NorskeAnmeldelser

  Anmeldelser Kouture

  Noen ganger vil man bare se bra ut, og man starter gjerne en lang søken på nettet etter en butikk man ikke har kjøpt fra tidligere. Man vil jo gjerne finne en ny stil eller i det minste klær du liker som har ser litt annerledes ut. Uansett hva årsaken er så er nettshopping veldig stort, og når det kommer til kjøp av moteklær så er vel det noe som aldri kommer til å ta slutt. Da er jo spørsmålet hvor du skal handle, og det er en av grunnene til at våre reviews eksisterer. Kouture.no er en motebutikk for kvinner som kanskje ikke så mange kjenner til, men som mange kommer til å like når de besøker den for første gang. Om du er etter en ny butikk å handle hos bør du vel lese videre? Så la oss ta en nærmere titt!

  Informasjon om Kouture.no

  Kouture ble startet i Oslo i 2011, og er en butikk for den "trendige kvinnen". Problemet med det er kanskje det faktum at de aller fleste kvinner anser seg som trendy, så det handler egentlig om å treffe på riktig stil som mange kvinner liker. En rask titt gjennom sortimentet til Kouture forteller oss at det er godt mulig at de har truffet på det, og det at de har overlevd i snart ti år er også noe annet som gir en tillit. Når du kjøper hos Kouture for du gratis frakt på kjøp over 799 kroner og du har full bytterett, som er gratis. Det betyr at du ikke betaler for returen når du ønsker å bytte varen. Da de også har sitt lager i Norge kan du forvente at de har en relativt rask leveringstid, men om du bor helt i nord tar det sikkert litt lenger tid. Noe du kanskje er vant med!

  Doing My Nails With STRAWS & ALL PURPOSE FLOUR EVERYTHING UNDER $1

  Varene hos Kouture.no

  De selger veldig mange forskjellige merker hos Kouture så enhver person kan forvente å finne noe som passer både deres stil og deres lommebok. De selger klær, sko, tilbehør, sminke og alt det du egentlig forventer at en slik butikk skal selge. Det handlet egentlig bare om å finne det du liker, og med et så stort utvalg er det gode sjanser for at du gjør det. Da de også har gode vilkår for deg som kunde er det relativt liten risiko å kjøpe hos dem, da du enkelt kan returnere varen. Kouture selger også klær for større størrelser, noe ikke alle butikker gjør. Det er kanskje noe man forventer at de skal gjøre, men det er ikke så mye å gjøre med. Til en viss grad er de avhengig av størrelsene tilgjengelig fra merkene de selger så klart. Men i det hele tatt virker Kouture.no som en god butikk å kjøpe fra og sjansen er stor for at du kommer til å finne noe du liker!

  Fortell oss

  Vi har kontaktskjemaet vårt for deg som vil skrive til oss og fortelle litt om dine erfaringer med Kouture.no, så gjør gjerne det!


  Hvordan du kler deg trendy!

  Kouture
  Anmeldelser, klager og kundeerfaringer (0)

  10
  100% Ville handlet her igjen!
  Å bestille
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prisnivå
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle kundeanmeldelser

  Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

  Skriv din egen anmeldelse om Kouture

  Din rangering

  FAQ

  Er Kouture et pålitelig selskap?

  Det er for øyeblikket publisert én tilbakemelding om Kouture. I gjennomsnitt har de fått en rating på 10/10, hvorav 100% av anmelderne har sagt at de ville kjøpt fra selskapet igjen.

  Hvilke tjenester og produkter tilbyr Kouture?

  Kouture opererer for det meste innenfor Nettbutikker-bransjen, mer spesifikt med Mote, Skjønnhet, Kosmetikk og Personlig Pleie.

  Jeg har lest alle tilbakemeldingene, hva nå?

  Ga anmeldelsene deg et positivt inntrykk? Dersom det er tilfelle, kan du trygt bestille på nettsiden til Kouture . Hvis ikke, kan du likevel finne mange andre sivujemme på vår hjemmeside!