NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser IVRose

  Shopping på nett er stort, og det er en bransje, eller industri, som bare kommer til å vokse med tiden. Det er også noe som gjør at det hele tiden kommer nye butikker, som selger stort sett det samme som sine konkurrenter, bare at de pakker det inn på en annen måte. Så man ender opp ofte med å lete rundt på nettet etter alternativ, etter motebutikker som er litt annerledes, og som selger en stil som du liker. Kanskje det er vanskelig, kanskje ikke, men det er definitivt ikke få alternativ. Og IVRose er en av dem, en motebutikk som selger alt du trenger for å både se og føle deg bra. Da er det vel noe å vurdere i det minste, så les hva vi har å si om det, før du bestemmer deg!

  Informasjon om IVRose

  IVRose sier at de er basert i Kypros, men om de virkelig er det er usikkert, da mange selskap har kontor der av skattemessige årsaker, og om du har kjøpt fra en slik side før så vet du sannsynligvis hva du kan forvente også. Det behøver ikke nødvendigvis å være noe negativt, for slike sider har ofte en god kundetjeneste, og de har som mål om å svare på kunders hendvendelser innen 24 timer, noe som er langt bedre enn hva mange av deres konkurrenter gjør. Det viktigste er uansett at deres klær er av god kvalitet og at sortimentet generelt sett er bredt og godt. Alt det som er i bakgrunnen kan være akkurat som det vil, men det har ikke så stor betydelse om folk ikke vil kjøpe dine produkter. Men en god kombinasjon av disse tingene er det beste, og det virker som IVRose har klart å få til det.

  IVROSE.COM OUT HERE WILDIN’!!! ONLINE VS REALITY TRY ON HAUL! || Oluchi M.

  Hva du kan kjøpe hos IVRose

  Hovedfokuset hos IVRose er på klær, og på sexy og forførende klær. Det er kanskje en utpreget stil man trenger for å kjøpe slike typer klær. De har ikke en egen kategori for plus size, men det er slik at alle klærne, eller mange av dem, har større størrelser enn hva man er vant med. Så det er lagt inn som noe normalt, i stedet for at plussize skal ses på noe som noe uvanlig. Noe annet de også selger er tilbehør og innredningsdetaljer til hjemmet og kjøkkenet. Det er ikke slik at du kan kjøpe en oppvaskmaskin akkurat, men om du vil ha det litt mer moteriktig så kan du altså få det. Det er mye å kjøpe hos IVRose og om du bare vil handle så er det massevis å utforske. Alt i alt er det definitivt verdt en titt, og med gratis frakt på alt over 69 euro så kan det hende at det lønner seg også.

  Kjøpt hos IVRose?

  Om du har det vil vi gjerne vite hva du syntes om det og om du ville anbefalt det til venner og familie. Det er tross alt en stor del av hvorfor denne siden eksisterer, så hjelp oss litt!


  Anmeldelse av IVRose

  IVRose
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om IVRose

  Din rangering

  FAQ

  Er IVRose et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om IVRose. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr IVRose?

  IVRose opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Barn og Baby, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Hjemmeartikler, Reklamemateriell.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til IVRose . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!