Princess Polly

Alle kundeanmeldelser

Princess Polly

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Princess Polly

Det er visse butikker som folk er glade i. Det handler mer om hva butikken selger enn noe annet, for klær er noe mange ikke kan få nok av. Og det er definitivt mange klesbutikker rundt om som selger noe som man kan like. Det er jo greit nok, og noen ganger får man også en overraskelse eller to, som man for eksempel får hos Princess Polly. Er det en butikk du kjenner til? Om ikke så kan vår kundeanmeldelse være midt i blinken for deg, da det er en spennende og interessant butikk for deg å handle i. Det er spesielt relevant for deg som ikke har erfaring med den, da vår tilbakemelding kan hjelpe med å gjøre et godt valg når du vil kjøpe klær. Så les gjerne videre for mer informasjon.

Hva du bør vite om Princess Polly
Det er rettferdig å si at Princess Polly ikke er en butikk som har et spesielt stort fokus på Europa. For faktum er at den har to nettsider, hvor den ene er for USA og den andre for Australia. Selskapet tilhører jo i USA uansett, så det er kanskje ikke så overraskende. Men det betyr ikke nødvendigvis at du ikke kan kjøpe der selv om du bor i Norge. Det er bare at faktorer som frakt og slikt må tas med i beregningen når du bestiler derfra.

Men en ting som virkelig må nevnes er at selv om Princess Polly frakter hele veien fra USA, så kan du fortsatt få varene du bestiller gratis, om du kjøper for over en viss sum. Akkurat det er litt spesielt, fordi det er ikke noe du får overalt, og det gjør det så mye bedre å handle der. Husk at toll kan være en ekstra utgift, men ellers er det veldig mange fordeler ved å handle hos Princess Polly.

Hva du kan kjøpe
Det er en god variasjon i det man kan kjøpe i denne butikken, men den er kun for kvinner. Det er ligger tross alt litt i navnet, men du kan kjøpe klær, kjoler, topper, sko og tilbehør, og veldig mye mer enn det også. Noe som kanskje er enda mer sjarmerende er det at Princess Polly er sitt eget merke, så du kjøper noe litt eksklusivt med andre ord. Noe som kanskje ikke alle andre butikker har. Det gjør det verdt å ta en titt, fordi du får noe nytt for pengene!

Det er på alle måter en trendy og moderne butikk, og du kommer nok til å like det du finner der. Prisene er akseptable, de er ikke verdens billigste, men heller ikke de dyreste. De har funnet en god balanse mellom pris og kvalitet, noe som gjør det til et godt valg for handel, for å si det forsiktig.

Ta gjerne en titt, og se om Princess Polly er for deg, fordi vi mistenker at den er det.

Har du handlet der? Fortell oss mer om det!