NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Morphe

  Sminke

  har aldri vært så populært som det er nå. I dag har bruken av sminke gått opp i rekordfart! Sosiale medier har gjort det mulig for folk å dele sine opplevelser, minnesrike turer, og personlige bilder som før i tiden var noe man kun viste til sine nærmeste familiemedlemmer og venner. I dag blir bilder og video delt med nesten alle man kjenner, og da har det blitt enda viktigere å se noenlunde oppegående ut. Der har sminke blitt enhverdagshelt for mange. Men hvordan vet man egentlig hva slags sminke man bør kjøpe? Skal man satse på veldig god kvalitet er det ikke mangel på dyre varemerker, men det er ikke like lett å finne en god balansemellomkvalitet og pris. Morphe er et nyere merke som har tatt sosiale medier med storm. Her kan du finne mer informasjon om selskapet og lese andres tilbakemeldinger.

  Om Morphe

  Morphe var grunnlagt av Chris og Linda Tawil, i Los Angeles, California, i 2008. Selskapet er eid av FormaBrands LLC som er et Amerikans kosmetikk- og skjønnhets-selskap. Morphe selger sminkeprodukter for hele ansiktet og tilbyr eyeshadow, foundation, og leppestift inkludert mye mer. Morphe er best kjent fra YouTube der mange influencere sammarbeidet med Morphe på forskjellige tidspunkt. Ett av de mest kjente sammarbeiderne var for deres Morphe sminkebørster som var reklamert av store YouTubere som Jeffree Star, Jaclyn Hill, James Charles og MannyMua.

  Produkter og Tjenester hos Morphe

  Morphe produserer og selger alt av sminkeprodukter, inkludert sminketilbehør, hudpleie, hårpleie, og kroppssåpe. Selskapet sitt bestselgende produkt er Morphe Continuous Setting Mist, etterfulgt av sminkebørste sett og en rekke forskjellige øyenskygge-paletter, med de mest populære palettene som var produsert i sammarbeid med Jaclyn Hill.

  Morphe tilbyr sine kunder garantert tilfredshet med sine bestillinger, og tilbyr gratis frakt ved bestillinger over 35 EURO. Ved bestillinger under 35 EURO koster frakt 8 EURO til de fleste land (f.eks., Danmark), mens det koster 11 EURO for frakt til Guernsey og Jersey, for andre Europeiske land (f.eks., Norge) koster det 15 EURO og 25 EURO til andre land (f.eks., Algeria). Kunde kan returnere produkter innen 30 dager, men for øyeblikket har de en forlenget returperiode på 60 dager. Akspterte betalingsmetoder inkluderer Visa, MasterCard, AmericanExpress, PayPal og Klarna. Betalingsinformasjon er tilgjengelig ved kjøp av varer i handlekurven. Selskapet har epost og telefonnummer der kunder kan ta kontakt for å finne ut mer.

  Komplimenter, Klager og Tips til Morphe

  Sminkeentusiaster og makeup artister blir kjent med mange forskjellige sminkemerker utover sin karriere, men for folk som ikke er direkte involvert og som ikke forandrer sminkemerke veldig ofte er det ikke like lett å vite om et selskap tilbyr varer av god kvalitet, eller finne sminkemerker som har god kvalitet for en rimelig pris. Har du erfaring med Morphe sminke eller sminkebørster? Kjenner du andre som liker eller misliker Morphe sine sminkepprodukter? Å lese andres kundeanmeldelser kan gjøre en stor forskjell for folk som ikke kjenner til Morphe, og kan hjelpe dem å finne ut om dette er et selskap som er pålitelig og troverdig. Skriv en kort tilbakemelding her og hjelp andre å finne den beste sminken for dem.

  Morphe
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Morphe

  Din rangering

  FAQ

  Er Morphe et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Morphe. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Morphe?

  Morphe opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Morphe . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!