NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Nelly

  Mote er superviktig i vårt samfunn, og det er noe som kanskje er en av de viktigste og mest populære industriene vi har i dag. Man ser stadig vekk at nye butikker blir etablert og vokser seg større og større. Alle forsøker jo å etablere sitt eget særpreg som gjør at kunder blir tiltrukket av de, og det er ikke så rart da det er vanskelig å stå ut i mengden. Hvorvidt Nelly klarer det eller ei kan diskuteres, men det må være en grunn til at de har slik kontinuerlig suksess som de har hatt. Noe av det handler nok om at de har fokus på kvinner mellom 18 og 35 år, så de har funnet seg et marked som alltid kommer til å være interessert i klær og hvordan moten utvikler seg. Så la oss se litt nærmere på de!

  Mer informasjon om Nelly

  Nelly ble lansert for første gang i Sverige i 2003, og til Norge kom den i 2008, som var neste stoppested. Så da er det kanskje ikke så rart at vi er et viktig marked med tanke på at vi har vært med helt siden selskapet bestemte seg for å ekspandere. Det du får hos Nelly er trendy, glam, inkluderende og ungdommelig, og det er naturligvis ikke dermed sagt at om du er 36 år så finner du ikke klær for deg hos Nelly. Og om det å være miljøbevisst er viktig for deg angående der du handler så er også der Nelly et godt valg, hvor de driver bærekraftig, og er bevisste på sitt ansvar. Det er mye bra hos Nelly, så det er tydelig hvorfor de har hatt suksess, sett bort i fra deres produkter så klart!

  Sortiment og utvalg hos Nelly

  Det er altså klær for kvinner du finner, men også skjønnhetsprodukter, så det er et godt utvalg og en butikk som virker optimal for manges behov. Om det er klær du er ute etter så er det jo det Nelly spesialiserer i og de har alle typer av plagg, i alle modeller og varianter tenkelig. De har også klær som er generøse i stilen, så det er ikke noe du nødvendigvis behøver å bekymre deg for. Det er alltid litt dumt når en butikk har en maksstørrelse på L, men det er langt i fra tilfellet her. I tillegg så er det et bredt utvalg av ulike merker, inkludert NLY by Nelly, som er Nelly sitt eget merke. Så om du har behov for litt shopping så er Nelly et godt alternativ.

  Fortell om dine erfaringer

  Det er som sagt mye positivt å si om Nelly, men vi ønsker alltid å høre fra kundene til butikkene vi snakker om direkte. Det er den beste måten å få informasjonen man er ute etter, så vi vil som alltid oppfordre dere til å skrive inn til oss og fortelle om deres erfaringer, både positive og negative. Hjelp andre med dine egne opplevelser, og kanskje også Nelly leser hva dere skriver!


  Julefeiringen kan du pynte deg til med Nelly

  Nelly
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om Nelly

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Nelly et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Nelly. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Nelly?

  Nelly opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie, Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Nelly nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!