Mediumtall

Alle kundeanmeldelser

Mediumtall

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Mediumtall

Klær er noe alle må ha på seg. Det er lenge siden tiden hvor alle kunne gå rundt nakne uten en bekymring i verden! Og utviklingen av klær og motebransjen som sådan har jo bare vokst og vokst, spesielt de siste årene, hvor internett har gjort det til en større industri enn tidligere. Nå kan du kjøpe alt på nettet, og det er vel kanskje visse butikker du bruker mer enn andre? Men har du hørt om Mediumtall tidligere da? Om ikke så anbefaler vi deg at du leser videre, da dette er en norsk klesbutikk som kan og bør være av interesse for deg! Kanskje får du en ny favoritt å handle på? Uansett så kan du lese artikkelen og lese eventuell tilbakemelding fra kundeanmeldelse. Det høres vel bra ut?

Hva du bør vite om Mediumtall
Dette er altså en butikk som er norsk, og som har sitt hovedkontor i Skien. Det er ikke det viktigste så klart, da de selger via nettet. En ting som er greit å vite er nok det at dette er en butikk laget for menn som er høye. Over gjennomsnittet kan man si. Eller bare for menn som liker klær som er litt lengre, både bukser og t-skjorter. Det er et problem for mange menn at klærne kan bli litt for korte, men det er ikke noe du kommer til å få erfaring med hos Mediumtall. Og det er en stor del av forklaring til suksessen til denne butikken, som har vært aktiv i bare noen få år.

Så er det også fint at du får gratis frakt om du bestiller for over 1000 kroner, hvor du også har åpent kjøp i 100 dager. Da kommer du i det minste til å være sikker på at klærna er for deg. Så la oss se nærmere på hva du kan kjøpe.

Kategoriene de selger i
Mye av fokuset hos Mediumtall har vært hos t-skjorter, for det er liksom der hele historien startet. Og det skal vel også påpekes at det er klær i høy kvalitet som selges der, hvor også prisene reflekterer det. En t-skjorte kan koste opp mot 1000 kroner altså, men du får mye for pengene, og om du er en høy mann kan det faktisk være gull verdt. Det er vanskelig å se bra ut med en t-skjorte som er for kort for deg. Men trenger du andre ting, som bukser, gensere, jakker, skjorter osv, så kan du finne også det hos Mediumtall. De har faktisk et ganske godt utvalg av produkter så du kan på en måte fylle garderoben din med deres produkter, noe vi liker. Og det er også tydelig at kundene deres også er fornøyde, for det er en butikk som definitivt har funnet seg en fin nisje i klesmarkedet. Og det er veldig smart det de driver med!

om du har noe du vil dele angående MediumTall så skriv gjerne til oss og fortell mer om det! Vi venter!


Mediumtall er en klesbutikk for høye menn