Pomelo

Alle kundeanmeldelser

Pomelo

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Pomelo

Leter du etter en ny nettbutikk for klær og tilbehør? Det finnes et hav av nettbutikker som selger denne typen varer og derfor kan det være svært vanskelig å finne den rette butikken for deg. Det beste du kan gjøre for å finne ut om et selskap er trygt og har gode tilbakemeldinger er å lese om andre kunder sine erfaringer med selskapet. Dette kan du gjøre her på NorskeAnmeldelser, noe som vil gjøre det mye enklere for deg å ta det rette valget. Se hva andre har å si om selskap som Pomelo her!

Om Pomelo
Pomelo er et selskap som selger klær og annet tilbehør innen motesegmentet på nett. Selskapet ble opprettet av David Jou i 2013 og har sitt hovedkontor i byen Bangkok i Thailand. Per i dag har selskapet over 400 ansatte og opererer i over 40 land. I følge selskapet selv er deres visjon å kunne tilby et utvalg som vil få alle kvinner til å kunne føle seg på sitt beste. De hevder også å ha produkter av høy kvalitet og til en konkurransedyktig pris.

Produkter og tjenester av Pomelo
Pomelo selger en rekke ulike klær- og moteprodukter for kvinner. Sortimentet deres er delt inn i hovedkategoriene klær, kjoler og tilbehør. I kategorien klær kan du forvente å finne produkter som topper, jakker, bukser, skjorter, treningstøy og nattklær. Under tilbehør finner du blant annet vesker, hatter, smykker og solbriller. Du kan også sortere utvalget etter nyheter, varer som er nedsatt i pris, kolleksjoner og begivenhet. På nettsiden finner du en egen side som kalles for Lookbook der du kan finne inspirasjon om ulike trender. Når du handler fra Pomelo har du automatisk 30 dager bytterett på produktene, noe som vil si at du i denne perioden kan returnere varene og be om å få pengene tilbake så lenge varen fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. For å handle fra denne nettbutikken så må du først opprette en profil på sidene deres der du fyller ut informasjon om blant annet leveringsadresse og betalingsinformasjon. Du kan velge mellom å betale ordren din enten ved hjelp av VISA eller Mastercard betalingskort. For oppdateringer om nyheter, tilbud, kampanjer eller annen relevant informasjon om Pomelo så kan du melde deg på et nyhetsbrev som vil sørge for at du vil motta jevnlige e-poster om dette og mer, eller følge dem på sosiale medier som Facebook, Instagram og YouTube. Det kan også være lurt å se etter en rabattkode som kan gi deg ekstra avslag på ordren din.

Komplimenter, klager og tips om Pomelo
Har du handlet varer fra denne nettbutikken? Eller har du noen andre erfaringer med Pomelo? Da ønsker vi gjerne å høre fra deg! Vi vil at det skal være enkelt for alle å finne frem til både gode og trygge nettbutikker og deler derfor både informasjon og anmeldelser om ulike virksomheter. Legg gjerne igjen en kundeanmeldelse med din egen tilbakemelding der du forteller litt om din erfaring med blant annet leveringstiden, kvaliteten, kundeservicen eller annen relevant informasjon.