NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser ChicMe

  Det å være attraktiv har blitt viktigere og viktigere opp gjennom årene, og det er kanskje noe som legges spesielt merke til med tanke på at vi lever tiden med sosiale medier. En tid hvor ethvert bilde som man synes er fint må bli delt med andre. Så har vi også en overflod av klær naturligvis, med utrolig mange motebutikker å kjøpe fra er det ikke rart at man vil vise seg frem litt også. Da gjelder det jo faktisk å finne en butikk som passer ens stil, når det kommer til utvalg, design og den generelle stilen som butikken selger. I og for seg innbiller man seg at det ikke er noe problem, da utvalget er så stort når det kommer til motebutikker, men det å finne en som også er rimelig i prisen, har et godt utvalg når det kommer til størrelser, i tillegg til en stil som passer. Jo, det er litt verre. Men er ChicMe butikken for deg? La oss se litt nærmere på den.

  Informasjon om ChicMe

  De er basert i Kypros, og mye mer informasjon om selskapet enn det får man egentlig ikke. Det er uansett ikke det aller viktigste, da det viktigste er hvordan de behandler sine kunder, og hva slags utvalg i sortimentet deres de har. Med tanke på at de har over 100 000 produkter i sortimentet, og det med priser som er opp til 80 prosent billigere enn om du hadde kjøpt samme produkt i andre butikker, er det ikke overraskende å se at de har hatt suksess. I tillegg så er de den typen butikk som får nye produkt inn bortimot hver eneste dag, så det er noe som faktisk lønner seg å sjekke ut hva de har, fra dag til dag. Det er i det minste verdt å gi ChicMe en sjanse. Det er også lett å komme i kontakt med kundetjenesten hos ChicMe, enten via live chat eller WhatsApp.

  Chic Me Dresses Try On Haul 2020 #ChicMe #formaldress #onlineshopping

  Utvalget hos ChicMe

  Om du har sett en slik butikk tidligere så vet du hva du kan forvente. Og dette er en butikk kun for kvinner, og det i alle former og størrelser. Men de selger ikke vanlige hverdagslige klær, som en t-skjorte eller jeans. Dette er en butikk for de dagene du vil føle deg litt ekstra fin, og kanskje vurderer en tur ut på byen. De selger også slike produkter så klart, men det er med en ganske snasen stil, som kanskje ikke er passende å ha på seg rundt hjemme.

  I det hele tatt så har de et ganske komplett utvalg, og om du vil kjøpe produkter til kjøkkenet, som ulike tilbehør for baking eller kjøkkentilbehør kan du det hos ChicMe. Også om du er ute etter litt personlig pleie!

  Erfaringer med ChicMe

  Kunders erfaringer og meninger om en butikke er utrolig viktig, og det sier mye mer om enn butikk enn hva vi kunne håpe på klare her selv. Så derfor vil vi oppfordre alle som har kjøpt fra ChicMe til å skrive til oss og dele sine erfaringer!


  Kjoler fra ChicMe

  ChicMe
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  3.2
  0% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  3
  Service
  rating
  3
  Prisnivå
  rating
  4
  Levering
  rating
  3

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Obs obs aldri bestill herfra

  Tøyet var av skikkelig dårlig kvalitet. Str. Er jo xxxxx small og er ikke for andre enn små barn... eller nei de vil jo ikke ha på seg så ekkel kvalitet. Returlaopen fantes ikke så det er bare umulig å få returnert. 3 av 3 ting var bare å kaste i søpla.

  Dør: Nina Delsom21-07-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2
  rating

  Håpløst å returnere

  Har fått en melding ang returen, og de har fått all opplysninger de spurte om, men de svarer ikke mer når jeg spør hvordan jeg skal sende tilbake varene. Har purret flere ganger :-(

  Dør: May-Britt Tennøy18-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  4.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om ChicMe

  Din rangering

  FAQ

  Er ChicMe et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om ChicMe. I gjennomsnitt har de fått en rating på 3.2/10, hvorav 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr ChicMe?

  ChicMe opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til ChicMe . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!