NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Princess

  Vi alle ønsker å bo i et vakkert og harmonisk hjem. Det er så mye koseligere å komme hjem fra jobb til et pent og ryddig hjem. Noen mennesker er ekstra flinke til å innrede hjemmene sine stilfulle eller vakre, mens andre igjen fyller opp hjemmene sine med alt de synes er fint er bra uansett hvilken farge eller stil. Ofte kan det være inspirerende å gå inn på butikker med varer for hjemmet, alt er så pent satt opp. Noen ganger er det nok å være på besøk hos naboen som har fått et par nye gardiner som endret hele hjemmet. Når vi kommer hjem, er det rett på datamaskinen og lete opp nettbutikker med gardiner. Dersom du ønsker å bestille gardiner og hjemmeartikler fra internett, anbefaler vi deg å lese kundeanmeldelser og tilbakemeldinger fra kunder som allerede har erfaringer med noen slike nettbutikker.

  Om Princess

  Princess sin historie går helt tilbake til 1957 og den gang var navnet Kai Langebeck AS. Da som importør og grossist av gardintekstiler. I en periode drev de egen produksjon av tekstiler i Storbritannia. Den første butikken ble åpnet i 1969 og har opp gjennom årene utviklet seg til å bli en stor kjede med omtrent 150 butikker i Norge. Princess er opptatte av å kunne tilby noe for hele familien, og merkevaren er kjent for å ha god kvalitet.

  Hva slags produkter får man kjøpt hos Princess?

  Princess fører et stort utvalg av tekstil og interiørprodukter til hjemmet. I nettbutikken kan du klikke deg inn på det rommet du ønsker å gjøre noe med eller kjøpe noe til. Da finner du alt av produkter de selger som passer til det rommet. Skal du friske opp baderommet ditt kan du handle alt fra badekåper og håndklær til badematter, dusjforheng og såpedispensere.

  Dersom barna skal få et fornyet rom kan du finne inspirasjon eller varer som dekker alt du behøver i et barnerom bortsett fra selve møblene. Et stort utvalg sengesett, gardiner, dyner eller puter vil sette farge, eller dersom den som bor i rommet enda er en baby kan du kjøpe babytepper eller pledd i mange forskjellige materialer.

  Du kan også finne artikler til de voksnes soverom, eller håndklær, grytekluter, skåler og glass til kjøkkenet. Stua er også vel representert med lys, lysestaker, puter og vaser. Og for de som er glade i Marius-mønsteret har de en egen serie med sengesett, babypledd, såper og håndklær.

  Venneklubb

  Princess har en egen som det er gratis å bli medlem i. Medlemmer får eksklusive tilbud og bonuskampanjer og de kan også opprette en egen Princess Interiørkonto.

  Frakt og retur

  For alle ordrer over 499 kr er frakt gratis og kommer som en servicepakke til hentested. Dersom du ønsker å få pakken levert på døren, kan du bestille hjemlevering. Det koster fra 79 kr. En annen mulighet hos Princess er Klikk og hent. Da bestiller du på nett, men du henter det selv i nærmeste Princess-butikk.

  Kundeanmeldelse

  Ønsker du å dele dine opplevelser fra Princess? Da er du mer enn velkommen til å legge igjen en kundeanmeldelse her på siden.

  Princess
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Princess

  Din rangering

  FAQ

  Er Princess et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Princess. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Princess?

  Princess opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Princess . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!