Nettavisen nettbutikk

Alle kundeanmeldelser

Nettavisen nettbutikk

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Nettavisen nettbutikk

Har du oppdaget fordelene ved å kunne sitte hjemme i din egen stue og handle fra nettbutikker? Flere og flere oppdager mulighetene som ligger i å handle på nett. Før var det kanskje størst gevinst for de som bodde langt fra butikker og kjøpesentre. Nå er det enda flere som ser det positive i å slippe å dra rundt på overfylte kjøpesentre. Når man i perioder har måttet isolere seg hjemme, er det gunstig å kunne ha tilgang til alt man måtte ønske likevel. Det meste ligger bare et par klikk unna og deretter noen dagers venting på levering. Utvalget av nettbutikker har økt betraktelig, og flere og flere butikker tilbyr nå i tillegg til fysiske butikker også en nettbutikk til kundene sine. Statistikk viser at omsetningen i varehandel på nett har økt betraktelig fra 2019 til 2020. For å kunne vite hvilken nettbutikk som vil være best for nettopp ditt behov, kan du lese kundeanmeldelser her hos oss. Du kan også lese vår blogg som gir deg alt du trenger å vite for å finne den perfekte netthandelen for deg. 

 

Om Nettavisen nettbutikk
Du har sikkert allerede hørt om Nettavisen, og kanskje lest nyheter derfra. Men har du fått med deg at du også kan shoppe i Nettavisen nettbutikk? Det har de. Nettavisen har en egen kommersiell avdeling som står for utvalget i nettbutikken. Overskuddet fra nettbutikken går til produktleverandørene og til å finansiere journalistikk

 

Produkter du kan finne i Nettavisen nettbutikk
Nettbutikken har et stort utvalg av bøker og tegneserier hvor du kan finne alt fra bøker om mindfulness til Gjør-det-selv og tegneserier om Pondus. 

I andre kategorier kan du finne skjønnhetsprodukter som selvbruning, du kan finne mobillader eller videospill eller brettspill. Det er produkter tilgjengelige i flere ulike kategorier, og du kan til og med kjøpe munnbind eller julekalendre for barn. 

I en egen kategori for tilbud kan du finne rabatterte varer, nedsatt helt ned i 57 %. 

 

Betaling, frakt og levering
Alle prisene er inkludert mva, og betaling foregår gjennom løsningen til Klarna. Du kan betale med både kredittkort og debetkort, eller du kan velge å betale senere. 

Nettavisen nettbutikk har faste fraktkostnader på 49 kr, uansett hvor mye du handler for. Pakken får du levert helt hjem på døra eller i postkassen din, så lenge det er mulig der du bor. Helthjem leverer pakken, og dersom de ikke dekker ditt leveringsområde vil pakken bli utlevert på et sted som har PostNord utlevering. 

Du har 14 dagers angrefrist og dersom det skulle være noe feil med varen din får du returkostnader dekket av Nettavisen nettbutikk. 

Pakker sendes fortløpende fra lageret og noen varer er mulige å forhåndsbestille. De blir sendt ut så fort de er klare. 

 

Erfaring & Tilbakemelding
Har du handlet noe på Nettavisen nettbutikk? Da ønsker vi å høre fra deg gjennom at du skriver en kundeanmeldelse her hos oss. Slik kan du hjelpe andre som ønsker å handle på nett, og som vil vite fordeler og ulemper hos de ulike nettbutikkene. På samme måte kan du få hjelp ved å lese andre sine kundeanmeldelser.