regning på 400 kr for toll og andre avgifter. Lureri🤬🤬🤬🤬🤬ikke kjøp noe derfra 04-09-2020

  Svindel

  Monica19-09-2020

  Elendig! Skygg unna! Fikk feile varer, og helt Skygg unna! Elendig! Fikk feile varer og feile størrelser. Umulig å få kontakt for retur!!!! 😡😡😡

  Beate06-10-2020

  Helt på trynet 😡😡Har sendt varer i retur og får null respons . Bare en link det ikke går an å åpne . Verste jeg har opplevd 😤😤😤😤

  Sissel Hofseth07-10-2020

  Er en så dårlig nett butikk..har gått flere uker å ikke fått varen..prøver å få kontakt men bare hode bry..ikke bet.på forhånd ..en vet ikke om en for varen..denne butikken bør legges ned..styr unna dette..👿👿

  Brit25-10-2020

  Har nettopp lest anmeldelsene her og er forbauset. Min egen erfaring med Floryday er helt annerledes. Jeg har aldri handlet klær på nett før, men pandemirestriksjonene i sommer koplet med Floryday's fristende annonser gjorde at jeg bestilte hele 5 lekre kjoler. Etter en stund fikk jeg prisen for den ene refundert, da de ikke hadde den på lager. det tok sin tid innen pakken kom, men flere meldinger underveis i prosessen fikk meg til å stole på at den ville komme. Det gjorde den, og 3 av de 4 kjolene var minst like fine som på bildene. Den fjerde viste seg å ha et stoff som jeg mislikte kvaliteten på. MEN, det negative var at de ikke passet. Alle var i størrelse 'small', men to (inkludert den jeg ikke likte) var i største laget, mens de andre to var til min store skuffelse for trange. Jeg bestemte meg for å beholde den ene selv om den var litt stor, men å returnere de andre. Jeg leste instruksene for retur nøye og fulgte dem, og i dag mottok jeg en epost om at jeg ville bli refundert kr 844, - 10 kroner mindre enn prisen for de 3 jeg returnerte, men det kan være en slurvefeil. Når jeg underveis har sendt forespørsler til kundeservice, har jeg raskt fått positivt og hjelpsomt svar, så på tross av skuffelsen over at kjolene ikke passet, har jeg fått tillit til selskapet. Og skulle noen nå tro at jeg må vare betalt for å skrive denne anmeldelsen - som er i strid med de fleste andre her - forsikrer jeg at så ikke er tilfelle. Jeg er simpelthen en kunde som har hatt en annerledes erfaring med Floryday.

  Lisbeth Herring04-11-2020

  Elendige varer når de endelig kom..håpløst å få til retur selv om de skriver at det skal være enkelt!!Er ganske så fortvilt.Bestill aldri fra dette firmaet!!Bare billige kopier fra Kina som overhodet ikke stemmer med bildene!!!Hvordan i all verden kommer jeg til siden der de skriver at jeg kan ta kontakt og få tilsendt returskjema??Noen som kan hjelpe??Jeg vil ha igjen pengene mine!!!!

  Lisbeth.Herring04-11-2020

  Fant ut av captcha...men nå når jeg skal skrive den inn for å få tilsendt returskjema,står det plutselig at jeg IKKE har noen ordre hos dem,går jeg på ordrehistorikk,er alt borte!!Og igjen står det at jeg ikke har noen ordrehistorikk hos dem,går derfor ikke an å fylle inn ordrenummer heller !!Hva ER dette???Skygg unna folkens!!Jeg VIL ha igjen mine 746kr

  Rita Ingrid Hopsdal 06-11-2020

  Jeg prøver å få retunert plommerøde skoletter i str 39, de er små. Holder ikke str din. Ønsker å få bytte de i dtr 40 men finner ingen andre steder å skrive dette. Håper på svar!!!

  Monica Øksengård17-11-2020

  STYR UNNA, DETTE ER SVINDEL!! 😡😡 Har i månedsvis prøvd å returnere klær som var feil, hverken klærene eller størrelsene var som jeg har bestilt og betalt for!! Har sendt varene i retur, og betalt porto selv. Men firmaet svarer ikke på mail, og når de endelig gjør det så sender de en standardmail, som ikke svarer på NOE av det jeg spør om . De påstår de skal tilbakebetale i løpet av 14 dager, men det er 3 måneder siden!! De trenerer saken med vilje, og håper man går lei. Jeg har tipset både «TV2 hjelper deg» og politiet om dette svindelfirmaet, og oppfordrer dere andre til å gjøre det samme!! Ser at alle ratingene her går på de samme tingene.

  Monica Kjernli26-11-2020

  Skal ALDRI handle på Floryday mer :-( Har gjort det ett par ganger tidligere, men med dårlige erfaringer. Skulle gi de en sjanse igjen. Men nei, det sto ikke til forventningene nå heller. Når varene kommer er det en helt rar str. Enten for stort eller for lite. Ikke noe stemmer med det som er avbildet heller. Klærne ligner ikke på det som kommer i posten. Jeg har kastet de klærne jeg har handlet. Og aldri prøvd å sende retur da jeg egentlig har skjønt at dette er en useriøs forhandler. :-(

  Ann Helen Heiaas06-01-2021

  Det er vanskelig, umulig å returnere en vare ! Ingen vaskeanvisningen på plagget eller hva det er laget av! Virker som de satser på at vi bare betaler til slutt! Aldri mer!

  maria zander20-01-2021

  Som flera skriver, går inte att returnera varan. Hemsidan bara skickar runt en.. Önskar att jag läst recsensionerna här innan jag beställde. Klänningen var inte i bomull utan i någt hemskt syntetmaterial

  Kathrine 22-01-2021

  Grusomt skuffende når varene kommer, langt ifra sånn de ser ut på bildene🙄

  Jorid stuedal21-03-2021

  Fikk ikke det jeg hadde bestilt men betalt for. Fikk noe jeg ikke hadde bestilt til en lavere pris. Er også håpløs og få kontakt med. Følgeseddel må også være med. Så styr unna dette firmaet👎

  Eva irene karlsen13-04-2021

  Jeg bestilte 3 topper. Det gikk raskt få levering. Alle varene tilsvarte måletabellen. Middels kvalitet til bra priser.

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  8
  rating

  Svindel!

  Styr unna! Gi heller pengene til en veldedig organisasjon.

  Kvaliteten på klærne er ikke samsvar med beskrivelsene! Cotton ble til Polyester!

  Og når man forsøker å få returnert de elendige varene, ja da virker ikke nettsidene deres!
  Som sagt: SVINDEL!

  Dør: Randi Gaarde23-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Retur

  Kjolen på bildet så flott ut, men stoffet og størrelsen var en skuffelse. Ingen medfølgende returetikett i pakken. Uklare retningslinjer for retur.

  Dør: Inger Nag14-06-2021
  Liv Østberg14-06-2021

  Får okke godkjent mitt kort for Sikker utsjekking

  Har nå rettet feil adresse til Vinjesvei 4D14-06-2021

  Har rettet adressen som var feil . Nå og alltid: Vinjesvei 4D. Håper dere nå kan godta min betaling med Mastercard som tidligere

  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  6
  rating

  Umulig å kommunisere

  Ønsker å sende en kjole i retur og de klarer ikke fortelle meg hvor ettersom det mangler info på min profil. Jeg har fått en kjole jeg ikke vil ha og ikke mente å bestille. Tror ikke at jeg fullførte bestillingen og har ikke betalt for den.
  De er 100% digitale og automatisert og derfor får de ikke håndtert min forespørsel.

  Dør: Nora Berg11-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3.5
  rating

  Retur og bytting

  Greit å bestille. Lang leveringstid, over1 mnd. Umulig å returnere. Får gjentatte meldinger om ulike manglende opplysninger i det digitale skjemaet, selv om alt er fylt inn. Får ingen hjelp via chat, ( blir sendt tilbake til det samme skjemaet) og heller ingen returadresse!

  Dør: Marianne Kirkbakk 21-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  5.5
  rating

  Kjole

  Den kjolen jeg fikk er ikke den jeg bestilte.
  Kjeltringer
  Anmeldere dere

  Dør: Inger Tangvik18-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  kukk

  kukk

  Dør: kukk09-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Kjoler

  Fikk to kjoler som ikke ligner i det hele tatt de jeg bestilte. Aldri mer. Styr unna. Bare juks.

  Dør: Oddlaug Sveen07-05-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4.5
  rating

  Elendig, handle ikke her!!!

  Dette er nesten svindel! Kvaliteten er så dårlig, og prøver å fremstå som flott! Bestilte tre gensere og en falt knappen av ved prøving, de to andre som fremstod som strikket var uklar print på et materialet som var direkte ekkelt å ha på. Passformen var også elendig! Prisen fremstår som billig, og mottoet du får hva du betaler for er nesten ikke dekkende! Man får heller ikke velge en stjerne på anmeldelse, det er ganske frekt! Kjøp ikke varer herfra, du blir ikke fornøyd!

  Dør: Aina25-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4
  rating

  Useriøst

  Bestilte varer som kom relativt fort, men produktene motsvarte ikke forventningene og jeg ønsket å returnere varene. Dette viser seg å være umulig å få til og ettersom varene måtte betales i forskudd (ellers gikk ikke bestillingen i gjennom) så anser jeg pengene som tapt og at jeg har fått meg en lærepenge! Svindel, holde dere unna!

  Dør: Annica Måspers24-04-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  3
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Floryday

  Din rangering

  FAQ

  Er Floryday et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Floryday. I gjennomsnitt har de fått en rating på 4.2/10, hvorav 24% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Floryday?

  Floryday opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Floryday . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!