NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Noracora

  Hvem elsker ikke å shoppe?

  Enda bedre er det om vi kan handle et sted der de har alt! Fra nydelige kjoler som kan brukes til alle typer anledninger, eller komfortable sommer-bukser til ferien til utlandet. Vi vil gjerne se vårt beste hele tiden. Det er ikke alltid vi har penger til å ha en helt plettfri garderobe som har alt vi trenger. Og regelmessig shopping, spesielt på det største og mest populære merkene blir raskt dyrt. I dag har en rekke selskaper dukket opp som tilbyr mange stilige design til mange stiler som passer til alle. Om man ser etter noe som er komfortabelt, eller bare ser bra ut, så finner man kanskje dette hos selskaper som ikke medfører høye kostnader. Hos Noracora har de et stort utvalg av klær for kvinner. Finn ut mer her og les tilbakemeldinger fra tidligere kunder.

  Om Noracora

  Etablert i 2018 og oppererer som et internasjonalt nettbasert B2C moteselskap. De har en rekke mønster og ofte motiv av blomster. De har for har klær til både kvinner og menn. Selskapet påstår at de tilbyr stilige, innovative design av høy kvalitet og til rimelige priser.

  Produkter og Tjenester hos Noracora

  Noracora har en mange stiler og design, i størrelser fra S til 6XL. Leveringstid er fra 13 til 20 dager. Det er vanskelig å finne informasjon på deres nettside om hvilke land som kan leveres til og hvilke kostnader som er assosiert med hvert land. Kunder kan sende varer tilbake mot tilbakebetaling, men må selv betale frakt. De tilbyr de fleste betalingsmetoder, i tillegg til Afterpay eller etterbetaling som det heter på norsk. Kunder kan ikke returnere badetøy, eller varer som har vært på siste dag av salg. For å få den beste behandlingen og best garanti på at varer som er skadet blir tilbakebetalt råder de kunder til å dokumentere dette med bilder. Kunder må kontakte kundesenter om de vil sende varer tilbake. Kunder som kansellerer bestillinger innen 24 timer får full tilbakebetaling. Etter 24 timer og før bestillingen har blitt sendt må kunder betale en 15% kanselleringsavgift. Nettsiden kunne forbedres med at de har mer informasjon tilgjengelig om levering og kostnader, ellers er nettsiden grei å bruke.

  Komplimenter, Klager og Tips til Noracora

  Hvem kan si nei til trendi klær til omtrent alle kroppsformer og personlige stiler, til alle sessonger og anledninger? Det som kan være vanskelig å vite er hvem som tilbyr det beste klærne til de beste prisene. Noracora påstår at klærne deres er trendi, billige og av god kvalitet, men hvor sant er dette? Å lese tilbakemelding fra en tidligere kunde som sier at selskapet er så bra som de sier, eller om det ikke er det, så er dette veldig hjelpsomt for andre. Klærne ser bra ut, men er størrelsene riktige? Ville du anbefalt Noracora til andre? En liten tilbakemelding kan gjøre en stor forskjell. Ved å skrive en kundeanmeldelse kan du hjelpe andre som ikke har bestilt fra selskapet tidligere. Skriv en kort melding om din erfaring her, og gi andre informasjon om selskapet slik at de kan ta en informert besluttning.

  Noracora
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Noracora

  Din rangering

  FAQ

  Er Noracora et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Noracora. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Noracora?

  Noracora opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Noracora . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!