NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lenovo

  Lenovo

  er en av de mest kjente merkene i verden, og det med god grunn. De har alltid laget produkter av høy kvalitet og i disse dager er spesielt deres bærbare PC-er svært populære, men generelt så er dette et selskap som har høy tillit blant forbrukerne, noe som er utrolig viktig. Spesielt i markedet de opererer i, hvor det er så stor konkurranse, blant annet i konkurranse med selskap som Samsung, Apple og Microsoft. Alle disse tre har en omsetning som ligner et statsbudsjett, så det er imponerende det Lenovo gjør. Så er det samtidig slik at om du lager et godt produkt, som en PC eller bærbar, eller en telefon, så er det store sjanser for at man kommer til å bli rik, på grunn av hvordan markedet ser ut, og alle vil ha en telefon eller PC. Men la oss se litt nærmere på Lenovo, så kan man lære litt i det minste.

  Informasjon om Lenovo

  Dette er et selskap med base i Beijing, Kina og har eksistert helt siden 1984. Akkurat rundt den tiden teknologi begynte å ta over, så de fant virkelig det rette tidspunktet på å sette i gang. I begynnelsen forsøkte de seg på import av TV-er, noe som ikke lyktes, og de beveget seg over til PC-markedet, hvor de begynte med kvalitetskontroll av av PC-er. Fra det så startet de å lage sine egne komponenter for PC, hvor det første var et kretskort, som var en stor suksess. Etter det har det bare ballet på seg, til den grad at de i 2019 var den største leverandøren av PC-er i verden, noe som er helt enormt om en tenker over det. Igjen, med tanke på konkurransen i markedet de jobber i, så er det utrolig imponerende og sier veldig mye om kvaliteten på deres produkter.

  Produkter hos Lenovo

  Lenovo selger mye ulikt, og ikke alt er rettet mot privatkunder. Men fokuset ligger der, og spesielt ved bærbare PC-er. Lenovo kjøpte opp mobiltelefonavdelingen fra Motorola. Så alle Motorola telefoner du ser er eid av Lenovo altså. De selger også forretningsløsninger og smarte enheter, i tillegg til VR. Lenovo er uansett mest kjent for PC-ene deres, som er av virkelig høy kvalitet. Det er en grunn til at de blir kåret til testvinnere gang på gang, og de har laptoper helt opp til 25 000 kroner i pris. Husk, man får det man betaler for, og det er like greit å betale en gang for skikkelig kvalitet enn å henge deg opp på pris. Om du vil ha det beste må du være forberedt på å betale prisen, som alltid er verdt det.

  Har du brukt eller kjøpt Lenovo-produkter?

  Om svaret på ovenstående er "ja", så ønsker vi at du skriver til oss via skjemaet og forteller om din opplevelse. Uansett om den er positiv eller negativ, så vil vi vite om den, og spesielt våre lesere vil også det. Så nøl ikke, men fortell, og hjelp andre med deres valg!


  Lenovo Ducati 5, den nyeste bærbare PC-en

  Is There A New Best Laptop 2019?

  Lenovo
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä!

  Skriv din egen anmeldelse om Lenovo

  Din rangering

  FAQ

  Er Lenovo et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Lenovo. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lenovo?

  Lenovo opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Elektronikk, Reklamemateriell, Multimedia og Abonnementer.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Lenovo . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!