NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Proshop

  Moderne

  teknologi har på mange måter tatt over de siste årene så det gjelder for mange å finne butikker som selger produktene man vil ha til en så god pris som mulig. Det avhenger naturligvis på hva du vil kjøpe, for du kan ikke forvente at et produkt som er laget i 2020 skal være billig. Spesielt om det er snakk om telefoner eller laptoper, eller andre slike ting. Det er jo ikke slik heller at det er få alternativ på nettet for slike produkter, men det gjelder jo å finne den rette for deg. Da kan det jo hende at Proshop er det for deg? Om ikke annet er det fornuftig å ta en titt på i det minste slik at du vet hva som finnes der neste gang du skal på shoppingtur på nettet! Så les gjerne videre!

  ProShop Overview Webinar

  Informasjon om Proshop

  Proshop ble startet under et annet navn i begynnelsen, med navnet Bestbuy. Det ble stiftet i 1996 og var en av de første nettbutikkene i Norge, og interessant nok ble den stiftet i Bø i Telemark. Ikke akkurat Norges navle, men det betyr ikke så mye. Dagens navn fikk butikken i 2012 da den ble kjøpt opp av danske Proshop, og de selger nå i mange land. Inkludert Sverige, Polen, Tyskland og Østerrike. Med nesten 200 000 produkter i sortimentet er det ikke så rart at de har hatt suksess, da de aller fleste typer av kunder vil finne det de trenger hos Proshop. Skal du kontakte kundeservice er det en ganske enkel prosess, og du får raskt hjelp med det du skulle lure på. Håpet er jo at det ikke skal være nødvendig og det virker å være en god kombinasjon av pris og kvalitet hos Proshop som er fordelaktig for deg som kunde.

  Hva du kan kjøpe

  Dette er en av de butikkene som selger i svært mange kategorier og som ikke har fokus på bare en ting. Det er det mange fordeler med og gjør det lettere å finne noe for hele familien. Kategoriene de selger i inkluderer produkter for barn, PC, datautstyr, foto og video, nettverk, spill, personlig pleie og TV. Det er flere enn dette også, noe som gjør Proshop til en interessant butikk for veldig mange egentlig. Det har jo etter hvert blitt ganske vanlig å kombinere flere ulike kategorier i en butikk for å maksimere salg, og at du kan finne produkter for personlig pleie er noe en har begynt å forvente i slike butikker. Prisene på det de selger er ganske like som i andre lignende butikker, men det store trekkplasteret er jo uansett mengden av ulike varer de har som gjør det mulig for deg som kunde å se i ulike prisklasser.

  Fortell oss om din kjøpsopplevelse om du har handlet hos Proshop. På den måten kan du hjelpe andre som vurderer å handle der, uansett om du har positive eller negative opplevleser å prate om. Så nøl ikke og skriv gjerne inn til oss!


  Proshop har Danmarks største robotlager

  Proshop
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Proshop

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Proshop et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Proshop. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Proshop?

  Proshop opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs, Hjemmeartikler, Elektronikk, Handelsvarer, Multimedia og Abonnementer, Kontor, Hobby og Fest.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Proshop nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!