Macy's

Alle kundeanmeldelser

Macy's

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes
Cellbes
1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen
Sporten Beitostølen
1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg
Stormberg
1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving
Fitliving
1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Macy's

Når du tenker på shopping så er det sannsynlig at du tenker på de travle gatene på Manhattan i New York, eller kanskje fasjonable Rodeo Drive i Los Angeles. Det er jo naturlig, spesielt med tanke på at shopping er et engelsk ord, og massehandel har i stor grad fikk sin popularitet i USA. Det har ført til at vi har en masse butikker og inspirasjoner fra statene, som vi ellers kanskje ikke ville hatt. Et av de mest kjente navnene innen shopping er Macy's, et navn du med sikkerhet har hørt og sett på film og tv. Du kan kjøpe både luksusvarer og andre varer. Det er en populær og svært kjent amerikansk forretning, men selv om du bor i Norge så betyr ikke det at du ikke har tilgang. Nettet er en flott oppfinnelse sånn sett. Høres det interesasnt ut? Les gjerne videre for mer informasjon.

Det du bør vite om Macy's
For å vite akkurat hva du har å gjøre med here så er det greit å vite at Macy's ble grunnlagt helt tilbake i 1858 av en herre med Macy som etternavn. I dag er det et av verdens største varehuskjeder, og noe av grunnen til det er at folk kjenner butiken. Noe annet har også å gjøre med kvaliteten på det du får, og selve utvalget. Noe som dog er greit å vite er at siden de har lager i USA så kan det ta litt tid før du får varen, og ikke minst at frakten også kommer til å koste litt. Men om du er vant med handel fra utlandet så er dette noe du allerede vet. Men som mange butikker har, så har også Macy's en grense, og om du kjøper produkter med kostnad over den grensen så er frakten gratis. Det høres vel ganske greit ut, og du har samtidig full returrett, selv om det er i USA.

Utvalget hos Macy's
Med tanke på alt dette er det ikke overraskende å se hvor mye ulikt det finnes hos Macy's og i hvor mange ulike kategorier de selger i. Det finnes produkter for både menn og kvinner, som klær, skjønnhetsprodukter og smykker og juveler. Du kan også kjøpe produkter til hjemmet, som innebærer møbler, kjøkken og bad. Utvalget er altså enormt, og med tanke på at de hadde en omsetning for 24 milliarder dollar i 2018 så er ikke det så overraskende. Når det kommer til prisene avhenger det selvsagt på hva du kjøper. Fordi det finnes en mengde ulike merkevarer hos Macy's, så om du er ute etter luksus finnes det, men om du vil ha noe til hverdagen kan du også kjøpe det. Valget er ditt, og når du besøker Macy's så kommer du sannsynligvis til å få lyst til å kjøpe noe der.

Erfaringer med Macy's
Om du har kjøpt der tidligere, eller kjenner noen som har gjort det så vil vi gjerne vite mer om det. Så skriv til oss og fortell oss om din opplevelse med Macy's.


Vårmote hos Macy's