Nasty Gal

Alle kundeanmeldelser

Nasty Gal

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Nasty Gal

Sliter du med å finne en klesbutikk som har ferske trender, bra utvalg, og passer til din kroppsform? Da har du kanskje surfet nettet i mange timer, og bestilt klær fra en rekke klesbutikker. Sannsyligvis har du også kjøpt klær som raskt blir ødelagte, krymper i vask eller rett og slett ikke passer bra på deg. Det er det millionvis av andre som også har gjort. Det kan være vanskelig å finne en klesbutikk som har disse tingene. Nasty Gal er ett av mange nettbaserte moteforhandlere som selger stilige klær til rimelige priser. Interessert i å finne ut mer? Da kan du lese videre under. 

Om Nasty Gal
Nasty Gal er et selskap som er spesialisert på mote til unge kvinner og har kunder i over 60 land. Selskapet var opprettet av Sophia Amoruso i 2006 og var nevnt som raskest voksende klesleverandør i 2012. Nasty Gal har hovedkvarter i Los Angeles, California i USA. Selskapet er eid av Boohoo.com og Nasty Gal Limited. 

Produkter og Tjenester hos Nasty Gal
Nasty Gal har stilige klesplagg som er fersk rett fra catwalken. De har stort utvalg av klær til rimelige priser. De har et bra utvalg til enhver stil, også har de et bra utvalg til petite og pluss størrelser. De har alt av klær til alle anledninger som fest, jobb, slappe av, trening, kjoler, topper, sko, støvler og støvletter, vinterklær, til jul, i tillegg til tilbehør. Klærne er relativt rimelig priset. De er ikke veldig dyre, og med salg får man ofte veldig gunstige kjøp. De har et stort utvalg av stiler som passer til enhver ung kvinne og fine farger. Frakt i Storbritannia er gratis med bestillinger over verdi av 25GBP med kode. Vanlig levering i Storbritannia og Nord Irland koster 3.99GBP og tar vanligvis opp til 5 virkedager. Presis levering i Sorbritannia og Nord Irland koster 5.99GBP. Internasjonal levering finner man på de fleste land med leveringstid og kostnader som varierer og kommer an på hvilke land man bestiller fra. Nasty Gal tilbyr gratis retur innen 28 dager og har en enkel måte å gjøre dette på deres nettside. De har et relativt stort utvalg av betalingsmetoder som debetkort og kredittkort fra Visa, Mastercard, American Express, inkludert PayPal, ApplePay, Klarna, Clearpay, LayBuy og Zip. Nasty Gal har en veldig fin og brukervennlig nettside som er enkel å bruke. 

Komplimenter, Klager og Tips til Nasty Gal
Finnes det noen i hele verden som føler at de har nok klær? På en måte er garderoben full, men samtidig kjennes det som at man ikke har noe å gå med? Heldigvis finnes det tusenvis av klesforhandlere og klesprodusenter i dag å velge mellom. Men hvilken er egentlig best? Kanskje du allerede har erfaring med Nasty Gal? Da er en tilbakemelding fra deg virkelig gull verdt! Hvordan var kvaliteten på klærne? Hva med kundeservicen? Hadde du en bra opplevelse? Fortell oss om en god, eller dårlig, opplevelse med selskapet. Skriv en liten kundeanmeldelse her hos oss. Vi gleder oss til å høre fra deg.