NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser LEDLyskilder.no

  I det siste har det blitt stadig mer populært å bruke LED-belysning for å spare miljøet. Det er noe som stadig flere er opptatt av, men samtidig er det vanskelig å la være merke prisforskjellen på LED-belysning og vanlige pærer. LEDLyskilder.no hevder å tilby miljøvennlig belysning til rimelig pris. Kan man stole på dem, eller er dette simpelthen bare god markedsføring? Hvordan vite om man virkelig skåner miljøet ved å handle hos dem? Og har LED-pærer virkelig lengre liv enn de vanlige pærene? Du kan få innsikt i alt dette ved å lese andre kunders reviews på LEDLyskilder.no sin hjemmeside. Slik kan du lett danne deg et bilde av kvaliteten på produktene deres og av pris-kvalitet relasjonen.

  Hva er LEDLyskilder.no?

  LEDlyskilder.no er et selskap som driver med LED-belysning i mer enn 9 år. De selger ikke bare til private kunder, men også til bedrifter og institusjoner. De hevder å være de beste på markedet innenfor sitt eget område og på hjemmesida deres kan du ikke bare handle, men de kan også veilede deg til å velge den beste og mest passende belysningen for hjemmet ditt. Du kan også få veiledning til å velge riktig tilbehør til de nye lampene dine slik at du kan installere og bruke dem med en gang. Og alt dette skal butikken sørge for. Ved siden av det tilbyr LEDlyskilder.no prisgaranti på en rekke av produktene sine. Det innebærer at de kommer til å senke prisen på vedkommende produkt hvis du viser bevis på at samme produkt finnes å kjøpe billigere hos noen annen norsk butikk.

  Ledlyskilder.no - GU10 LED Lyskilder

  Produkter og servicer i LEDLyskilder.no

  LEDLyskilder.no har et stort sortiment av ulike typer belysning, pærer, LED-paneler, LED lysrør, LED lommelykter og mye annet. Varene deres er delt opp i ulike kategorier som gjør det lettere å orientere seg på hjemmesida. Når du har valgt belysningen som du trenger, kan de også hjelpe deg med å finne passende tilbehør.

  Etter at du har lagt inn bestillingen, tar det mellom 2 og 5 hverdager å få leveransen. Kjøper du til mer enn 2500 NOK, er leveransen gratis. Ellers koster den 49 NOK. Varene sendes med Posten Norge og du kan til enhver tid spore leveringen ved å følge lenken sendt til din epostadresse. Hvis det viser seg at lampene ikke passer til interiøret ditt, har du 14-dagers angrerett. Da må du sende dem tilbake i original uåpnet og uskadet pakke. Finnes det noe du lurer på, kan du gjerne ta kontakt med deres kundeservice som er tilgjengelig både på telefon og via epost.

  Klager, hyllester og tips

  Har du bestilt belysning hos LEDLyskilder.no tidligere, da kan du dele din erfaring med andre kunder ved å skrive en anmeldelse på deres hjemmeside. På denne måten hjelper du andre kunder til å få bedre inntrykk av kvaliteten på produktene. Del din handleopplevelse eller tips med andre. Du kan fortelle om leveranstida, opplevelsen med deres kundeservice eller noe annet som du har på hjertet. Du kan både dele positive og negative erfaringer. Skriv en revies og hjelp andre til å ha en bedre handleopplevelse.

  LEDLyskilder.no
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Skriv din egen anmeldelse om LEDLyskilder.no

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er LEDLyskilder.no et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av LEDLyskilder.no. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvor 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr LEDLyskilder.no?

  LEDLyskilder.no opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen LEDLyskilder.no nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!