NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lindex

  De aller fleste av oss i Norge har hørt om Lindex. Det er en kjent butikk som har vært i de aller fleste kjøpesenter og byer rundt om i landet. Det gir en slags betryggende følelse når man skal kjøpe noe hos de, da de også har et godt og bredt utvalg av klær og andre produkter. Sannsynligvis har du eid et plagg som er kjøpt hos Lindex, enten av deg selv eller fått det i gave. Så la oss se litt nærmere på Lindex så vi kan bli litt mer kjent med det.

  Om Lindex

  Lindex ble grunnlagt i 1954 i Allingsås som ligger i Sverige. Det har hovedkontor i Gøteborg, og ble i 2007 kjøpt av et finsk selskap med navn Stockman. Lindex er større enn du sannsyligvis tror, da det har butikker i Moskva og i Midtøsten, noe som man kanskje ikke hadde regnet med. Det er da en ganske gammel butikk, alt tatt i betraktning og her i Norge finner du den bortimot "overalt". De har 460 butikker over hele verden, og mange av de er i Saudi-Arabia! Den store tiltrekningen hos Lindex er at de selger fin og enkel mote til en pris de aller, aller fleste av oss har råd til, noe som blir en veldig god forretningsmodell, som de har bevist.

  Hva du kan kjøpe hos Lindex

  Det viktigste hos Lindex er at klærne du kjøper er av høy kvalitet, og stort sett så er det det man finner. Det er også bra med en butikk hvor du kan kjøpe alt du trenger til familien. Så her er det produkter for kvinner, barn og babyer. Det gjør det til en butikk som på mange måter oppfyller mange av kravene man kan ha til en butikk, i tillegg til at de selger visse skjønnhetsprodukter også. Og når vi snakker om klær så mener vi virkelig alle typer av klær også, noe som innebærer undertøy, uteklær, klær til innendørs og babyklær. Det gjør det jo veldig praktisk å ha alt du trenger på et sted, selv om mannen må finne seg en annen butikk. Noe som også er bra med Lindex er at de har klær til alle typer av kvinner og ulike størrelser. Så det er ingen som kommer til å føle seg utenfor når de shopper hos Lindex, noe som er viktig vil vi tørre å si.

  Opplevelser og erfaringer med Lindex

  Selv om dette er en kjent og kjær butikk for mange så er det samtidig ikke slik at den er ufeilbarlig, og vi vil høre fra alle som har kjøpt hos Lindex. Var klærne til babyen din av bra nok kvalitet og passet klærne like godt som du trodde de skulle gjøre? Er prisen rimelig i forhold til det du har fått og hvis ikke, hva er det du ønsker å påpeke?

  Det er mye som kan gå "galt" med shopping, og vi ønsker å høre om erfaringene fra alle som har brukt Lindex. Skriv til oss fordi vi venter!


  BH-er fra Lindex

  Lindex
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeopplevelser, tilbakemeldinger og klager rett her! Bli kjent med den beste butikken å bestille (online) hos. Nå bestemmer alle, sammen, hvilke butikker er verdt det og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Lindex

  Din anmeldelse