Maniere De Voir

Alle kundeanmeldelser

Maniere De Voir

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Maniere De Voir

Er du på utkikk etter en ny nettbutikk for klær og moteartikler? Det finnes et enormt utvalg av slike virksomheter på nett, og det kan ofte være svært vanskelig å finne de beste alternativene. Derfor deler vi her på NorskeAnmeldelser informasjon og anmeldelser fra kunder som allerede har handlet fra et selskap for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å finne ut om dette kan være en butikk for deg. Se hva andre sier om for eksempel motebutikken Maniere De Voir og finn ut om dette er et trygt og pålitelig selskap.

Om Maniere De Voir
Maniere De Voir er et engelsk selskap som ble opprettet i 2013 av Reece Wabara. Reece Wabara er i tillegg til forretningsmann også en berømt fotballspiller som spilte for det engelske Manchester City laget fra 2007-2014. Reece Wabara la opp sin fotballkarriere i 2017 for å fokusere på klesmerket Maniere De Voir. I følge selskapet selv er deres visjon å kunne skape tidløse, bærekraftig plagg av høy kvalitet som kan brukes igjen og igjen. Målet deres er at et plagg du kjøper skal vare i lang tid og aldri gå av moten.

Produkter og tjenester av Maniere De Voir
Maniere De Voir er en klesbutikk på nett som selger en rekke ulike plagg for både kvinner og menn. Sortimentet består av klesplagg som jakker, jeans, topper, bukser, hettegensere mm. I tillegg finner du også et utvalg av tilbehør som vesker, solbriller, smykker og hatter. Når du handler fra denne butikken vil varene bli sendt fra England til Norge. De tilbyr gratis frakt på ordrer over £125, og for bestillinger under dette beløpet vil det komme et frakttillegg på £9.99. Leveringstiden ligger på 4-6 virkedager for sendinger til andre land i Europa. Vær oppmerksom på at de kan komme ekstra tillegg for merverdiavgift og toll da varene importeres til Norge fra et annet land. Du har 14 dager bytterett på alle varer du handler fra Maniere De Voir, noe som vil si at du i denne perioden står fritt til å returnere produktet så lenge varen fremstår som ny, ubrukt og i originalemballasjen. Dersom du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter i sortimentet, tilbud eller kampanjer, kan du melde deg på nettbutikkens nyhetsbrev som vil medføre at du vil motta jevnlige e-poster om dette. Du kan også følge selskapet på sosiale mediekanaler som Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest og YouTube. Det kan også være lurt å se etter en rabattkode før du fullfører bestilligen.

Komplimenter, klager og tips om Maniere De Voir
Har du handlet klær eller andre varer fra Maniere De Voir? Da vil vi gjerne høre fra deg! Vi setter stor pris på om du legger igjen en kundeanmeldelse med din tilbakemelding der du forteller litt om din opplevelse med selskapet. Hvordan var din erfaring med kundeservicen? Hvor lang var leveringstiden? Stod produktet til forventningene? Dette og annet kan være svært verdifull informasjon for andre som vurderer å handle fra Maniere De Voir, men som ønsker å forsikre seg om at dette er en trygg butikk på forhånd.