NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bellelily

  Med så stort utvalg i dag er det vanskelig å ikke bli helt gal når det kommer til shopping, og spesielt om man ser etter stort utvalg til rimelige priser. Hvem vil vel ikke se bra ut for en billig penge, og ha mer til overs til andre ting? Tallet på internasjonale moteselskap har eksplodert de siste ti årene, og det er ikke godt å vite om et selskap er bra, eller om de er et ekte selskap i det hele tatt. Her hos Norskeanmeldelser kan du finne ut mer om selskaper inkludert Bellelily som er et av dagens rimelige nettbaserte moteselskap. Les videre og lær mer om selskapet.

  Om Bellelily

  Basert i Kina, og er et internasjonalt vare selskap som spesialiserer seg på mote til kvinner, hjemme dekor og mer. Selskapet påstår å ha over 10 års erfaring med moteforhandling offline og i butikker. Deres mål er å tilby ettertraktet mote av unike stiler og kombinerer kunst til individuelle design. I tillegg har de en rekke fine og morsomme hjemme gadgets. Arbeidere hos Bellelily har lang erfaring og er trent i siste mote og trender.

  Frokostseminar for nettbutikker

  Produkter og Tjenester hos Bellelily

  Selskapet har artige klær i spennende og unike mønster. De har stort utvalg av størrelser og stiler som passer til alle og enhver. De har også utvalg av dekorasjoner og artige ting til hjemmet. På deres nettside har de en størrelses guide med oversikt over størrelser og passform. Bellelily tilbyr 15% rabatt til studenter og 10% rabatt på bestillinger over 69 USD. De tilbyr også andre rabatter ved bestillinger over en viss sum. Frakt er gratis over 119 USD, men andre angifter må beregnes i henhold til hvilket land som varene sendes til. Kunder kan returnere varer ved feil som skader, farger som ikke matcher. Det finnes relativt lite informasjon tilgjengelig på deres nettside i henhold til retur. Selskapet påstår at alle varer er av god kvalitet og blir inspisert før hver bestilling sendes til kunden. Bestillinger kan spores på deres nettside. Selskapet har tydelig tilgjengelig kundesenter, men ingen informasjon om åpningstider og mangler telefonnummer. De stadfester at alle spørsmål blir håndtert i rimelig tid. Aksepterte betalingsmetoder er Visa, Mastercard og PayPal. Det er lite informasjon om leveringstid på deres nettside nå, annet enn at leveringstid varierer mye på grunn av pandemien. De har en brukervennlig nettside og informasjon er tydelig og oversiktelig. Men de har lite informasjon tilgjengelig om hvilke land selskapet leverer til, inkludert kostnader, avgifter, og vanlig leveringstid.

  Komplimenter, Klager og Tips til Bellelily

  Har du erfaring med å bestille klær som ikke passer, fargene var helt feil eller som ikke var lik på det du bestilte fra nettsiden? Har du bestilt klær fra Bellelily? Da kan du hjelpe andre i dag ved å skrive en kort kundeanmeldelse. Hva syns du om selskapet? Var du fornøyd med varene du mottok, eller mener du at dette er noe andre burde vurdere grundig før de bestiller? Den beste måten å finne ut om et selskap på er ved å lese tilbakemelding fra tidligere kunder. Skriv en kort tilbakemelding her.

  Bellelily
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Bellelily

  Din rangering

  FAQ

  Er Bellelily et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Bellelily. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Bellelily?

  Bellelily opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Mote.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Bellelily . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!