Kouture

Alle kundeanmeldelser

Kouture

100% Ville handlet her igjen

Anmeldelser, klager og kundeerfaringer Skriv en anmeldelse

Les uavhengige anmeldelser, kundeerfaringer, tilbakemeldinger og klager her! Bli kjent med de beste nettbutikkene og tjenesteleverandørene gjennom opplevelsene til andre mennesker. Kunder kan heretter bestemme selv hvilke merker som er verdige og hvilke som ikke er det!

Alle kundeanmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser ennå!

    Finn selskaper du har erfaring med, og skriv anmeldelser om dem! Dine anmeldelser bidrar til et mer gjennomsiktig marked og forbedrer påliteligheten til bedrifter.

Andre så også på

Logo Cellbes

Cellbes

1 Anmeldelser

Er du også noen ganger overrasket over at så store antallet butikker som tilbyr klær, smykker og annet tilbehør? Nesten al...

Logo Sporten Beitostølen

Sporten Beitostølen

1 Anmeldelser

Vinteren kommer snart, for å parafrasere en viss tv-serie som ble avsluttet for noen måneder siden. Og med det i tankene så er de...

Logo Stormberg

Stormberg

1 Anmeldelser

Stormberg er en av de mest kjente klesmerkene som vi har i Norge, og med god grunn. Det er klær laget med høy kvalitet som holder deg ...

Logo Fitliving

Fitliving

1 Anmeldelser

For å være helt ærlig, så trodde vi at med et navn som Fitliving at dette ville være en nettside som solgte produkter...

Kouture

Noen ganger vil man bare se bra ut, og man starter gjerne en lang søken på nettet etter en butikk man ikke har kjøpt fra tidligere. Man vil jo gjerne finne en ny stil eller i det minste klær du liker som har ser litt annerledes ut. Uansett hva årsaken er så er nettshopping veldig stort, og når det kommer til kjøp av moteklær så er vel det noe som aldri kommer til å ta slutt. Da er jo spørsmålet hvor du skal handle, og det er en av grunnene til at våre reviews eksisterer. Kouture.no er en motebutikk for kvinner som kanskje ikke så mange kjenner til, men som mange kommer til å like når de besøker den for første gang. Om du er etter en ny butikk å handle hos bør du vel lese videre? Så la oss ta en nærmere titt!

Informasjon om Kouture.no
Kouture ble startet i Oslo i 2011, og er en butikk for den "trendige kvinnen". Problemet med det er kanskje det faktum at de aller fleste kvinner anser seg som trendy, så det handler egentlig om å treffe på riktig stil som mange kvinner liker. En rask titt gjennom sortimentet til Kouture forteller oss at det er godt mulig at de har truffet på det, og det at de har overlevd i snart ti år er også noe annet som gir en tillit. Når du kjøper hos Kouture for du gratis frakt på kjøp over 799 kroner og du har full bytterett, som er gratis. Det betyr at du ikke betaler for returen når du ønsker å bytte varen. Da de også har sitt lager i Norge kan du forvente at de har en relativt rask leveringstid, men om du bor helt i nord tar det sikkert litt lenger tid. Noe du kanskje er vant med!

Varene hos Kouture.no
De selger veldig mange forskjellige merker hos Kouture så enhver person kan forvente å finne noe som passer både deres stil og deres lommebok. De selger klær, sko, tilbehør, sminke og alt det du egentlig forventer at en slik butikk skal selge. Det handlet egentlig bare om å finne det du liker, og med et så stort utvalg er det gode sjanser for at du gjør det. Da de også har gode vilkår for deg som kunde er det relativt liten risiko å kjøpe hos dem, da du enkelt kan returnere varen. Kouture selger også klær for større størrelser, noe ikke alle butikker gjør. Det er kanskje noe man forventer at de skal gjøre, men det er ikke så mye å gjøre med. Til en viss grad er de avhengig av størrelsene tilgjengelig fra merkene de selger så klart. Men i det hele tatt virker Kouture.no som en god butikk å kjøpe fra og sjansen er stor for at du kommer til å finne noe du liker!

Fortell oss
Vi har kontaktskjemaet vårt for deg som vil skrive til oss og fortelle litt om dine erfaringer med Kouture.no, så gjør gjerne det!


Hvordan du kler deg trendy!