NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Nettavisen nettbutikk

  Har du oppdaget fordelene ved å kunne sitte hjemme i din egen stue og handle fra nettbutikker? Flere og flere oppdager mulighetene som ligger i å handle på nett. Før var det kanskje størst gevinst for de som bodde langt fra butikker og kjøpesentre. Nå er det enda flere som ser det positive i å slippe å dra rundt på overfylte kjøpesentre. Når man i perioder har måttet isolere seg hjemme, er det gunstig å kunne ha tilgang til alt man måtte ønske likevel. Det meste ligger bare et par klikk unna og deretter noen dagers venting på levering. Utvalget av nettbutikker har økt betraktelig, og flere og flere butikker tilbyr nå i tillegg til fysiske butikker også en nettbutikk til kundene sine. Statistikk viser at omsetningen i varehandel på nett har økt betraktelig fra 2019 til 2020. For å kunne vite hvilken nettbutikk som vil være best for nettopp ditt behov, kan du lese kundeanmeldelser her hos oss. Du kan også lese vår blogg som gir deg alt du trenger å vite for å finne den perfekte netthandelen for deg.

  Om Nettavisen nettbutikk

  Du har sikkert allerede hørt om Nettavisen, og kanskje lest nyheter derfra. Men har du fått med deg at du også kan shoppe i Nettavisen nettbutikk? Det har de. Nettavisen har en egen kommersiell avdeling som står for utvalget i nettbutikken. Overskuddet fra nettbutikken går til produktleverandørene og til å finansiere journalistikk.

  Produkter du kan finne i Nettavisen nettbutikk

  Nettbutikken har et stort utvalg av bøker og tegneserier hvor du kan finne alt fra bøker om mindfulness til Gjør-det-selv og tegneserier om Pondus.

  I andre kategorier kan du finne skjønnhetsprodukter som selvbruning, du kan finne mobillader eller videospill eller brettspill. Det er produkter tilgjengelige i flere ulike kategorier, og du kan til og med kjøpe munnbind eller julekalendre for barn.

  I en egen kategori for tilbud kan du finne rabatterte varer, nedsatt helt ned i 57 %.

  Betaling, frakt og levering

  Alle prisene er inkludert mva, og betaling foregår gjennom løsningen til Klarna. Du kan betale med både kredittkort og debetkort, eller du kan velge å betale senere.

  Nettavisen nettbutikk har faste fraktkostnader på 49 kr, uansett hvor mye du handler for. Pakken får du levert helt hjem på døra eller i postkassen din, så lenge det er mulig der du bor. Helthjem leverer pakken, og dersom de ikke dekker ditt leveringsområde vil pakken bli utlevert på et sted som har PostNord utlevering.

  Du har 14 dagers angrefrist og dersom det skulle være noe feil med varen din får du returkostnader dekket av Nettavisen nettbutikk.

  Pakker sendes fortløpende fra lageret og noen varer er mulige å forhåndsbestille. De blir sendt ut så fort de er klare.

  Erfaring & Tilbakemelding

  Har du handlet noe på Nettavisen nettbutikk? Da ønsker vi å høre fra deg gjennom at du skriver en kundeanmeldelse her hos oss. Slik kan du hjelpe andre som ønsker å handle på nett, og som vil vite fordeler og ulemper hos de ulike nettbutikkene. På samme måte kan du få hjelp ved å lese andre sine kundeanmeldelser.

  Nettavisen nettbutikk
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Nettavisen nettbutikk

  Din rangering

  FAQ

  Er Nettavisen nettbutikk et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Nettavisen nettbutikk. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Nettavisen nettbutikk?

  Nettavisen nettbutikk opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Nettavisen nettbutikk . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!