NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Climbing247.no

  Er du en naturelsker som utnytter hver eneste mulighet som byr seg, til å komme deg ut i naturen og nyte livet? Er du en eventyrlysten tilhenger av ekstreme opplevelser som elsker å være ute i skog og mark? Da trenger du sikkert passende utstyr som sørger for din sikkerhet og ikke minst for din egen bekvemmelighet. På Climbing247.no kan du kjøpe alt mulig utstyr som du kunne trenge ute på fjellet. Men hvordan vet man om de er pålitelige? Ofte innser man at en vare ikke er av høy kvalitet, mens man bruker den. Men når det kommer til klatringsutstyr, passer det veldig dårlig å få denne kunnskapen mens man bruker varene. En mulig måte å unngå dette på, er ved å lese andre kunders reviews om Climbing247.no. Les deg gjennom andre kunders anmeldelser og bestem for deg selv om du vil lite på butikken og produktene eller ikke.

  Hva er Climbing247.no?

  Climbing247.no er en nettbutikk som ble lansert i 2003. De sender ut over hele verden, men hovedsakelig til de nordiske landene og Norge. Det er en familieeid bedrift som har spesialisert seg på klatrings- og friluftsutstyr. De samarbeider med verdenskjente merker som Deuter, The North Face, Marmot, Mammut, DMM, Black Diamond og flere andre. Climbing247.no har 90-dagers Fornøyd kunde garanti. Det innebærer at du kan returnere varer som du allerede har brukt ute hvis det viser seg at du ikke liker dem eller ikke er fornøyd med kvaliteten. Det gjør du betingelse av at varen er i god skikk og ikke brukt for mye. Og hvis du bruker denne garantien, kan du ikke kreve tilbakebetaling, men du kan bytte mot en annen vare som du synes at den skulle passe bedre.

  Slik får du en god betalingsløsning i nettbutikken

  Produkter og servicer i Climbing247.no

  Climbing247.no har spesialisert seg på klatrings- og friluftsutstyr. De tilbyr alt fra klær til sko, utstyr, tilbehør til camping og til isklatring. På sida deres kan du finne til og med undertøy, badetøy, luer og sjerf, samt telt, soveposer, ryggsekker, solbriller, lommelykter og mye annet. Varene er delt opp i kategorier som gjør at du lett kan orientere deg på sida deres.

  Du legger bestillingen direkte på hjemmesida deres. Minimum ordreverdi er 500 NOK. Du kan velge balnt flere betalingsmuligheter - betaling med kort, faktura (en avgift på 29 NOK følger med), direkte bankbetaling med Trustly, Qliro delbetaling eller Qliro faktura. Når du har lagt inn bestillinga, sendes varene vanligvis innen 2 til 3 hverdager. Du kan også velge ekspress levering og da blir bestillinga sent ut innen 1 virkedag. Koster bestillingen mer enn 1000 NOK, får du gratis leveranse. Eller er portokostnaden på 99 NOK. Når du har mottatt bestillinga, har du 90 dagers angrerett. Betingelsen er varen må være ubrukt eller bare brukt hjemme.

  Klager, hyllester og tips

  Hvis du har handlet hos Climbing247.no, kan du gjerne dele din erfaring med andre ved å skrive en anmeldelse. Du kan fortelle om kvalitet på produktene, om leveranstida, pris-kvalitet forholdet. Er det verdt å handle hos dem? Er du fornøyd med varene? Har du utnyttet fornøyd kunde garantien, da kan du gjerne dele din erfaring av den. Du kan dele både positive og negative erfaringer. Så hjelper du andre potensielle kunder til å treffe det rette valget.

  Climbing247.no
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Climbing247.no

  Din rangering

  FAQ

  Er Climbing247.no et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Climbing247.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Climbing247.no?

  Climbing247.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Sport og Utendørs.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Climbing247.no . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!