NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Lampegiganten

  Det å få eller kjøpe riktig belysning for hjemmet kan være utrolig viktig i forhold til hvordan et rom ser ut, og hvor fornøyd du blir med det. Det gjelder egentlig både designet på lampen, men også hvor godt den lyser opp rommet, og hva slags stemning den gir. Lamper kan man kjøpe mange steder, men det gjelder jo å finne en butikk som har en litt særegen stil, eller en butikk som har et gedigent utvalg slik at du finner det du er ute etter uansett. Kanskje Lampegiganten er en slik butikk, og med ordet gigant i seg så blir man jo optimistisk om utvalg og sortiment. Som sagt så vil man ha en kombinasjon av ulike aspekt i en og samme butikk, da det sparer tid, og penger ved frakten. Er Lampegiganten en slik butikk? La oss ta en nærmere titt og se.

  Informasjon om Lampegiganten

  Lampegiganten er en tysk butikk, med navn Lampenwelt. Så er det jo slik at det navnet ikke akkurat er passende for et norsk, eller internasjonalt marked, noe som gir oss Lampegiganten. Og med erfaring som strekker seg helt tilbake til 1999 så kan man si at dette er folk som vet hva de driver med, og som faktisk er en av de største i Europa i sin bransje. Det er jo noe spesielt med en slik butikk, som har eksistert så lenge og som har spredd seg over flere land. Først og fremst så gir det en ekstra tillit, og man stoler på at man blir behandlet bra om man skulle treffe på problemer. Et selskap kan jo ikke eksistere så lenge om de behandler kundene sine på en dårlig måte? Det er i hvert fall det man liker å tro!

  Slik bruker du en Lampegiganten rabattkode fra Dinside

  Hva du kan kjøpe hos Lampegiganten

  Noe som man legger merke til når man ser på deres produkter er at de dekker alle områder som man kan ha behov for. Det innebærer belysning både innendørs og utendørs, og om du vil, så kan du få smartlys. Det betyr at du kan kontrollere hele belysningen i hjemmet i et og samme system. Det koster litt å installere, men når du har det i gang så kommer du ikke til å ville være foruten.

  Når det kommer til belysning innendørs så er utvalget enda større, både når det kommer til lamper, pærer. Du finner ulike stiler og design, slik at alle typer av smaker og typer kan finne noe de liker. Noe som også er bra er at det er enkelt og praktisk å finne frem til de ulike kategoriene, da lampene er delt opp i underkategorier, som f.eks. kjøkken eller barnerom. Det er lett å se hvorfor Lampegiganten har hatt så stor suksess.

  Meninger om Lampegiganten
  Vi vil dog alltid sette pris på å få innspill fra våre lesere som har kjøpt fra Lampegiganten og som har faktiske erfaringer å dele med seg. Så skriv gjerne inn til oss og fortell om hva du syntes og om du ville anbefalt det til andre.


  Stil med Lampegiganten

  Lampegiganten
  Anmeldelser, klager og kundeopplevelser (1)

  2.6
  0% Ville handlet her igjen!
  Bestilling
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prisnivå
  rating
  2
  Levering
  rating
  4

  Alle anmeldelser

  Affiliate informasjon: Dette innlegget inneholder en tilknyttet kobling, som betyr at når du klikker på Vis

  Useriøst firma styr unna

  Fikk to forsendelser med ytterlys som var knuste, venter etter 1,5 måneder ennå på pengene. Har ringt og sendt mail.

  Av: Eva26-06-2020
  Bestilling
  rating
  Service
  rating
  Prisnivå
  rating
  Levering
  rating
  Ville handlet her igjen
  Nei
  2.5
  rating

  Skriv din egen anmeldelse om Lampegiganten

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Lampegiganten et pålitelig selskap?

  Der er for øyeblikket publisert én tilbakemelding av Lampegiganten. I gjennomsnitt har de fått en rating på 2.6/10, hvor 0% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Lampegiganten?

  Lampegiganten opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Hjemmeartikler, Elektronikk.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Jäikö arvosteluista sinulle positiivinen mielikuva? Jos näin, olet valmis asettamaan tilauksen Lampegiganten nettisivuilla huoletta. Jos taas koet olosi yhä epävarmaksi, voit tutustua myös muihin alan palveluntarjoajiin sivujemme kautta!