NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Milrab

  Folk har forskjellige interesser, og det er nesten like greit. Hadde alle vært interessert i PC-er og teknologi ville samfunnet gått fremover på visse måter, men om ingen likte å gjøre mer praktiske ting ville ikke akkurat det vært optimalt. Og for de som liker å være ute i naturen, tøye grensene og gi seg selv en utfordring kan en butikk som Milrab være midt i blinken. Ikke hørt om den før? Da bør du lese vår kundeanmeldelse for å få all informasjon du behøver og du kommer sannsynligvis til å bli fristet til å kjøpe noe. Det er i hvert fall ikke mangel på produkter i sortimentet deres som vil være et problem! Har du litt erfaring på området så vet du nok om Milrab allerede!

  Hva du bør vite om Milrab

  Vi liker alltid å poengtere ut når butikker er norske, og det er tilfellet også med Milrab, en butikk som ble etablert i Kristiansand i 2005. Det betyr at de har eksistert i nesten to tiår nå, og har dermed gjort en ganske god jobb med butikken deres. Man klarer ikke å overleve så lenge om man gjør en dårlig jobb, og de begynte faktisk med å levere taktisk utstyr til militære spesialenheter i Norge. Det er ikke hver dag man kan lese en slik setning, men det er altså i det området Milrab har jobbet med. Det bør være av interesse for mange som liker å kjøpe slik ting, ikke minst fordi det betyr at produktene de har bør være av veldig høy kvalitet. De vet hva kundene deres vil ha, det kan man si ganske sikkert! De har til og med en avtale med Politiet om å levere visse produkter til dem, og om du vil kjøpe hos Milrab så er det fri frakt over 800 kroner! Med prisløfte og gratis retur blir det mange gode grunner til å handle der.

  Norske forbrukere foretrekker norske nettbutikker

  Hva du kan kjøpe hos Milrab

  Vi får ta en titt på produktkategoriene de selger i, og det er Kit, Klær og Sko, Briller og Klokker, Bagger og Sekker, og til slutt noe som kalles profilering. Det betyr at du kan bestille produkter og utstyr med ditt eget design, og det er til din bedrift eller noe lignende. Og det er klart, inn under disse kategoriene så er det veldig mye annet å lete gjennom og finne ut om du vil kjøpe noe. Det er ikke til å komme utenom, det er et veldig godt og bredt utvalg i det du kan finne, alt fra teknisk utstyr til klær og produkter som du vil trenge. De har nok sett gjennom en tilbakemelding eller to, og vet hva kundene er ute etter.

  Det er klart at Milrab er en populær og god butikk for de som trenger slike produkter. Og vi vil gjerne lese hva deres kunder har å si, og om dere er fornøyde med produktene, og kjøpet i seg selv. Fyll kontaktskjemaet og skriv til oss!


  Eksempel på hva du kan kjøpe hos Milrab

  Milrab
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (2)

  5.8
  50% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  7
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  7
  Levering
  rating
  7

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Elendig Kundeservice

  Dessverre ingen anbefaling fra min side når det gjelder kundeservice. Heldigvis finnes det mange dyktige grossister der ute som selger sportsutstyr til rimelige priser som tar kundeservice på alovor. De fleste tilbyr prisgaranti så da er kundeservice og reklamasjoner de utløste faktorene. Her scorer Milrab dessverre svært dårlig.

  Dør: Marius16-06-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  5
  rating

  Elendig kundeservice

  Har i dag opplevde noe av det som muligens er Norges dårligste kundeservice. Dama har kjøpt seg en Garmin vivoactiv 4 for 2 måneder siden den holder ikke på batteriet var kun 2 dager. Men i følge han på milrab skulle den være slik. Gidder ikke og høre på oss som kunde. Er mest mulig opptatt av og gjenta seg selv men sine såkalte regler. Henviste også til 365 dagers åpent kjøp noe som ikke var aktuelt da varen var brukt. Der oppfyller den kriteriene uten bruksmerker og original emballasje er i intakt. Så at de reklamerer med 365 dagers åpent kjøp er bare tull. Har også total mangel på produkt kunnskap da jeg nå har snakket med Garmin om denne saken og de sier at levetiden på batteriet skal vare minst 6 dager i smart funksjon og ikke i 6 timer som milrab påstår. Det står 6 timer men det er ved bruk av gps og musik sammenhengende 6 timer. Så mitt råd til alle er styr unna og ikke handel hos milrab for kundeservicen er lik null og så burde de fått inn noen som vil høre på hva kunden har og si. Heldigvis får jeg nå god hjelp hos Garmin. Takk for god kundeservice Garmin

  Dør: Jan Erik Ekerhovd 30-03-2021
  Å bestille
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Ja
  6.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Milrab

  Din rangering

  FAQ

  Er Milrab et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Milrab. I gjennomsnitt har de fått en rating på 5.8/10, hvorav 50% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Milrab?

  Milrab opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Milrab . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!