NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser PatPat

  Det er veldig mye å tenke på og bekymre seg over når man venter barn. Man skal dog ikke bekymre seg for mye, for det går bra. Nesten alle i denne verdenen har barn i sine liv, og de har vel klart seg bra, stort sett. Men det er altså visse ting man må ha på plass, og heldigvis er det ikke akkurat få butikker man kan kjøpe produkter til barn på. Det er jo en hel industri rundt det, så det er ikke så overraskende at man har mange valgmuligheter. en du bør vite om er PatPat, en butikk som har alle produktene du trenger for ditt barn, og litt for mamma og pappa også! Les vår kundeanmeldelse av PatPat for å finne ut mer om den og les tilbakemelding fra kundene deres også!

  Hva du bør vite om PatPat

  PatPat er et selskap som ble opprettet i 2014, og som mange andre butikker her i verden har de sin opprinnelse i California i USA. Det er det jo mange som liker, og amerikanske produkter er alltid populære, nesten uansett hvor man lever i denne verdenen. Dette er først og fremst en butikk som selger klær for barn, de har noen andre kategorier de også selger i, men hovedfokuset ligger på klær. Husk å ta en titt på når du får gratis frakt, for ellers kan frakten koste mer enn varen du kjøper om den kommer hele veien fra USA. Du bør også være oppmerksom på tollavgift, som må legges til prisen, som du ikke får opp hos PatPat. Men alt dette vet du vel om selv? Du har 30 dagers angrerett i butikken, og det er mulig å kontakte dem både på telefon og digitalt. Det er dog ingen grunn til å ikke stole på PatPat og kvaliteten du får, i tillegg til at det er sikkert å være kunde hos dem.

  Det du kan kjøpe hos PatPat

  Som sagt har de for det meste klesprodukter for barn, og de har det både for nyfødte, når de blir litt eldre og når de er klare til å gå på skolen. Så PatPat dekker mange av dine behov, og de har også kjente merker. Barna liker jo tv-serier som Paw Patrol og Smurfene for eksempel, så det er noe dine barn ville elsket om du kjøpte det til dem.

  De selger også sko og tilbehør for barn, i tillegg til utstyr til bading, soving, dekorering til rom og lignende. Det er mye variasjon hos PatPat, så det er mye å velge mellom. Om du vil at barn, mor og far skal matches sammen så har du muligheten til det også, og det er perfekt for et flott familiebilde sammen! De har også en egen kategori for mor, og la oss være ærlige, det fortjener hun også. Shoppingen din for barnet ditt og resten av familien kan du ta hos PatPat altså!

  Har du allerede gjort det så vil vi vite mer, så skriv til oss og fortell mer om det!

  PatPat
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om PatPat

  Din rangering

  FAQ

  Er PatPat et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om PatPat. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr PatPat?

  PatPat opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til PatPat . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!