NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Mille Moi

  Vil du ha det litt finere hjemme? Det er ikke så vanskelig, da det finnes tusenvis av butikker på nettet som kan hjelpe deg med det. Problemet, om det finnes et, er å finne en butikk som selger den stilen du er ute etter, som passer din smak og livsstil. Eller, det finnes også mange av dem sannsynligvis, men så handler det også om pris. IKEA er en god butikk, men om man vil ha et særpreg hjemme så er kanskje ikke det den ideelle butikken? Da kan det jo hende at en butikk som Mille Moi er det, og bare ved navnet så forstår man raskt at dette er en butikk som man bør ta en titt på. Noe vi skal gjøre her, og om du finner det interessant så anbefaler vi deg å lese videre!

  Informasjon om Mille Moi

  For de av dere som legger vekt på slike ting, så kan vi meddele at Mille Moi er en norsk nettbutikk, som har sin base i Fredrikstad. Og noe som er enda viktigere enn det er at Mille Moi lager sine egne produkter, noe som igjen knytter seg til særpreget vi pratet om ovenfor. Det betyr at produktene du kan kjøpe her, ikke finnes noe annet sted, noe som er en stor bonus når man skal kjøpe ting, spesielt produkter som venner og familie kommer til å se. Det kan jo hende at de blir litt misunnelige når de ser det fine interiøret du har, og de små detaljene som kompletterer alt sammen. De har en egen fysisk butikk du kan besøke, men den ligger som sagt i Fredrikstad, så for mange av oss så er det vel nettbutikken vi kommer til å bruke. Det er dog helt klart en sjarm med en slik butikk, og om du er ute etter noe spesielt, og noe som ikke mange andre har, så kan Mille Moi være et av de beste alternativene.

  Mille moi

  Hva du kan kjøpe hos Mille Moi

  Som sagt så er altså alt som selges i butikken egenprodusert og designet, og det er noen svært fine produkter som de selger også. Kategoriene de selger i er puter, interiør, serviser, servietter, tekstiler og til og med kjoler. De selger noen nydelige kjoler, som du kommer til å få lyst på når du ser dem. Det er dog greit å vite at da produktene er egenprodusert så er det også noe som reflekteres i prisen. For mange er det verdt da, da man kjøper noe som virkelig er spesielt og unikt i et marked som ellers tenderer å prioritere masseproduksjon. Det betyr også at utvalget av produkter i visse kategorier ikke er det største, men det er vel egentlig noe man forventer. Det er rett og slett veldig mye fint man kan kjøpe hos Mille Moi, og det ville nesten vært synd om man ikke tar muligheten når den byr seg.

  Om du har kjøpt fra Mille Moi så skriv gjerne til oss og fortell om hva du synes, og om du er fornøyd.


  Hvordan innrede hjemme

  Mille Moi
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Mille Moi

  Din rangering

  FAQ

  Er Mille Moi et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Mille Moi. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Mille Moi?

  Mille Moi opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Mille Moi . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!