Lime Crime

Alle kundeanmeldelser

Lime Crime

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo InkClub
InkClub
1 Anmeldelser

Blekk har vært viktig for mennesket i flere hundre, om ikke tusen, år. Vi har brukt det til å skrive våre beskjeder, og om ...

Logo Stayhard
Stayhard
1 Anmeldelser

Klesindustrien har bortimot blitt den nye gullindustrien for mange forretningsmenn, og det er ikke så rart at det dukker opp nye klesbutikker...

Logo Coolstuff
Coolstuff
1 Anmeldelser

Om du vil ha ting til hjemmet som du ikke finner andre steder så er Coolstuff butikken for deg. Den heter jo til og med Coolstuff, ...

Logo Lindex
Lindex
1 Anmeldelser

De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter ...

Lime Crime

Hva er du villig til å betale når det kommer til skjønnhet? Og da mener vi ikke rent økonomisk, men heller moralsk sett. Fordi det er ingen tvil om at ingrediensene i skjønnhetsprodukter har tidligere vært fylt av ganske mye ulikt, og ikke alltid like tiltalende akkurat. Vi må ta vare på dyrene våre, og passe på at klimaet er så godt og sunt som mulig, for å ikke snakke om friskt. Så da kan det være fordelaktig å ta en titt på visse skjønnhetsprodukter som er veganske og Cruelty Free. Noe som blant annet Lime Crime selger. Det er et litt rart navn, men når du går inn på siden deres forstår du raskt hva det hele dreier seg om. Les vår kundeanmeldelse om denne butikken, så kan du kanskje bestille noen produkter derfra?

Hva du bør vite om Lime Crime
Selv om dette rundt klimaet og det å være vegansk er noe som virkelig har fått mye oppmerksomhet de siste årene, så har Lime Crime eksistert siden 2008. Da sier det seg selv at dette er en butikk som har mye erfaring i bransjen, vet hva du som kunde er ute etter og har tatt til seg tilbakemelding fra sine kunder. Det er viktig, og gjør det til en god opplevelse å handle der. Foruten det å ha gode produkter å selge, og gode priser, så vil man gjerne også bli behandlet godt. Det er noe du får i denne butikken, i tillegg til at du kan handle der med god samvittighet. Det er ikke noe man kan si for alle merker og butikker man kjøper hos, så det er faktisk litt befriende det også.

Gratis frakt er ikke en permanent faktor, men når du først har bestemt deg for å handle der, så er ikke det så viktig uansett.

Hva du kan kjøpe
Det er altså i aller høyeste grad skjønnhetsprodukter det er snakk om her, og det er et godt utvalg av sminkeprodukter, hårprodukter og produkter for huden. Det er en god variasjon, og det som er interessant er at Lime Crime har laget produktene selv. Det er ikke sånn at de selger andre merker, noe som gjør at du kan ha full tillit til at det du kjøper der faktisk er vegansk og at du kan stole på ingrediensene. Ellers kan det være lett å mistro i en slik situasjon, men med tanke på det gode ryktet denne bedriften har så er det ikke så mye å tvile på, tross alt.

Det er en butikk som er populær, og som sannsynligvis kommer til å fortsette å vokse. Spesielt med tanke på at det er mer og mer oppmerksomhet på produkter som er veganske og cruelty free. Og vi oppfordrer de av dere som har handlet der til å skrive til oss via kontaktskjemaet nedenfor og fortelle om deres opplevelser. Da vet våre lesere lit mer om selskapet og om det er et sted de bør kjøpe sine skjønnhetsprodukter fra!